2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

4 ayri doktora gorundum hepsi ayni seyi soyledi. Bende olmuyo iste dedim 2 senedir olmadi. Cocuk 7 yasina yaklasti
Ben en az 10 doktora göründüm psikolojik dediler çocuk sahibi olamamam için hiç bir sıkıntın yok dediler meğer rahim ağzım tıkalıymış. Benim o kadar dilim yandıki artık güvenemiorum hiç bir doktora.

Hadi hayırlısı inşallah ya çok heyecanlı sürecler bizde araliga kadar kürler uyguluyoruz ben ayrı eşim ayrı belki kaliteli olir diye
Canim ben esime gecen sene semen testi vericegi zaman keciboynuzu kaynatiyosun aksam 1 bardak sogutmadan icicek. Kuru incir icine cevizi göm ver. Ayriyeten keciboynuzu yiyebilirse cok iyi olur. Boyle yaptim esime 1 hafta test verdi. Gorun her doktor esimi ovuyo adam utanmaktan bi hal oldu

Aslinda bende oyle bosuna 1 senemi heba etti kayseride ki doktor. Ama yine de el mahkum iste onlardan baska nereye gidekkk

Cidd
Ciddi misin keçiboynuzu incir ceviz biz yaptk pek fayda olmadı bide şuanda havucsuyu yapıyorum ona kalite için keciboynuzu kürü ile bir yapılmaz işte şimdilik esime yatgm havuç suyu zeytinyağında bekletimis incir hafta 3 kere nohut yemeği ısırgan otu cayi ve doktorun.verdiği prOmen k ve Sperra adlı ilaçlar ayriyetten marankinin mucizevi macunu var bugün onuda baslicam araliga kadr yesin işi ne bende kendime eşime her gece havuç suyu yapıp içiyorum incir ve Arisutu-bal-polen

Ayy yarasinnnn insallah. Ne biliyim biz o kadar yaptik devam etmedik zaten adam keciboynuzu yicem diye dislerini kiricaktibizde hemen ise yaradiydi. Insallah senin yaptiklarinda ise yarar canimmm

Ayy yarasinnnn insallah. Ne biliyim biz o kadar yaptik devam etmedik zaten adam keciboynuzu yicem diye dislerini kiricaktibizde hemen ise yaradiydi. Insallah senin yaptiklarinda ise yarar canimmm

Sağol kuzum.benim Allah emeklerimizi.boşa cikarmasin çok uğraşıyoruz valla.garibim bende ne versem sesini. Çıkarmaz yer sağolsun inşallah Rabbim sizede şifa versn canm

Basta olmayinca ben esimle dalga gectiydim yapamiyosun bisey diye. Boyle tuplerde sorun olurmus pkoymus baska seymis bisey bilmiyorum tabi. Gittik sorun bende cikinca bu sefer o benle dalga gecer olduydu

Amin canimmmm. Iste az bi gecis varmis tuplerde ona ragmen olmadi olmuyor. Bi deneyelim dedik artik yas geciyo zaman geciyo saglik sihhat yerindeyken sansimizi deneyek

Hmm sorun sendemi canm
Bendeymis canim tuplerde az gecis varmis. Ben hepten kapali sanmistim rahim filmlerinde oyle cikmisti. Laparoskopi oldum doktor sorun yok demisti kasilma olabilirmis. Gecen gittigimiz doktorda az gecis olmus tuplerde kullanilan alet zor gecmis yani ama gecmis hamile kalabilirmisim de. Beklemicem daha 2 sene gecti zaten. Bu ay yapicam koydum kafaya

26 yasindayim canim. 7 yasina yakinda bi oglum var. 8 seneye yakindirda evliyiz. Kucuk evlendim ilki hemen oldu. Tek bakinca ikinciyi hemen dusunmemistim cocuk az buyusun elden ayaktan ciksin demistim. Bu seferde rabbim vermedi

yap canm 2 sene geçmiş az.degl bende 4 yıldır evliyim 4 yıldır da istiyoruz doktorlar bekleyin diyordu ama ben.artık beklemek istemiyorum zaten tüplerim tıkalı beklemem. Ne fayda olacak ki dogal yolla zaten olmaz e esimin sperm sayisi falan da az en iyisi tup yapmak

26 yasindayim canim. 7 yasina yakinda bi oglum var. 8 seneye yakindirda evliyiz. Kucuk evlendim ilki hemen oldu. Tek bakinca ikinciyi hemen dusunmemistim cocuk az buyusun elden ayaktan ciksin demistim. Bu seferde rabbim vermedi
Ooo maşallah Allah bagislasn caBM bende 22 eşim 26 yasnda 4 yıldır evliyz

Rabbim insallah yine de bi mucize verir size hamile kalirsin canim. Madden zor gercekten. hele bu sene biz biraz dara dustuk cok sukur yine de halimiz vaktimiz iyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…