- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #47.341
Kirmizibeyazz sitesinden alışveriş yapan var mı? Ürünlerin skt'si falan nasıl sorun olmaz herhalde dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımında öyle kokuyordu gelenlerden utanıyordum artık büyük insan gibi gazı ilaca başladık gazı hiç kokmuyor hemde hiç kaka içerde çok kaldığı içindi galibaMaalesef hala yok ama acayip gaz çıkarıyor kaka gibi kokuyor bekliyorum bakalım inşallah yapar haftası doldu bakalım 3 güne yaptı yaptı yapamadı özele gitcem
Canım maşallah renkli gözlü bide yerim ya oğlum yazın doğmuştu isilik nedir bilirim isilik değil canım bence acile gidin yarın tekrar doktor görür belki sana başka ilaç tavsiye ederler içtiğin ilacı sakın içme yarına kadarKızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Ben de tiny love maymun ormanı aldım. Bakalım oynayacak mı ilgisini çekecek mi bizim paşanınOyun halısı ve zaka kartları aldım ebebekte indirime girmişken. Piyanolusu 136 liraya inmiş
Oooooo kıyamam yaaa çok fena olmuş hemen götür dr a annesi. Çok kaşınıyodur kesin kortizonlu krem verirler. Yavrum ya kıyamam. Benim ilk oğlum temmuzda doğmuştu sıcaktan böyle olmuştu sadece zıbınla durduğu halde. Bizim bebekler kış bebegi iki kalın giydirince hemen böyle oluyorlar nasıl kış bebesi bunlar anlamadım. İnşallahbi an önce düzelir annesi inan çok üzüldümKızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Mamas papas ocarroNe aldınız peki canım?
Şimdi erken de indirimde diye kaçırmayalım dedik :)Ben de tiny love maymun ormanı aldım. Bakalım oynayacak mı ilgisini çekecek mi bizim paşanın
Çok geçmiş olsun doktora git canım en iyisiKızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Çok sağol canım göz rengi değişebilir diyolar dua ediyorum değişmesin diye :)) içmiyim mi. Tam iyileşmeye başlamıştım yaCanım maşallah renkli gözlü bide yerim ya oğlum yazın doğmuştu isilik nedir bilirim isilik değil canım bence acile gidin yarın tekrar doktor görür belki sana başka ilaç tavsiye ederler içtiğin ilacı sakın içme yarına kadar
Aldık bakalım randevu inşallah ciddi bişey değildirÇok geçmiş olsun doktora git canım en iyisi
Sorma canım uyuduk uyandık bu halde yavrum. İçim parçalandı görünce yarını iple çekiyorumOooooo kıyamam yaaa çok fena olmuş hemen götür dr a annesi. Çok kaşınıyodur kesin kortizonlu krem verirler. Yavrum ya kıyamam. Benim ilk oğlum temmuzda doğmuştu sıcaktan böyle olmuştu sadece zıbınla durduğu halde. Bizim bebekler kış bebegi iki kalın giydirince hemen böyle oluyorlar nasıl kış bebesi bunlar anlamadım. İnşallahbi an önce düzelir annesi inan çok üzüldüm
Kızımında öyle kokuyordu gelenlerden utanıyordum artık büyük insan gibi gazı ilaca başladık gazı hiç kokmuyor hemde hiç kaka içerde çok kaldığı içindi galiba
Ay canim ya bu sicaktan degildir insallahhh hemen gecer rabbim beterinden korusun cok gecmis olsunKızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Ben yapıyorum canm. Emzik biberon hatta mama falan da alıyorum. Skt de sıkıntı olmuyor. Güvenilir bir site.Kirmizibeyazz sitesinden alışveriş yapan var mı? Ürünlerin skt'si falan nasıl sorun olmaz herhalde dimi?
Canm çok geçmiş olsun. Doktora göstermelisin bence hemen.Kızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Oluyor. Başlarda korkuyordum da normalmiş.Kızlar bebekleriniz uykuya geçerken gözleri kayıyor gibi oluyor mu
Ayy çok geçmiş olsun. Bence direkt Bi acile gitsene. Ben olsam beklemezdim yarını.Kızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Ay evet bende korktum. Bi de uykusunda sıçarken ellerini değişik yapiyor. Sanki birini boğarmış gibi oluyor elleri. Yani ilk iki parmağı kıvrık gibi oluyor. Anlatabildim mi acabaOluyor. Başlarda korkuyordum da normalmiş.