- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.401
Canım çok okuma boşver Allah a emanet et bebeğini birde tetanoz çok bulaşıcı ve hamileyken bulaştığında tedavisi yokmuş pikniğe gittiğinde kumdan hayvan dışkısından bile bulaşabiliyormuş illa hayvan tırmalaması yada bir yerinin kesilmesine gerek Yok yaniEvet zarari olsa neden olun desinler ki.. kotu birsey yazanlarinki de asiyla ayni haftalarda olunca, tesaduftur ama ona yormuslardir diye dusunuyorum.
Senin çoğul gebelik mi sen 1050 tl diyince aradım hemen 430 tl dediler genede pahali ama senin verdigin fiyattan sonra kisa süreli kalp krizi geciriyordumnasıl iyi mi canım doktorun, 4d mi 3d mi bilgin var mı :) ben baska merkezlere sordum ultramed sanırım en pahalısoydı 1050 tl dediler
Evet topraktan da bulasiyormus ya da elimize ayagimiza batan bir cividen vs. Yarin cikabilirsem olucam sanirim ben de tesekkurler canimCanım çok okuma boşver Allah a emanet et bebeğini birde tetanoz çok bulaşıcı ve hamileyken bulaştığında tedavisi yokmuş pikniğe gittiğinde kumdan hayvan dışkısından bile bulaşabiliyormuş illa hayvan tırmalaması yada bir yerinin kesilmesine gerek Yok yani
Ben de Bursa'da degilim ama 450 fiyat aldim yuksek ama perinotolog olunca boyle oluyor sanirimSenin çoğul gebelik mi sen 1050 tl diyince aradım hemen 430 tl dediler genede pahali ama senin verdigin fiyattan sonra kisa süreli kalp krizi geciriyordum
Ayrintili bence en onemli detaylardan biri o yüzden 50 liralik 100 liralık oynamalara pek takilmiyorum herseye zaten bir ton para veriyoruz ama arada 600 tllik fark olcaksa gider farkli yerlerde 2 kere yaptiririm dedimBen de Bursa'da degilim ama 450 fiyat aldim yuksek ama perinotolog olunca boyle oluyor sanirim
kaç çıkmıştı peki hatirliyo musun ?bende doktoruma az önce watsapptan attım bol su iç dedi.
benimde 9 çııkmış.demekki çok endişe edicek bişey yokmuş.Simdi baktım da 8 cıkmıs . Evet bende 3 lt falan su iciyorum günde
Evet ben de ayrintiliya cok onem veriyorum. Aslinda radyologa yonlendirdi doktorum ama ben perinotolog olsun istedim 150 tl fark var aralarinda olsun..Ayrintili bence en onemli detaylardan biri o yüzden 50 liralik 100 liralık oynamalara pek takilmiyorum herseye zaten bir ton para veriyoruz ama arada 600 tllik fark olcaksa gider farkli yerlerde 2 kere yaptiririm dedim
Bilmiyorum ki canm neden belirtmedi. Ben ona mesaj attım aile hekimliğinden aradılar aşı için ne diyim dedim. O da bana “yaptırmayacağınızı söyleyin” dedi :)Anladim canm bakalim ben ne yapicam.
Bir zarari oldugu icin degil ama degil mi? Gerekli gormedigi icindir
Beni aile hekimim aramadı, olmak istiyordum ama ilgisizler galiba. Şikayet etmeyi bile düşünüyorum, kontrole dahi çağırılmadım. Sırf bu amaçla kayıt olmuştum aile hekimine yoksa yıllardır kaydım bile yok.Alinti yapamadim cevaplar icin tesekkurler kizlar. Bir de ben 2 yil once olmustum sokak kedisi elimi tirmalayinca ona ragmen doktorum ol dedi.
Peki olmayanlar aile hekimlerine kendi rizamla olmuyorum diye imza atti mi? Aile hekimi de israrla olmami istiyor. Ben de diyorum zarari olsa devlet olun der mi hic? Ama iste bir iki kotu yorum bile etkiliyor insani..
Canım benide aramıyorlar 6 haftalıkken gitmiştim hamilelik kaydı yaptırdım tahliller için ve bedava decavit için sonra elime bir kağıt verdiler bu tarihlerde gelin dediler o tarihlerde gidiyorum bebek kalp atışı dinlediler idrar kan falan şimdide aşı tarihi geldi aslında sanada verseler öyle bir tarih gitsen görüş bence iyi oluyor idrar kan bakılıyor hastaneler birsürü para alıyor devaviti her ay ordan alıyorum.Beni aile hekimim aramadı, olmak istiyordum ama ilgisizler galiba. Şikayet etmeyi bile düşünüyorum, kontrole dahi çağırılmadım. Sırf bu amaçla kayıt olmuştum aile hekimine yoksa yıllardır kaydım bile yok.
Ben ne zaman geleceğimi sorduğumda sizi aryacak hemşireler dendi, tarih verilmedi maalesef.Canım benide aramıyorlar 6 haftalıkken gitmiştim hamilelik kaydı yaptırdım tahliller için ve bedava decavit için sonra elime bir kağıt verdiler bu tarihlerde gelin dediler o tarihlerde gidiyorum bebek kalp atışı dinlediler idrar kan falan şimdide aşı tarihi geldi aslında sanada verseler öyle bir tarih gitsen görüş bence iyi oluyor idrar kan bakılıyor hastaneler birsürü para alıyor devaviti her ay ordan alıyorum.
20. haftada gidiliyor canım sen git asını yaparlar tahlillerine bakılır falanBen ne zaman geleceğimi sorduğumda sizi aryacak hemşireler dendi, tarih verilmedi maalesef.
Benide aramadılar gebelik takibimi başlattıgım halde ben geçen ekim ayında olmustum aşi kesik sebebiyle simdi tekrar olmam gerekiyormu gerekmiyor mu onuda bilmiyorumBeni aile hekimim aramadı, olmak istiyordum ama ilgisizler galiba. Şikayet etmeyi bile düşünüyorum, kontrole dahi çağırılmadım. Sırf bu amaçla kayıt olmuştum aile hekimine yoksa yıllardır kaydım bile yok.
hayır hayır cogul değil :) yanlıs soyledım o zaman Bizmer diSenin çoğul gebelik mi sen 1050 tl diyince aradım hemen 430 tl dediler genede pahali ama senin verdigin fiyattan sonra kisa süreli kalp krizi geciriyordum
ultramed 400 kusurmus canım bızmer olan pahalı zaten hepı tpu 4 5 tane yere sordumCiddi misin bana kendi doktorum ultrsmedi tavsiye etmisti daha aramadim ama bu kadar fiyat veriyorsa hiç gitmiyim
Valla beni de aramiyolar ben kendim gidiyorum arada tahlil yaptırmaya.bi de aşı için tarih verdiler o zaman aşıya gitcem.öyle herkesi aramiyolar sanırım :)Beni aile hekimim aramadı, olmak istiyordum ama ilgisizler galiba. Şikayet etmeyi bile düşünüyorum, kontrole dahi çağırılmadım. Sırf bu amaçla kayıt olmuştum aile hekimine yoksa yıllardır kaydım bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?