2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayırlısı canım
Kizlar bi de dun doktor istersem 2 yumurta transfer edebilecegini soylemisti. Sizce 2 tane mantikli mi?
Benim ilk tüp bebeğim ikizdi. Birinin kalbi 6 haftalık iken durdu. Oğlum yoluna devam etti şükür. :)

Bu sefer bizde 2 tane istetecegiz. Hayırlısı :)

Kızlar bende geçen mart ayında ofis geçirdim 2 cmlik Polip aldı göğsen hoca esimin sperm sayisi az hareket ve morfoloji 0 benmde tüplerm. Tıkalı göğsen hoca mart ayında tedaviye başlamadı.eşimi kaan aydosa yönlendirdi kaan bey havuç incir nohut kuru üzüm ve ısırgan otu cayi verdi ilaç olark promen k ve Sperra kullanıyor inşallah aralık ayında tedaviye göğsen onalan ile baslayacagiz çok heyecanlıyım

Iki taraflı uğraşmak da zor bilirim. Inşallah herşey güzel olur Kaan hoca iyidir alanında bir numara. bu güne kadar yüzlerce konuya yazdım insallah burada mutlu son olur

Gogsen hoca cok iyi bir doktor. Onunla ilk denemem olumsuz oldu ama hicbir sekilde baska doktora gitmeyi dusunmem. Cok ilgili biri cevapsiz birakmiyor hicbir zaman

Bende ilk görüşmemi yaptığımda çok çok ilgili davrandı gerçekten il dışından geldiğini öğrenince daha çok düşünceli olması sevindirdi beni kalacak yerinz varmi diye bile sordu

Bende ilk görüşmemi yaptığımda çok çok ilgili davrandı gerçekten il dışından geldiğini öğrenince daha çok düşünceli olması sevindirdi beni kalacak yerinz varmi diye bile sordu
Hemsiresine msj atarim bisiler sormak icin hic bir zaman yanitsiz birakmadilar. Hatta kendi telefonundan aradi durumumu sormak icin. Ben isteyememistim belki vermez diye. Sonra whatsapptan yaziyorum arada hep yardimci oluyor.

Hemsiresine msj atarim bisiler sormak icin hic bir zaman yanitsiz birakmadilar. Hatta kendi telefonundan aradi durumumu sormak icin. Ben isteyememistim belki vermez diye. Sonra whatsapptan yaziyorum arada hep yardimci oluyor.
Aynen valla mart ayında gideceğim zaman ne zman hep mesaj attım tüplermle ilgili adam sağolsun cevapsiz birkmadi

Gogsen hoca cok iyi bir doktor. Onunla ilk denemem olumsuz oldu ama hicbir sekilde baska doktora gitmeyi dusunmem. Cok ilgili biri cevapsiz birakmiyor hicbir zaman
Bu arada sorun kimde sizde olumsuz olma nedeni neydi embriyo kalitesi ve sayısı kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…