2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet zarari olsa neden olun desinler ki.. kotu birsey yazanlarinki de asiyla ayni haftalarda olunca, tesaduftur ama ona yormuslardir diye dusunuyorum.
Canım çok okuma boşver Allah a emanet et bebeğini birde tetanoz çok bulaşıcı ve hamileyken bulaştığında tedavisi yokmuş pikniğe gittiğinde kumdan hayvan dışkısından bile bulaşabiliyormuş illa hayvan tırmalaması yada bir yerinin kesilmesine gerek Yok yani

nasıl iyi mi canım doktorun, 4d mi 3d mi bilgin var mı :) ben baska merkezlere sordum ultramed sanırım en pahalısoydı 1050 tl dediler
Senin çoğul gebelik mi sen 1050 tl diyince aradım hemen 430 tl dediler genede pahali ama senin verdigin fiyattan sonra kisa süreli kalp krizi geciriyordum

Evet topraktan da bulasiyormus ya da elimize ayagimiza batan bir cividen vs. Yarin cikabilirsem olucam sanirim ben de tesekkurler canim

Ben de Bursa'da degilim ama 450 fiyat aldim yuksek ama perinotolog olunca boyle oluyor sanirim
Ayrintili bence en onemli detaylardan biri o yüzden 50 liralik 100 liralık oynamalara pek takilmiyorum herseye zaten bir ton para veriyoruz ama arada 600 tllik fark olcaksa gider farkli yerlerde 2 kere yaptiririm dedim

Ayrintili bence en onemli detaylardan biri o yüzden 50 liralik 100 liralık oynamalara pek takilmiyorum herseye zaten bir ton para veriyoruz ama arada 600 tllik fark olcaksa gider farkli yerlerde 2 kere yaptiririm dedim
Evet ben de ayrintiliya cok onem veriyorum. Aslinda radyologa yonlendirdi doktorum ama ben perinotolog olsun istedim 150 tl fark var aralarinda olsun..

Anladim canm bakalim ben ne yapicam.

Bir zarari oldugu icin degil ama degil mi? Gerekli gormedigi icindir
Bilmiyorum ki canm neden belirtmedi. Ben ona mesaj attım aile hekimliğinden aradılar aşı için ne diyim dedim. O da bana “yaptırmayacağınızı söyleyin” dedi :)

Beni aile hekimim aramadı, olmak istiyordum ama ilgisizler galiba. Şikayet etmeyi bile düşünüyorum, kontrole dahi çağırılmadım. Sırf bu amaçla kayıt olmuştum aile hekimine yoksa yıllardır kaydım bile yok.

Canım benide aramıyorlar 6 haftalıkken gitmiştim hamilelik kaydı yaptırdım tahliller için ve bedava decavit için sonra elime bir kağıt verdiler bu tarihlerde gelin dediler o tarihlerde gidiyorum bebek kalp atışı dinlediler idrar kan falan şimdide aşı tarihi geldi aslında sanada verseler öyle bir tarih gitsen görüş bence iyi oluyor idrar kan bakılıyor hastaneler birsürü para alıyor devaviti her ay ordan alıyorum.

Ben ne zaman geleceğimi sorduğumda sizi aryacak hemşireler dendi, tarih verilmedi maalesef.

Hastane çıkışları konuşulmuş, ben onları son zamanlarda boyuna göre almayı düşünüyorum kendimi tutabilirsem Arkadaşımın bebeği uzunmuş mesela o yenidoğan patiklileri, tulumları falan hiç giydirememiş.

Benide aramadılar gebelik takibimi başlattıgım halde ben geçen ekim ayında olmustum aşi kesik sebebiyle simdi tekrar olmam gerekiyormu gerekmiyor mu onuda bilmiyorum

Valla beni de aramiyolar ben kendim gidiyorum arada tahlil yaptırmaya.bi de aşı için tarih verdiler o zaman aşıya gitcem.öyle herkesi aramiyolar sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…