- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.341
Benim doktorum ayrıntılıya ben bakıcam dedi canım yine sadece muane parası vericem 120 tl
Uyanık anne adayları varsa arkadaş doğuma girdi bol dua edin İnşaAllah
Çok çekmedi Rabbim yardım etti ikisi de sağlıklı ElhamdulillahInsallah kolay bi dogum olmustur. Rabbim bebege ve kendisine saglik versin. Simdi durumlari nasil canim?
Çok çekmedi Rabbim yardım etti ikisi de sağlıklı Elhamdulillah
Allah razı olsunCok sukur❤ bundan sonrasinda da Allah yardimcilari olsun. Gozunuzaydin:))
Ayin 13unde ayrintiliya giricem ben de. Ins keser o zmn progestani cok sıkıldım bu ilactan ben :/
Orasi oyle tabii ki ama bebek buyudukce kanama alani kaybolur demişlerdi o kdr dikkat ediyorum ev isi bile dogru duzgun yapmiyorum minimum egilip kalkiyorum ama gene de kaybolmadi. Bunda da vardir bir hayir artik ne diyeyim.İnş canım ben fitil olarak kullanıyodum gunde 2 kez. Gercekten bunaltıcı bi ilaç gerçi hamd olsun bebeklerimiz iyi olsunda gerekırse 9 ay kullanalım napalım.
Acaba nasıl kullanıyorsunuz elma sirkesini?Cuma günü tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim kan idrar tahlili almadan bırakmadılar
Bende idrarda enfeksiyon varmı onu merak ediyordum vardı ama temizlenmiş, çünkü böbreğimi bile etkiledi anlaşılıyordu yani çok şükür geçti tabi bunu elma sirkesi ve limona borçluyumbuseferde kan şekerini düşürmüş daha önce 81 şimdi 69 olmuş valla yükselmesinde aşağıda olsun
Daha öncekinede yüksek diyordu doktor bi ayar tutturamiycaz galiba
Sadece elma sirkesi ile su şekeri düzenliyornuş ve kilo kontrolü yapıyormuş yağ yakıcı özelliğe sahipmiş bilginize
ben de aliyim bi tane dursun 10 lu ilk onu giydirir hemsire 5 li de 2 tane olsun gotururum hasteneye ne olur ne olmazBen de bir tane 10 lu hastane cikisi aldim, bir de 5 li alirim. Ben sevdim 10 luyu, 1 tane gerekir sanirim. Parcalari kullanisli geldi bana ic zibini, alt ust takimi, tulumu,sapkasi, patigi, battaniyesi var.
Evet her ay birseyler almak lazim artik yoksa bir anda zor olacak.
evet cnm aliyim zaten icimde kalmisti aynen ilk onu giydirirm insallahcanım 10lu hastane çıkışı bir tane al ilk onu giydirirsin penye battaniyesi falan var içinde her şeyi takım ilk doğduğunda giydirirsin güzel olur kullanışlı bir şey
Bence ilk 1 ay yenidoğan giydirilir diye düşünüyorum. Mesela H&M de yenidoğan var sonra 2-4 aylığa geçiliyor bence bu daha mantıklı ama ilk gebeliğim emin değilim bu nedenle :)Günaydın kızlar eşimin kuzeni hastahane cikisi almış hediye olarak ama nasıl birşey almış onu bilmiyorum diyorum e bebekte indirim varken bir beşli takımda benmi alsam bu takımı beğendim bir yenidoğan birde üç ay diye nedeni var hangisini almak iyi olur acaba aziz bebenin
Benimde kafam çok karisiyor beden konusunda model beğeniyorum ama bedene gelince kala kala kalıyorum:) H&M ye hiç bakmadım ben zaten birkaç parça birşey aldım buyuklukucuklu ama yenidogdu zamanda giydirecegim çok fazla yok aslında güzel briseylerolsun istiyorum bu takımı beğendim galiba bunu yenidogan olarak alacağımBence ilk 1 ay yenidoğan giydirilir diye düşünüyorum. Mesela H&M de yenidoğan var sonra 2-4 aylığa geçiliyor bence bu daha mantıklı ama ilk gebeliğim emin değilim bu nedenle :)
Kuzenimle konuşuyordum çok kirleniyor bizim yetmemişti hastahane çıkışı biz sonradan yine gittik aldık dedi bana önerisi 3 tane al tabi bunlar 10 takım olarak demiyor işte nasıl bir bebek olacağıda düşündürüyor iri bebek olursa nasıl olur diye benim teyzemle halamda son çocuklarını 5 kiloya yakın doğurdular öyle olursa benimkide bunlar olurmu diye düşünüyorum kafamda deli sorular :)Merhaba hanımlar, ben 20 li hastane çıkışı almayı düşünüyorum çünkü sezeryan olursa 2 gece hastanede kalınıyor ve en az 3 takım lazım olur gibime geliyor tecrübesizim gerçi :) 20 linin içinde 3 takım var 1-2 tane daha alarak ilk 1 ay atlatılır mı acaba ? beğendiğim takımı da göndereyim :)
Eki Görüntüle 2176913
Evet ben de 2 tane 5 li cikis alirim insallah bulunsun yineben de aliyim bi tane dursun 10 lu ilk onu giydirir hemsire 5 li de 2 tane olsun gotururum hasteneye ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?