- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Ben en az 10 doktora göründüm psikolojik dediler çocuk sahibi olamamam için hiç bir sıkıntın yok dediler meğer rahim ağzım tıkalıymış. Benim o kadar dilim yandıki artık güvenemiorum hiç bir doktora.4 ayri doktora gorundum hepsi ayni seyi soyledi. Bende olmuyo iste dedim 2 senedir olmadi. Cocuk 7 yasina yaklasti
Regl gunumu bekliyorum canim baslicam insallah 20si gibi.
Canim ben esime gecen sene semen testi vericegi zaman keciboynuzu kaynatiyosun aksam 1 bardak sogutmadan icicek. Kuru incir icine cevizi göm ver. Ayriyeten keciboynuzu yiyebilirse cok iyi olur. Boyle yaptim esime 1 hafta test verdi. Gorun her doktor esimi ovuyo adam utanmaktan bi hal olduHadi hayırlısı inşallah ya çok heyecanlı sürecler bizde araliga kadar kürler uyguluyoruz ben ayrı eşim ayrı belki kaliteli olir diye
Aslinda bende oyle bosuna 1 senemi heba etti kayseride ki doktor. Ama yine de el mahkum iste onlardan baska nereye gidekkkBen en az 10 doktora göründüm psikolojik dediler çocuk sahibi olamamam için hiç bir sıkıntın yok dediler meğer rahim ağzım tıkalıymış. Benim o kadar dilim yandıki artık güvenemiorum hiç bir doktora.
Aynen canim ama takmamaya calisiyorum az daha kilo vermek icin ugrasiyorum. Sigara icerim ama cok degil gunde 4 5 en fazla. Onu da birakmaya calisiyorum. Insallah 20si dedim mi hazir olucamAy bende bekliyorum zaman geçmek bilmiyor :)
Ciddi misin keçiboynuzu incir ceviz biz yaptk pek fayda olmadı bide şuanda havucsuyu yapıyorum ona kalite için keciboynuzu kürü ile bir yapılmaz işte şimdilik esime yatgm havuç suyu zeytinyağında bekletimis incir hafta 3 kere nohut yemeği ısırgan otu cayi ve doktorun.verdiği prOmen k ve Sperra adlı ilaçlar ayriyetten marankinin mucizevi macunu var bugün onuda baslicam araliga kadr yesin işi neCanim ben esime gecen sene semen testi vericem zaman keciboynuzu kaynatiyosun aksam 1 bardak sogutmadan icicek. Kuru incir icine cevizi göm ver. Yari yeten keciboynuzu yiyebilirse cok iyi olur. Boyle yaptim esime 1 hafta test verdi. Gorun her doktor esimi ovuyo adam utanmaktan bi hal oldu
Ayy yarasinnnn insallah. Ne biliyim biz o kadar yaptik devam etmedik zaten adam keciboynuzu yicem diye dislerini kiricaktiCidd
Ciddi misin keçiboynuzu incir ceviz biz yaptk pek fayda olmadı bide şuanda havucsuyu yapıyorum ona kalite için keciboynuzu kürü ile bir yapılmaz işte şimdilik esime yatgm havuç suyu zeytinyağında bekletimis incir hafta 3 kere nohut yemeği ısırgan otu cayi ve doktorun.verdiği prOmen k ve Sperra adlı ilaçlar ayriyetten marankinin mucizevi macunu var bugün onuda baslicam araliga kadr yesin işi nebende kendime eşime her gece havuç suyu yapıp içiyorum incir ve Arisutu-bal-polen
Ayy yarasinnnn insallah. Ne biliyim biz o kadar yaptik devam etmedik zaten adam keciboynuzu yicem diye dislerini kiricaktibizde hemen ise yaradiydi. Insallah senin yaptiklarinda ise yarar canimmm
Benim esimde tup bebek tutmazsa dogal kurlere gecilim deneyelim dedi. artik sogan suyu mu icersin sute mi oturursun dedi. Nerden biliyon sen bunlari dedim. Sen arastiriyosun ben arastirmiyo muyum dedi
Hmm sorun sendemi canmBasta olmayinca ben esimle dalga gectiydim yapamiyosun bisey diye. Boyle tuplerde sorun olurmus pkoymus baska seymis bisey bilmiyorum tabi. Gittik sorun bende cikinca bu sefer o benle dalga gecer olduydu
Aynen bencede yaş kac bu aradaAmin canimmmm. Iste az bi gecis varmis tuplerde ona ragmen olmadi olmuyor. Bi deneyelim dedik artik yas geciyo zaman geciyo saglik sihhat yerindeyken sansimizi deneyek
Bendeymis canim tuplerde az gecis varmis. Ben hepten kapali sanmistim rahim filmlerinde oyle cikmisti. Laparoskopi oldum doktor sorun yok demisti kasilma olabilirmis. Gecen gittigimiz doktorda az gecis olmus tuplerde kullanilan alet zor gecmis yani ama gecmis hamile kalabilirmisim de. Beklemicem daha 2 sene gecti zaten. Bu ay yapicam koydum kafayaHmm sorun sendemi canm
yap canm 2 sene geçmiş az.degl bende 4 yıldır evliyim 4 yıldır da istiyoruz doktorlar bekleyin diyordu ama ben.artık beklemek istemiyorum zaten tüplerim tıkalı beklemem. Ne fayda olacak ki dogal yolla zaten olmaz e esimin sperm sayisi falan da az en iyisi tup yapmakBendeymis canim tuplerde az gecis varmis. Ben hepten kapali sanmistim rahim filmlerinde oyle cikmisti. Laparoskopi oldum doktor sorun yok demisti kasilma olabilirmis. Gecen gittigimiz doktorda az gecis olmus tuplerde kullanilan alet zor gecmis yani ama gecmis hamile kalabilirmisim de. Beklemicem daha 2 sene gecti zaten. Bu ay yapicam koydum kafaya
Ooo maşallah Allah bagislasn caBM bende 22 eşim 26 yasnda 4 yıldır evliyz26 yasindayim canim. 7 yasina yakinda bi oglum var. 8 seneye yakindirda evliyiz. Kucuk evlendim ilki hemen oldu. Tek bakinca ikinciyi hemen dusunmemistim cocuk az buyusun elden ayaktan ciksin demistim. Bu seferde rabbim vermedi
Çok gencsiniz, Rabbim yüzünü güldürsün :)Ooo maşallah Allah bagislasn caBM bende 22 eşim 26 yasnda 4 yıldır evliyz
Rabbim insallah yine de bi mucize verir size hamile kalirsin canim. Madden zor gercekten. hele bu sene biz biraz dara dustuk cok sukur yine de halimiz vaktimiz iyiiiyap canm 2 sene geçmiş az.degl bende 4 yıldır evliyim 4 yıldır da istiyoruz doktorlar bekleyin diyordu ama ben.artık beklemek istemiyorum zaten tüplerim tıkalı beklemem. Ne fayda olacak ki dogal yolla zaten olmaz e esimin sperm sayisi falan da az en iyisi tup yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?