- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.381
Benim doktorum yaptırma dedi benimde kafam karıştı. Hamilelikte hiçbir müdahaleyi mümkünse uygun bulmuyor. Şimdilik doktoru dinleyip yaptırmıyorum ama kararım değişebilirKizlar hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Ben cok kararsizim, doktorum ol dedi ama bir iki yorum okudum tehlikeli vs gibi, zarari olsa doktorlar onermez diyorum ama suphe iste.. siz hic zararini gören birini duydunuz mu bu asinin?
Canim bir tek ben olmadim galiba 2 farkli doktorumda olma dedi olmadim. Ilk gebeligimde de bende senin gibi okudum falan gerek gormedim yine olmamistim.Kizlar hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Ben cok kararsizim, doktorum ol dedi ama bir iki yorum okudum tehlikeli vs gibi, zarari olsa doktorlar onermez diyorum ama suphe iste.. siz hic zararini gören birini duydunuz mu bu asinin?
Oldum bana aşıyı yapan hemşirede olmuş hatta kol acın böyle olabilir diye kendinden Örnek verdi ikinci aşımda haftaya gerekli olmasa neden zorunlu aşılar arasında olsun devlet ücretsiz yapsın ben kötü bişeyde duymadım rutinde olan bütün tahlil aşı vs hepsini yaptırıyorum yaptırıcamda internette okumakla olmaz bu işler diye düşünüyorum araştırmak elbette çok iyi bişey ama birazda güvenmek lazımKizlar hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Ben cok kararsizim, doktorum ol dedi ama bir iki yorum okudum tehlikeli vs gibi, zarari olsa doktorlar onermez diyorum ama suphe iste.. siz hic zararini gören birini duydunuz mu bu asinin?
Kizlar hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Ben cok kararsizim, doktorum ol dedi ama bir iki yorum okudum tehlikeli vs gibi, zarari olsa doktorlar onermez diyorum ama suphe iste.. siz hic zararini gören birini duydunuz mu bu asinin?
inşallah canım benım Rabbım bebeklerımıze sağlık versin, hayırlı ömür versin inşallahDoktorum çok iyi doç.uludağ üniversitesindeydi daha yeni ceylan hastanesine geçti 4d mi 3 d mi hiçbir bilgim yok canım ben ilk bebegimi akcigeri gelişmedigi için kaybettim dogdu 1 hafta yaşadı o yuzden ayrıntılı ultrason benim için çok önemli doktorum hem kendisi inceliycek hemde radyolog bakıcak inşallah bir sıkıntı çıkmaz
aksıne internette ıyı seyler yazıyor 2 doz yeterlı bence bu bılgı alıntıdır.Kizlar hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Ben cok kararsizim, doktorum ol dedi ama bir iki yorum okudum tehlikeli vs gibi, zarari olsa doktorlar onermez diyorum ama suphe iste.. siz hic zararini gören birini duydunuz mu bu asinin?
Ciddi misin bana kendi doktorum ultrsmedi tavsiye etmisti daha aramadim ama bu kadar fiyat veriyorsa hiç gitmiyimnasıl iyi mi canım doktorun, 4d mi 3d mi bilgin var mı :) ben baska merkezlere sordum ultramed sanırım en pahalısoydı 1050 tl dediler
Orasi oyle tabii ki ama bebek buyudukce kanama alani kaybolur demişlerdi o kdr dikkat ediyorum ev isi bile dogru duzgun yapmiyorum minimum egilip kalkiyorum ama gene de kaybolmadi. Bunda da vardir bir hayir artik ne diyeyim.
İdrarda eritrosit çıkan var mı
Saglik ocagina kayit falan yaptirmadigim icin haberleri yok kimseye bisey demedim ilk gebeligimde de heralde imza atmamistim cunku bu asi zorunlu degil istemeyen yaptirmaz.Alinti yapamadim cevaplar icin tesekkurler kizlar. Bir de ben 2 yil once olmustum sokak kedisi elimi tirmalayinca ona ragmen doktorum ol dedi.
Peki olmayanlar aile hekimlerine kendi rizamla olmuyorum diye imza atti mi? Aile hekimi de israrla olmami istiyor. Ben de diyorum zarari olsa devlet olun der mi hic? Ama iste bir iki kotu yorum bile etkiliyor insani..
Benim doktorum yaptırma aşı dedi. Ben de yaptırmadım valla.Kizlar hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Ben cok kararsizim, doktorum ol dedi ama bir iki yorum okudum tehlikeli vs gibi, zarari olsa doktorlar onermez diyorum ama suphe iste.. siz hic zararini gören birini duydunuz mu bu asinin?
kaç çıkmıştı peki hatirliyo musun ?bende doktoruma az önce watsapptan attım bol su iç dedi.Geçen ay sağlık ocağında verdiğim tahlilde çıkmıstı böbrek tasından falan bahsetmişti aile hekimi ama kendı doktorumla gorustugumda hamilelikte olabılıyo sıkıntı değil demişti ki değerim çok yüksek değildi bu ay sırf kontrol için bida verdim tahlil çok şükür geçmişti
Beşiği varken yada sallanan minik 120 tl kadar olan küçük anakucakları varken babynest saçma geliyor bana canım emzik askısıda bebeğin emzik emerse yaptırırsın belki tutmucak memeyi istemicekKızlar puset örtüsü isimli yastıklar isimli emzik askısı babynest falan böyle şeyleri ne zaman yaptırmak gerekir sizce
Ben zararını görmedim önceki hamileliğimde doktorum da proftu ve aşı ol demişti olmuştum şimdiki doktorumda ol dedi zarar edenide duymadım zaten sağlık bakanlığı zararı olan bişey olsa neden uygulasın yıllardır var milyonlarca anneye yapılıyor denendi yani Yeni çıkan bişey değil saat 3 ye gidiyorum aşıyaKizlar hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Ben cok kararsizim, doktorum ol dedi ama bir iki yorum okudum tehlikeli vs gibi, zarari olsa doktorlar onermez diyorum ama suphe iste.. siz hic zararini gören birini duydunuz mu bu asinin?
Anladim canm bakalim ben ne yapicam.Saglik ocagina kayit falan yaptirmadigim icin haberleri yok kimseye bisey demedim ilk gebeligimde de heralde imza atmamistim cunku bu asi zorunlu degil istemeyen yaptirmaz.
Bir zarari oldugu icin degil ama degil mi? Gerekli gormedigi icindirBenim doktorum yaptırma aşı dedi. Ben de yaptırmadım valla.
Evet zarari olsa neden olun desinler ki.. kotu birsey yazanlarinki de asiyla ayni haftalarda olunca, tesaduftur ama ona yormuslardir diye dusunuyorum.Ben zararını görmedim önceki hamileliğimde doktorum da proftu ve aşı ol demişti olmuştum şimdiki doktorumda ol dedi zarar edenide duymadım zaten sağlık bakanlığı zararı olan bişey olsa neden uygulasın yıllardır var milyonlarca anneye yapılıyor denendi yani Yeni çıkan bişey değil saat 3 ye gidiyorum aşıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?