2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canım henüz tedaviye başlamadıysan antalya tüp bebek merkezinide bir araştır istersen.. yumurta takibi sürecinde ücretsiz kalabiliyorsun.. bizim kalamama nedenimiz eşimin iş yoğunluğundan dolayıydı sen git ben yalnız kalırım dememe rağmen bırakmadı beni ve ailelerimizden kimse bilmeyince her seferinde 1 gün içinde gidip gelmek zorunda kaldık dr bazen zorunlu kıldı yarında bakacam dediği için kaldık ama yanımda eşim dışında ailemden biri olsaydı da kalırdım ama kimse bilmeyince habersiz halletmeye çalıştık zor oldu ama herşey yolunda gitti.. sadece adana'yı araştırma..

Benimde kasımda transferim.. ben opu işleminde aynı zamanda histereskopide oldum oyüzdn kasımda transfer olucam senin niye okadar geç?
Canım doktor opudan sonraki ikinci adetinde transfer olcak dedi bugün opudan sonraki ilk adetimi olsum ikinciyi de tan bir ay sonra yani ekimin 25 inde falan olsam olduktan yaklaşık 10 gün sonra transferim olsa kasımın başı oluyor hesaplarıma göre

Aynen daha başlamadık henüz araştıyordum tamam bi bakarım çok sağol

Kız bende hep kasımın başı olur diye hesaplıyordum:)))) ama elime verdikleri kağıtta 20 kasım yazıyor yani bana 2aydan fazla dinlendirme verdi doktorum..

Bu grubun enerjisi güzel insallah hepimiz mutlu olarak cikariz gruptan
ayyy inşAllah ben bugün gittim doktoruma transfer hazırlığı için.
coraspin-folbiol-dekort başladım.
1 ekimde tekrar kontrol ve kan verme olacak. eğer rahim istediğim kalınlığa ulaşmazsa yapmam dedi.
umarım istediğimiz gibi gider herşey bu durumda 11-12 gün snra 2. transferim olur kısmetse

Kız bende hep kasımın başı olur diye hesaplıyordum:)))) ama elime verdikleri kağıtta 20 kasım yazıyor yani bana 2aydan fazla dinlendirme verdi doktorum..
Canım ben de tahmini konuşuyorum bana kesin bir tarih vermediler ama sanırım senin yumurta toplama sırasında bir işlemin daha olmuş ondan daha çok uzamış transfer değil mi

Canım ben de tahmini konuşuyorum bana kesin bir tarih vermediler ama sanırım senin yumurta toplama sırasında bir işlemin daha olmuş ondan daha çok uzamış transfer değil mi
Evet canım benim rahmin kalp şeklinde olduğunu opu işleminde histereskopi yöntemiyle düzeltmem gerekiyor demişti doktorum, oyüzden dinlendirme uzun sürüyor normalde 45 gün sonra oluyor demişti dr..

eşime doktor promen diye bir ilaç vermiş, ona başladı şimdi. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Nar suyu için hergun 1 bardak. Bi markanın satıyordu unuttum, cam şişede. Rahim duvarını kalınlaştıriyor tavsiye ederim

Merhaba kızlar, inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavileriniz.
Benim elimde kalan gonal f 450 lik açılmamış kutularım var, ihtiyacı olan özelden mesaj atarsa yardımcı olabilirim.

Amin canım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasin.
Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah olumlu sonuç alırsınız. Ben folbiol içiyorum, eşim proxeed plus içiyor. Protein ağırlıklı besleniyoruz.
Hayırlısı olsun, inşallah bu sefer olur. Bende geçen ay 9 unda olmuştum, yine o aralarda olurum
Bu grubun enerjisi güzel insallah hepimiz mutlu olarak cikariz gruptan
Amin, inşallah. Herşeyin hayırlısı :)

Ya kaç gün geçti regl olmadım lucrin bana adet gecikmesi yaptı yaaaa tedavim baslamadi gittikçe heyecan artiyor
Bana primolut vermişti doktorum bıraktıktan iki gün sonra regl olacaksın dedi öyle de oldu tedavimin 2. günündeyim günde 3 tane iğne vuruyorum delik deşik oldu göbeğim. Ama asla şikayet etmiyorum :) sonu güzel olacaksa hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…