- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.361
Ben bu takimin 10 lusunu da cok begenmistim bu da guzel. Hastane cikisi olarak yenidogan almak lazim bence, onun disindakileri 3 ay aliriz insallah.Günaydın kızlar eşimin kuzeni hastahane cikisi almış hediye olarak ama nasıl birşey almış onu bilmiyorum diyorum e bebekte indirim varken bir beşli takımda benmi alsam bu takımı beğendim bir yenidoğan birde üç ay diye nedeni var hangisini almak iyi olur acaba aziz bebenin
Bu takim da guzelmis, ama 20 li yerine farkli olsun diye bir 10 lu, iki 5 li de alinabilir. Ama bunu cok begendiyseniz alin tabi kullanisli da gorunuyor:) 1 ay icin yeterli olur bence.Merhaba hanımlar, ben 20 li hastane çıkışı almayı düşünüyorum çünkü sezeryan olursa 2 gece hastanede kalınıyor ve en az 3 takım lazım olur gibime geliyor tecrübesizim gerçi :) 20 linin içinde 3 takım var 1-2 tane daha alarak ilk 1 ay atlatılır mı acaba ? beğendiğim takımı da göndereyim :)
Eki Görüntüle 2176913
malesef canım , istanbuldan olan arkadaslara sor ıstersen ben bursadayım ve burda sadce tek bir eğitim araştırma hastanesı yapıyor onada kımse sıra bulamıyor 3 -4 ay oncesınden alanlar varmıs dusun. ben mecburen ozellere bakıyorum suan.ama istanbulda eğit.araştırma hastanelerı cok polk.falan bulabılme ihtimali daha fazla tabıkıhangi hastanelerde oluyo biliyo musun cnm istanbuldayim ben de
Yenidogan icin 3 hastane cikisi yeter o zaman, sonrakileri 3-6 ay almak lazim. 3-6 ay icin kac takim alsak yeter peki?Bir tane 10 lu çıkış seti 3 tanede 5 li çıkış seti seti alın ve içlerine badi ve çorap bunlar yetiyor ilk üç ay zaten 3 aydan sonra daha olmuyor küçülüyor ben kıyafete sıkıştıkça makinemin 15 dk yıkama programında yıkatıp peteğe koyup 1 saat içinde kurutuyorum bebeğe alınan hiçbirşey eskimiyor giydirilmiyor paranıza yazık kıyafetle doldurmayın çok çabuk küçülüyor alırken çok beğendiğiniz kıyafetlerin bazılarını 3-6 ay alın zaten 6 aydan sonra yaz bebekleri olacak sizin orayı bilmem ama bizim burda yazın bebekler sadece badi giyer öyle sıcak ve nemliki oğlum haziranda doğmuştu hastane çıkışlarını sadece hastanede giydi ve Eylül'e kadar birdaha kıyafet giymedi badi giyip çorap giydi vakti gelince lazım oldukça boyuna kilosuna göre Almak en iyisi oğlumda çok heves ettim ne gördüysem aldım ve giyinemedi
Teşekkür ediyorum evet dediğiniz çok mantıklı araştırmaya devam o zaman :) :)Bu takim da guzelmis, ama 20 li yerine farkli olsun diye bir 10 lu, iki 5 li de alinabilir. Ama bunu cok begendiyseniz alin tabi kullanisli da gorunuyor:) 1 ay icin yeterli olur bence.
Gule gule giysinler insallahTeşekkür ediyorum evet dediğiniz çok mantıklı araştırmaya devam o zaman :) :)
İki tane alsan yeter belki iri bir bebek olur 6-9 da rahat eder vakti gelince hemen gidip almak en iyisi bide bebek görmeye gelenlerde hep kıyafet alır nedense oyüzden çok almaya bakmaYenidogan icin 3 hastane cikisi yeter o zaman, sonrakileri 3-6 ay almak lazim. 3-6 ay icin kac takim alsak yeter peki?
