- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.421
Anladim canm saol:)Bilmiyorum ki canm neden belirtmedi. Ben ona mesaj attım aile hekimliğinden aradılar aşı için ne diyim dedim. O da bana “yaptırmayacağınızı söyleyin” dedi :)
Benimkiler sıkı takipteBeni aile hekimim aramadı, olmak istiyordum ama ilgisizler galiba. Şikayet etmeyi bile düşünüyorum, kontrole dahi çağırılmadım. Sırf bu amaçla kayıt olmuştum aile hekimine yoksa yıllardır kaydım bile yok.
benimde 9 çııkmış.demekki çok endişe edicek bişey yokmuş.
O nedir ya gider o fiyata 3 yerde ayrintili yaptiririm 1 kere o fiyati vercegimehayır hayır cogul değil :) yanlıs soyledım o zaman Bizmer di
Konuyu kacrdm canm ne yukseliyor?Aynen hamilelikte olabılıyomus bol su içelim bi aya düzeliyor
İdrarda eritrosit canım yani idrarda kan görülebılıyormuş hamilelikte genelde böbrek taşı vajinal siğil yara vs. Oldugunda gorulur demişti aile hekimim ama doktorumla görustugum de hamilelikte olabılıyo demişti 1 ayada düzeldi şükürKonuyu kacrdm canm ne yukseliyor?
aynen benim kızım da uzun doğmuştu 52cm doğmuştu kız bebeğe göre uzun demişti doktorumuz ki o beğenerek andığım hastane çıkışını 1 ay bile giyemedi çünkü hastane çıkışları 54 ya da 56 cm'e kadar oluyor. bunda da 3-6 ay arası almayı düşünüyorum kıyafetleriHastane çıkışları konuşulmuş, ben onları son zamanlarda boyuna göre almayı düşünüyorum kendimi tutabilirsemArkadaşımın bebeği uzunmuş mesela o yenidoğan patiklileri, tulumları falan hiç giydirememiş.
esenlerde avicennada doğum yapmıştım 2013te o zaman orda metal arısal vardı çok iyi bir doktordu şimdi ordan ayrılmış ama ben hastaneyi çok beğenmiştim çok güzel ilgilendiler kadın doğum servisinde hiç erkek çalışan bulundurmuyorlardı o yönden de rahattı ve her şeyi hemşireler yapıyordu yanında revakcı olmasa bile olurdu yani o derece ilgiliydi ler..ama medipolu de iyi diye duydumArkadaslar aranizda esenler medipole giden dogumu orda yapmayi dusunen var mi acaba
Herkesde oluyor mu cnm dr mu diyor herkesin yapmasi gerekiyor mu bu tahlili?İdrarda eritrosit canım yani idrarda kan görülebılıyormuş hamilelikte genelde böbrek taşı vajinal siğil yara vs. Oldugunda gorulur demişti aile hekimim ama doktorumla görustugum de hamilelikte olabılıyo demişti 1 ayada düzeldi şükür
Canm benm o ağrım hamile olduğumdan beri hep var dokununca falan daha cok acıyo normal benceKızlar 3 4 gündür gögüslerim çok agrıyo ya özellikle de uçlarıbenim gibi olan varmı normal mi bu durum sizce
Korkulacak bişey değildir canım süt kanalların doluyordur hormonlardan hamilesin sonuçta korkma senKızlar 3 4 gündür gögüslerim çok agrıyo ya özellikle de uçlarıbenim gibi olan varmı normal mi bu durum sizce
Herkesde oluyor mu cnm dr mu diyor herkesin yapmasi gerekiyor mu bu tahlili?
genelde bi ay sonra yapiyolar galiba acaba niye 24 eylül dediler.belki yanliş biliyo da olabilirim.Aşımı oldum geldim kızlar 24 eylülde sabah aç karnına erken gel idrar kan bakıcaz bide 2. Doz aşı yapıcaz dediler
aynen benim kızım da uzun doğmuştu 52cm doğmuştu kız bebeğe göre uzun demişti doktorumuz ki o beğenerek andığım hastane çıkışını 1 ay bile giyemedi çünkü hastane çıkışları 54 ya da 56 cm'e kadar oluyor. bunda da 3-6 ay arası almayı düşünüyorum kıyafetleri
esenlerde avicennada doğum yapmıştım 2013te o zaman orda metal arısal vardı çok iyi bir doktordu şimdi ordan ayrılmış ama ben hastaneyi çok beğenmiştim çok güzel ilgilendiler kadın doğum servisinde hiç erkek çalışan bulundurmuyorlardı o yönden de rahattı ve her şeyi hemşireler yapıyordu yanında revakcı olmasa bile olurdu yani o derece ilgiliydi ler..ama medipolu de iyi diye duydum
Evet öyle biliyorum bende aslında bayramdan sonra giderim bakalım kendi hemşirem izinliydi başka hemşire yaptı gelince sorarım aşıdan sonra banyo yapılıyor mu acaba ya Pazara gittim geldim okadar sıcakki terden öldümgenelde bi ay sonra yapiyolar galiba acaba niye 24 eylül dediler.belki yanliş biliyo da olabilirim.
Doktoruna bir sor canım geç gibi Eylül amaBu tetanos aşısı için beni Eylül de çağırdılar. Hepiniz ilk dozu 20. Haftada olmuşsunuz.
Benim de aklimdaki araba o cok begendim ben de ama dedigin gibi fiyati yuksek. Gecen indirim vardi ama donem donem indirim oluyor demek. Bir de istanbulda tek satis noktasi var sanirim.Anex Türkiye’nin bebek arabalarını inceleyen var mı kızlar? Ben çok beğendim hatta tamam dedim bundan alırım ama fiyatta uçmuşlar çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?