2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Canım, senin hastanede ayrıntılı ultrason için ne kadar istiyorlar? Valla İstanbul'da Medipol 485 TL istedi şok oldum. Artı bi de 140 TL doktora vericem, bir aylık masraf etti 600 küsür. Orada ucuzsa parayı yola harcayıp eşimin ailesini de görmüş oluruz bahaneyle

Kizlar alisverisleriniz ne durumda? Ben pek birsey almadim henuz. Bir hastane cikisi, bir ayakkabi, patik, bir tulum o kadar. Ne zaman yogunlasmak lazim acaba
ben de daha yeni basladim ebebekte indirimi olan bazi urunleri aldim
hastane cikisi aldim da 5 li acaba 10 lu da alsammi diyorum bazilari kullanissiz oluyo diyo bilemedim
bu ay da kanguru almayi dusunuyorum her ay bisey alcam hersey cok pahali birden alinmiyo

Ben de bir tane 10 lu hastane cikisi aldim, bir de 5 li alirim. Ben sevdim 10 luyu, 1 tane gerekir sanirim. Parcalari kullanisli geldi bana ic zibini, alt ust takimi, tulumu,sapkasi, patigi, battaniyesi var.
Evet her ay birseyler almak lazim artik yoksa bir anda zor olacak.

canım 10lu hastane çıkışı bir tane al ilk onu giydirirsin penye battaniyesi falan var içinde her şeyi takım ilk doğduğunda giydirirsin güzel olur kullanışlı bir şey

Benim doktorum ayrıntılıya ben bakıcam dedi canım yine sadece muane parası vericem 120 tl

Benim doktorum da doç.hem kendisi bakıcak ayrıntılıya hemde radyolog bakıcakmş

Canım benim muayne ücretimde 215 tl ayrıntılı için radyologa da 250 tl vericem

Benim doktorum da doç.hem kendisi bakıcak ayrıntılıya hemde radyolog bakıcakmş

Canım benim muayne ücretimde 215 tl ayrıntılı için radyologa da 250 tl vericem
Herkes ayrıntılı için başka doktora gitti aklım karıştı sorucam muaneden sonra bakalım başka biri daha görecekmi hocam gibisinden

Herkes ayrıntılı için başka doktora gitti aklım karıştı sorucam muaneden sonra bakalım başka biri daha görecekmi hocam gibisinden
Canım ayrıntılı ultrasonu radyologlar yada perinotologlar yapıyor. Doktorun perinotologsa o da detaylı ultrason yapıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…