2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Su gecirmez bant takip oldum ben hayatta durulmaz bu sicaklarda hic agrimda olmadi.

Aşımı oldum geldim kızlar 24 eylülde sabah aç karnına erken gel idrar kan bakıcaz bide 2. Doz aşı yapıcaz dediler
cnm ben de yarin tetanoz asimi olmaya gidicem aç karnina falan mi gitmemiz gerekiyo ?
bana da 20.haftanda gel tetanoz asisi icin 2.dozu da 25.haftanda olcak demisti
ben 20+3 um bakalim

Haftaya dr gittgimde soriyim bende en iyisi dra cnm
cnm her kontrole gittiginde kanina idrarina bakmiyor mu doktorun benim bakiyordu
idrar testinde zaten enfeksiyon var mi yok cikiyor cnm belki doktorun bakmistir bi aksilik olmadigi icin bisey dememistir
bu dediginiz sanirim idrar yolu enfeksiyonu bende de basta cikti ama sonra duzeliyo

Cnm ben dr iyi bulamadm buldgm drada taa 8. Haftada yaptgm tahlihleri gostermstm 17. Haftafa gitfgmfe bana dedi vir ay sonea gel diye anlcn bana bu dr iyi dedikleri icin geldi m adam aklli ilglenen dr bir turlu bulamdm ben

cnm ben de yarin tetanoz asimi olmaya gidicem aç karnina falan mi gitmemiz gerekiyo ?
ben 20+3 um bakalim

Banada 21.haftada gel demişti bugün gittim 20+3 um dedim yapmadı. Bitsin bu hafta oyle yaparız dedi

bebek kıyafetleri için oda yapmayanlar ne düşünüyosunuz ?ben şifonyer alicam sanirim
ben de yapamicam ve bi kac seneye tasinmayi dusunuyorum o yuzden ilerde her hangi bi odada kullanabilecegim bu dolabi alicam cnm
evideada yarin buyuk bi indirim olcak belki cok amacli dolaplara da olur bi bak derim cnm

Cnm ben dr iyi bulamadm buldgm drada taa 8. Haftada yaptgm tahlihleri gostermstm 17. Haftafa gitfgmfe bana dedi vir ay sonea gel diye anlcn bana bu dr iyi dedikleri icin geldi m adam aklli ilglenen dr bir turlu bulamdm ben
ben de bunu anlamiyorum taa 1 ay sonra gel nasil diyebiliyorlar butun doktorlar oyle diyo cnm.istisnalar vardir tabi ki.bana da diyo ama ben bi sikayet bahanesiyle 2 haftada bir gidiyorum bende sikayet bitmiyo zaten
ama nerdeyse her gittigimde bakildi idrarima kanima cnm
saglik ocagi da izlem tarihi veriyo burda ona gore kanina bakiyo cnm saglik ocagi bi kere bakti sadece kansizlik var mi yok mu ona bakildi

Banada 21.haftada gel demişti bugün gittim 20+3 um dedim yapmadı. Bitsin bu hafta oyle yaparız dedi
Allah Allah neden boyle ki bana 20.hafta dedi valla not bile almistim unutmayim diye boyle yapiyolar guvenim de kalmiyo Allah a amanetiz cnm..
yaptirmasam da omur boyu icim rahat etmez

Allah Allah neden boyle ki bana 20.hafta dedi valla not bile almistim unutmayim diye boyle yapiyolar guvenim de kalmiyo Allah a amanetiz cnm..
yaptirmasam da omur boyu icim rahat etmez

Bende anlamadım walla bana doktorum yaptir dedi. Bende yaptiricam ama dediğin gibi her biri farkli sey söylüyor.

ben 20+3 um bakalim
Sabah erken gideceksen aç git canım belki idrar ve kanda isterler öğleden sonra gideceksen aşı olmak için aç olmaya gerek Yok ben öğleden sonra gittim

Tamam canm tşk. Bende Bi bakınırım. Zaten evimde pek müsait değil oda yapmaya. Kira olduğu için orta büyüklükte Bi ev işte.

Sabah erken gideceksen aç git canım belki idrar ve kanda isterler öğleden sonra gideceksen aşı olmak için aç olmaya gerek Yok ben öğleden sonra gittim
sicaklar bastirmadan sabah gidicem cnm
açlik ve sicak midemi bulandiriyo ya
bana da hic ac karnina falan gel dememislerdi cnm ne ne olur ne olmaz simit falan alip gideyim bari

Tamam canm tşk. Bende Bi bakınırım. Zaten evimde pek müsait değil oda yapmaya. Kira olduğu için orta büyüklükte Bi ev işte.
benim de kucuk ya zaten bu eve de olmaz istambulda oturuyorum bursa evler malum pahali tasincam evde buyuk ihtimal kucuk olcak en iyisi benim icin simdilik boyle bi dolap almak
bizimkiler kis bebegi olcakya ben normalde yazlik kisliklari kutuya koyar kaldirirdim bu sefer kucuk boy vakumlu hurc alip yazliklari ivir zivirlari giymediklerimizi koyup kaldiricam kutuya. dolabimda yer acicam yoksa bu dolap da yetmez.kendi dolabima bebek bezlerini falan koyarim.bi de penye sepet ormeyi dusunuyorum ben ya bebegin ivir ziviri kremi pamugu falan filan hep ortalikta olcak malum onlari da yatak odama koyarim sepetin icinde guzel dursun en azindan diyorum ama bilemedim

Sen iyi yapmssn gitmekle bende haftaya gitcem dr muayenesine 1 ay dedi ama dayanmyrm gidiym en iyi si birde ayrintli ultrasonuda yaptrym dyrm herkes diyr yaptr onu yaptrip ondan sonra gidcm dr muayenesine

Evet olabilir tabi güzel şeyler düşünmüşsün. İnşallah o günlere ereriz hayırlısıyla hepimiz.

Benim dünkü tahlilimde hala kansızlık yok. Değerlerim iyi. Doktorumda hala kansızlık için hap vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…