2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnş canım ben fitil olarak kullanıyodum gunde 2 kez. Gercekten bunaltıcı bi ilaç gerçi hamd olsun bebeklerimiz iyi olsunda gerekırse 9 ay kullanalım napalım.
Orasi oyle tabii ki ama bebek buyudukce kanama alani kaybolur demişlerdi o kdr dikkat ediyorum ev isi bile dogru duzgun yapmiyorum minimum egilip kalkiyorum ama gene de kaybolmadi. Bunda da vardir bir hayir artik ne diyeyim.

Acaba nasıl kullanıyorsunuz elma sirkesini?

ben de aliyim bi tane dursun 10 lu ilk onu giydirir hemsire 5 li de 2 tane olsun gotururum hasteneye ne olur ne olmaz

Günaydın kızlar eşimin kuzeni hastahane cikisi almış hediye olarak ama nasıl birşey almış onu bilmiyorum diyorum e bebekte indirim varken bir beşli takımda benmi alsam bu takımı beğendim bir yenidoğan birde üç ay diye nedeni var hangisini almak iyi olur acaba aziz bebenin

Eklentiler

• Screenshot_20180807-073447.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba hanımlar, ben 20 li hastane çıkışı almayı düşünüyorum çünkü sezeryan olursa 2 gece hastanede kalınıyor ve en az 3 takım lazım olur gibime geliyor tecrübesizim gerçi :) 20 linin içinde 3 takım var 1-2 tane daha alarak ilk 1 ay atlatılır mı acaba ? beğendiğim takımı da göndereyim :)

Bence ilk 1 ay yenidoğan giydirilir diye düşünüyorum. Mesela H&M de yenidoğan var sonra 2-4 aylığa geçiliyor bence bu daha mantıklı ama ilk gebeliğim emin değilim bu nedenle :)

Bence ilk 1 ay yenidoğan giydirilir diye düşünüyorum. Mesela H&M de yenidoğan var sonra 2-4 aylığa geçiliyor bence bu daha mantıklı ama ilk gebeliğim emin değilim bu nedenle :)
Benimde kafam çok karisiyor beden konusunda model beğeniyorum ama bedene gelince kala kala kalıyorum:) H&M ye hiç bakmadım ben zaten birkaç parça birşey aldım buyuklukucuklu ama yenidogdu zamanda giydirecegim çok fazla yok aslında güzel briseylerolsun istiyorum bu takımı beğendim galiba bunu yenidogan olarak alacağım

Kuzenimle konuşuyordum çok kirleniyor bizim yetmemişti hastahane çıkışı biz sonradan yine gittik aldık dedi bana önerisi 3 tane al tabi bunlar 10 takım olarak demiyor işte nasıl bir bebek olacağıda düşündürüyor iri bebek olursa nasıl olur diye benim teyzemle halamda son çocuklarını 5 kiloya yakın doğurdular öyle olursa benimkide bunlar olurmu diye düşünüyorum kafamda deli sorular :)

Bir tane 10 lu çıkış seti 3 tanede 5 li çıkış seti seti alın ve içlerine badi ve çorap bunlar yetiyor ilk üç ay zaten 3 aydan sonra daha olmuyor küçülüyor ben kıyafete sıkıştıkça makinemin 15 dk yıkama programında yıkatıp peteğe koyup 1 saat içinde kurutuyorum bebeğe alınan hiçbirşey eskimiyor giydirilmiyor paranıza yazık kıyafetle doldurmayın çok çabuk küçülüyor alırken çok beğendiğiniz kıyafetlerin bazılarını 3-6 ay alın zaten 6 aydan sonra yaz bebekleri olacak sizin orayı bilmem ama bizim burda yazın bebekler sadece badi giyer öyle sıcak ve nemliki oğlum haziranda doğmuştu hastane çıkışlarını sadece hastanede giydi ve Eylül'e kadar birdaha kıyafet giymedi badi giyip çorap giydi vakti gelince lazım oldukça boyuna kilosuna göre Almak en iyisi oğlumda çok heves ettim ne gördüysem aldım ve giyinemedi

Arkadaşlar ayrıntılı ultrason için Fehmi Yazıcıoğlu'na giden var mı? Yarın randevum var da heyecandan ölmek üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…