2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kirmizibeyazz sitesinden alışveriş yapan var mı? Ürünlerin skt'si falan nasıl sorun olmaz herhalde dimi?

Maalesef hala yok ama acayip gaz çıkarıyor kaka gibi kokuyor bekliyorum bakalım inşallah yapar haftası doldu bakalım 3 güne yaptı yaptı yapamadı özele gitcem
Kızımında öyle kokuyordu gelenlerden utanıyordum artık büyük insan gibi gazı ilaca başladık gazı hiç kokmuyor hemde hiç kaka içerde çok kaldığı içindi galiba

Kızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Canım maşallah renkli gözlü bide yerim ya oğlum yazın doğmuştu isilik nedir bilirim isilik değil canım bence acile gidin yarın tekrar doktor görür belki sana başka ilaç tavsiye ederler içtiğin ilacı sakın içme yarına kadar

Kızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Oooooo kıyamam yaaa çok fena olmuş hemen götür dr a annesi. Çok kaşınıyodur kesin kortizonlu krem verirler. Yavrum ya kıyamam. Benim ilk oğlum temmuzda doğmuştu sıcaktan böyle olmuştu sadece zıbınla durduğu halde. Bizim bebekler kış bebegi iki kalın giydirince hemen böyle oluyorlar nasıl kış bebesi bunlar anlamadım. İnşallahbi an önce düzelir annesi inan çok üzüldüm

Canım maşallah renkli gözlü bide yerim ya oğlum yazın doğmuştu isilik nedir bilirim isilik değil canım bence acile gidin yarın tekrar doktor görür belki sana başka ilaç tavsiye ederler içtiğin ilacı sakın içme yarına kadar
Çok sağol canım göz rengi değişebilir diyolar dua ediyorum değişmesin diye :)) içmiyim mi. Tam iyileşmeye başlamıştım ya :( tamam içmiyim inşallah tedavisi olan bişeydir

Oooooo kıyamam yaaa çok fena olmuş hemen götür dr a annesi. Çok kaşınıyodur kesin kortizonlu krem verirler. Yavrum ya kıyamam. Benim ilk oğlum temmuzda doğmuştu sıcaktan böyle olmuştu sadece zıbınla durduğu halde. Bizim bebekler kış bebegi iki kalın giydirince hemen böyle oluyorlar nasıl kış bebesi bunlar anlamadım. İnşallahbi an önce düzelir annesi inan çok üzüldüm
Sorma canım uyuduk uyandık bu halde yavrum. İçim parçalandı görünce yarını iple çekiyorum

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 canım cok geçmiş olsun. Ciltleri cok hassas kuzuların biran önce sağlığına kavuşur ins. Benim oğlumun da Belinin yan tarafında buna benzer yaralar oluşmuştu önce biz de isilik zannettik Pişik kremi ile geçirmeye çalıştık ama geçmedi sonra doktora götürdük enfeksiyon kapmış dedi nasıl oldu anlamadık. İki tane krem vardı geçti çok şükür. Yani böyle durumlarda yanılabiliyoruz doktora götürmeden en sağlıklısı canim.

Back
X