OPU Oocyd Pick Up açılımı. Yani yumurta toplama. Anestezi verip yumurtalarının içindeki sıvıyı çekirdekle beraber tabi, çekiyorlar. 15-20 dk sürüyorAminnn. Simdi sakin sakin regl zamanimi bekliyorum. Bu arada opu ne demek
Tesekkur ederimmmm :)Opu; yumurta toplama işlemi demek..:)
Sonrasinda aci varmiOPU Oocyd Pick Up açılımı. Yani yumurta toplama. Anestezi verip yumurtalarının içindeki sıvıyı çekirdekle beraber tabi, çekiyorlar. 15-20 dk sürüyor
Adet sancisiyla gaz sancısı arası birşey. Büyük bir sıkıntı yokSonrasinda aci varmi
Hayırlısı canımEve yakin daha iyi yaa bizde ankaradakine gitmektense burda yapalim goruselim dedik. Bisey olsa kosar gidersin doktora. Uzakta zor git gel cocuk bi yandan okulu bi yandan. Allah'im hepimizin yuzunu ikinci kez guldursun insallah. Bende 19unda olurum galiba gecen ay 6 gun kelek atmisti
Benim ilk tüp bebeğim ikizdi. Birinin kalbi 6 haftalık iken durdu. Oğlum yoluna devam etti şükür. :)Kizlar bi de dun doktor istersem 2 yumurta transfer edebilecegini soylemisti. Sizce 2 tane mantikli mi?
Iki taraflı uğraşmak da zor bilirim. Inşallah herşey güzel olur Kaan hoca iyidir alanında bir numara. bu güne kadar yüzlerce konuya yazdım insallah burada mutlu son olurKızlar bende geçen mart ayında ofis geçirdim 2 cmlik Polip aldı göğsen hoca esimin sperm sayisi az hareket ve morfoloji 0 benmde tüplerm. Tıkalı göğsen hoca mart ayında tedaviye başlamadı.eşimi kaan aydosa yönlendirdi kaan bey havuç incir nohut kuru üzüm ve ısırgan otu cayi verdi ilaç olark promen k ve Sperra kullanıyor inşallah aralık ayında tedaviye göğsen onalan ile baslayacagiz çok heyecanlıyım
Gogsen hoca cok iyi bir doktor. Onunla ilk denemem olumsuz oldu ama hicbir sekilde baska doktora gitmeyi dusunmem. Cok ilgili biri cevapsiz birakmiyor hicbir zamanYaa bende aralıkta göğsen hocaya gideceğim nasıl sence
Gogsen hoca cok iyi bir doktor. Onunla ilk denemem olumsuz oldu ama hicbir sekilde baska doktora gitmeyi dusunmem. Cok ilgili biri cevapsiz birakmiyor hicbir zaman
Hemsiresine msj atarim bisiler sormak icin hic bir zaman yanitsiz birakmadilar. Hatta kendi telefonundan aradi durumumu sormak icin. Ben isteyememistim belki vermez diye. Sonra whatsapptan yaziyorum arada hep yardimci oluyor.Bende ilk görüşmemi yaptığımda çok çok ilgili davrandı gerçekten il dışından geldiğini öğrenince daha çok düşünceli olması sevindirdi beni kalacak yerinz varmi diye bile sordu
Aynen valla mart ayında gideceğim zaman ne zman hep mesaj attım tüplermle ilgili adam sağolsun cevapsiz birkmadiHemsiresine msj atarim bisiler sormak icin hic bir zaman yanitsiz birakmadilar. Hatta kendi telefonundan aradi durumumu sormak icin. Ben isteyememistim belki vermez diye. Sonra whatsapptan yaziyorum arada hep yardimci oluyor.
Amin canm sen başladınmi tedaviyeHayirli olsun size de kizlarrr... rabbim tez zamanda yuzumuzu guldursun.
Bu arada sorun kimde sizde olumsuz olma nedeni neydi embriyo kalitesi ve sayısı kactiGogsen hoca cok iyi bir doktor. Onunla ilk denemem olumsuz oldu ama hicbir sekilde baska doktora gitmeyi dusunmem. Cok ilgili biri cevapsiz birakmiyor hicbir zaman
Çok sevindim. İnşAllah en kaliteli embriyoların olur. Benimde yüksek ihtimal salı günü transferim olacak tabii grip olmazsamHanımlar benim de tedavim başladı çok şükür insallah sağlıklı embriyolarim olur
Regl gunumu bekliyorum canim baslicam insallah 20si gibi.Amin canm sen başladınmi tedaviye
Ayy canim dikkat et kendine. Usutme grip olmaaa. Ayy ben telas yaptimÇok sevindim. İnşAllah en kaliteli embriyoların olur. Benimde yüksek ihtimal salı günü transferim olacak tabii grip olmazsam
Hadi hayırlısı inşallah ya çok heyecanlı sürecler bizde araliga kadar kürler uyguluyoruz ben ayrı eşim ayrı belki kaliteli olir diyeRegl gunumu bekliyorum canim baslicam insallah 20si gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?