Analdim canm dogru, oyle yapayim saolİki tane alsan yeter belki iri bir bebek olur 6-9 da rahat eder vakti gelince hemen gidip almak en iyisi bide bebek görmeye gelenlerde hep kıyafet alır nedense oyüzden çok almaya bakma
Çok güzel anlatmışsin çok sağol bugun e bebeğe gideceğim kısmetse peki citcitli badileri nasıl onerirsin beden konusunda kactane almak lazım çoraplar mesela kimisi küçük oluyorBir tane 10 lu çıkış seti 3 tanede 5 li çıkış seti seti alın ve içlerine badi ve çorap bunlar yetiyor ilk üç ay zaten 3 aydan sonra daha olmuyor küçülüyor ben kıyafete sıkıştıkça makinemin 15 dk yıkama programında yıkatıp peteğe koyup 1 saat içinde kurutuyorum bebeğe alınan hiçbirşey eskimiyor giydirilmiyor paranıza yazık kıyafetle doldurmayın çok çabuk küçülüyor alırken çok beğendiğiniz kıyafetlerin bazılarını 3-6 ay alın zaten 6 aydan sonra yaz bebekleri olacak sizin orayı bilmem ama bizim burda yazın bebekler sadece badi giyer öyle sıcak ve nemliki oğlum haziranda doğmuştu hastane çıkışlarını sadece hastanede giydi ve Eylül'e kadar birdaha kıyafet giymedi badi giyip çorap giydi vakti gelince lazım oldukça boyuna kilosuna göre Almak en iyisi oğlumda çok heves ettim ne gördüysem aldım ve giyinemedi
Canım 5 li alırsan çıkış seti diye içlerinde badileride oluyor genelde yarım kollu oluyor sadece uzun kollu badi alıp ilave yapılabilir belkide sadece alt üst şapkalı eldivenli beğenirsin içlerinin badilerini de sen alırsın 3-6 ay falan al 0-3 aylar bazı markalarda aşırı küçük oluyor çoraplarda minik minik iyi oluyor ayakları okadar minik oluyorki zaten her tulumu çıkardığında ayağında çorap olmuyor çıkmış oluyor :)))) oyüzden ben kışın 6 lı ayaklı pijama almıştım her kıyafetin içine onu giydirip en üste ne giydirceksem onu giydiriyordum hastane çıkışlarından ayrıca bi 3 tane ayaklı alt almak çok iyi olur çünkü kış bebekleri bunlar altlarında tek altla üşürler içlik şartÇok güzel anlatmışsin çok sağol bugun e bebeğe gideceğim kısmetse peki citcitli badileri nasıl onerirsin beden konusunda kactane almak lazım çoraplar mesela kimisi küçük oluyor
Hımmm anladım canım sağol evet ya bezelye ayaklilar:) e bebekte hellobaby markaya iyi dediğiniz için burda ondan almayı dusunuyorum şuan iki tane citcitli var kısa kol bir tanede uzun kol ama bedenleri farklı işte bugün olmazsa bir 5li set bir paket çorap birkaçtanede citcitli badi alsam yeterli olur 3 tane ayaklı pijamasi var iki tanesinin ustleride var hattaCanım 5 li alırsan çıkış seti diye içlerinde badileride oluyor genelde yarım kollu oluyor sadece uzun kollu badi alıp ilave yapılabilir belkide sadece alt üst şapkalı eldivenli beğenirsin içlerinin badilerini de sen alırsın 3-6 ay falan al 0-3 aylar bazı markalarda aşırı küçük oluyor çoraplarda minik minik iyi oluyor ayakları okadar minik oluyorki zaten her tulumu çıkardığında ayağında çorap olmuyor çıkmış oluyor :)))) oyüzden ben kışın 6 lı ayaklı pijama almıştım her kıyafetin içine onu giydirip en üste ne giydirceksem onu giydiriyordum hastane çıkışlarından ayrıca bi 3 tane ayaklı alt almak çok iyi olur çünkü kış bebekleri bunlar altlarında tek altla üşürler içlik şart
Canım bende bursadayım ceylan hastanesin de ayrıntılı yapılıcak 250 tl radyolog yapıcakmalesef canım , istanbuldan olan arkadaslara sor ıstersen ben bursadayım ve burda sadce tek bir eğitim araştırma hastanesı yapıyor onada kımse sıra bulamıyor 3 -4 ay oncesınden alanlar varmıs dusun. ben mecburen ozellere bakıyorum suan.ama istanbulda eğit.araştırma hastanelerı cok polk.falan bulabılme ihtimali daha fazla tabıkı
evet evet bende bursadakı tum merkezlerı aradım hem burası cd de verıyor hem uygun dıger yerlere gore, doktorum ben yonlendırıcem dedı ama nerenın ısmını verır bılemedım.Ben bide inegöl ilçesindeyim.Uzak oluyor malesef yıne bana ama bakalım.Bana emek te hemen istasyon karsısında dedı yanlıs hatırlamıyorsam kadın yeriniCanım bende bursadayım ceylan hastanesin de ayrıntılı yapılıcak 250 tl radyolog yapıcak
Evet emek metro istasyonun karşısı canım benim doktorumda orda doç.hem o bakıcak hemde radyologevet evet bende bursadakı tum merkezlerı aradım hem burası cd de verıyor hem uygun dıger yerlere gore, doktorum ben yonlendırıcem dedı ama nerenın ısmını verır bılemedım.Ben bide inegöl ilçesindeyim.Uzak oluyor malesef yıne bana ama bakalım.Bana emek te hemen istasyon karsısında dedı yanlıs hatırlamıyorsam kadın yerini
nasıl iyi mi canım doktorun, 4d mi 3d mi bilgin var mı :) ben baska merkezlere sordum ultramed sanırım en pahalısoydı 1050 tl dedilerEvet emek metro istasyonun karşısı canım benim doktorumda orda doç.hem o bakıcak hemde radyolog
Doktorum çok iyi doç.uludağ üniversitesindeydi daha yeni ceylan hastanesine geçti 4d mi 3 d mi hiçbir bilgim yok canım ben ilk bebegimi akcigeri gelişmedigi için kaybettim dogdu 1 hafta yaşadı o yuzden ayrıntılı ultrason benim için çok önemli doktorum hem kendisi inceliycek hemde radyolog bakıcak inşallah bir sıkıntı çıkmaznasıl iyi mi canım doktorun, 4d mi 3d mi bilgin var mı :) ben baska merkezlere sordum ultramed sanırım en pahalısoydı 1050 tl dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?