- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.321
Ben anlamadım kızlar sizin gittiğiniz doktorlar neden çok para alıyor şehir şehir değişiyormu acaba ben samsundayım ve buradaki en iyi özel hastane ve en pahalı paracı olarak bilinir doktorları çok iyidir medikalpark a gidiyorum doktorum doç. ve tüm ultrason çeşitleri elinin altında muane 120 tl
ben de daha yeni basladim ebebekte indirimi olan bazi urunleri aldimKizlar alisverisleriniz ne durumda? Ben pek birsey almadim henuz. Bir hastane cikisi, bir ayakkabi, patik, bir tulum o kadar. Ne zaman yogunlasmak lazim acaba
Biraz buyuk kaliyor sanirim canim sigmayabilir.bebek arabasinin altina sigarmiki bu cnm sepetine
Ben de bir tane 10 lu hastane cikisi aldim, bir de 5 li alirim. Ben sevdim 10 luyu, 1 tane gerekir sanirim. Parcalari kullanisli geldi bana ic zibini, alt ust takimi, tulumu,sapkasi, patigi, battaniyesi var.ben de daha yeni basladim ebebekte indirimi olan bazi urunleri aldim
hastane cikisi aldim da 5 li acaba 10 lu da alsammi diyorum bazilari kullanissiz oluyo diyo bilemedim
bu ay da kanguru almayi dusunuyorum her ay bisey alcam hersey cok pahali birden alinmiyo
canım 10lu hastane çıkışı bir tane al ilk onu giydirirsin penye battaniyesi falan var içinde her şeyi takım ilk doğduğunda giydirirsin güzel olur kullanışlı bir şeyben de daha yeni basladim ebebekte indirimi olan bazi urunleri aldim
hastane cikisi aldim da 5 li acaba 10 lu da alsammi diyorum bazilari kullanissiz oluyo diyo bilemedim
bu ay da kanguru almayi dusunuyorum her ay bisey alcam hersey cok pahali birden alinmiyo
Benim doktorum ayrıntılıya ben bakıcam dedi canım yine sadece muane parası vericem 120 tlCanım, senin hastanede ayrıntılı ultrason için ne kadar istiyorlar? Valla İstanbul'da Medipol 485 TL istedi şok oldum. Artı bi de 140 TL doktora vericem, bir aylık masraf etti 600 küsür. Orada ucuzsa parayı yola harcayıp eşimin ailesini de görmüş oluruz bahaneyle
Eklesene canım ya merak ettim bak birine cevap yazarken aşağıda cevaplanın yanında dosya yükle var ordan yüklüyorsunFotograf ekleyebilsem benim aldigim hastane cikisini eklerdim
Ya canm kac kez denedim yuklerken yarida hata verdi hepEklesene canım ya merak ettim bak birine cevap yazarken aşağıda cevaplanın yanında dosya yükle var ordan yüklüyorsun
Benim doktorum da doç.hem kendisi bakıcak ayrıntılıya hemde radyolog bakıcakmşBen doktora her gittiğimde önce 2 boyutlu ile organlarına boyuna kilosuna bakıyor sonrada renkliyi açıyor kızımızın bir yüzünü görelim diyor hep bakar 3 boyutlu 4 boyutlu renkli yüzünü yakalarsak resim veriyor bide benim doktorum ayrıntılıyı ben bakıcam dedi başka doktora yönlendirmedi Pazartesi bakıcak doktoruma çok güveniyorum doçent zaten eğer içime sinmezse araştırırım ayrıntılı ultrason için tekrar
Canım benim muayne ücretimde 215 tl ayrıntılı için radyologa da 250 tl vericemBen anlamadım kızlar sizin gittiğiniz doktorlar neden çok para alıyor şehir şehir değişiyormu acaba ben samsundayım ve buradaki en iyi özel hastane ve en pahalı paracı olarak bilinir doktorları çok iyidir medikalpark a gidiyorum doktorum doç. ve tüm ultrason çeşitleri elinin altında muane 120 tl
Ayyyy bayıldım ya nerden aldın sağlıkla giydir inşallah
Amin insallah canmAyyyy bayıldım ya nerden aldın sağlıkla giydir inşallah
Herkes ayrıntılı için başka doktora gitti aklım karıştı sorucam muaneden sonra bakalım başka biri daha görecekmi hocam gibisindenBenim doktorum da doç.hem kendisi bakıcak ayrıntılıya hemde radyolog bakıcakmş
Canım benim muayne ücretimde 215 tl ayrıntılı için radyologa da 250 tl vericem
çok tatlı çok güzeller sağlıkla giysin inşallah
Canım ayrıntılı ultrasonu radyologlar yada perinotologlar yapıyor. Doktorun perinotologsa o da detaylı ultrason yapıyordur.Herkes ayrıntılı için başka doktora gitti aklım karıştı sorucam muaneden sonra bakalım başka biri daha görecekmi hocam gibisinden
Amin insallah hepsi saglikla giysinler aldiklarimiziçok tatlı çok güzeller sağlıkla giysin inşallah
Coook guzeller♡
TesekkurlerCoook guzeller♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?