2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

26 yasindayim canim. 7 yasina yakinda bi oglum var. 8 seneye yakindirda evliyiz. Kucuk evlendim ilki hemen oldu. Tek bakinca ikinciyi hemen dusunmemistim cocuk az buyusun elden ayaktan ciksin demistim. Bu seferde rabbim vermedi
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşAllah yaşınız küçük bir gebelikte yaşamışsınız çok şükür. İnşAllah her şey daha kolay olur sizin için. Ben boşboşuna 4 senemi kaybettim iş bilmeyen doktorlarda. Aşılamalar yapıldı çatlatma iğneleri yapıldı olur olur bu ay oldu bu ay olacak dediler Rahim filmi raporuma baktılar filmi kontrol etmek akıllarına gelmedi. Sağolsun şimdiki doktorum İstanbul Tüp Bebek Merkezi Çağdaş Hocam daha ilk görüşmede filme bakmadan aşılama sırasında kanama oldumu dedi evet dedim rahim ağzın tıkalı dedi. Sonra filme baktı ordada gördü. Üşenmedi bide bana göstermek için tüp bebek transferi yapıyormuş gibi o uzun çubukla gösterdi ultrasonda bildiğiniz çubuk rahme ilerlemiyordu bi türlü gözlerimle gördüm yani. Sağolsun ilk transferimde tuttu ama 6. haftada düşük yaşadım. İnşAllah bu seferkini hayırlısıyla kucağıma alırım

İnşallah cnm.Allah buyuj hepimiz o yollarda gectik

Insallah canimmm. Ben ilk filmimde gormemistim filmi tikali dediler sadece baska doktor cekmisti. Israrla girdim yanina o zaman gosterdi anlatti bana. Ben pek pesini birakmam islerimin aciklama isterim illa. Bundan sonra da oyle yapicam hic bi doktorun kestirip atmasina izin vermicem. Ameliyat videomu bile izledim napmislar diye. Sanki cok anliyom gibi

Amin.kuzm amin bu yıl zaten tup bebek fiyatları da uçtu ben normalde 4 bine rapirlu tup bebek yapacaktm Raporlu haliyle 6 bin olmuş hastanem
Aynen canim 2 bin lira fiyat artisi olmus. Rabbim yine mucizesini gostersin de dogal yolla hamile kalalim. Ben bi de evde muhabbet besliyorum 1 ciftim var yumurtaya can veren rabbim bizde de goster mucizeni diye dua ediyorum hepp.

Aynen canim 2 bin lira fiyat artisi olmus. Rabbim yine mucizesini gostersin de dogal yolla hamile kalalim. Ben bi de evde muhabbet besliyorum 1 ciftim var yumurtaya can veren rabbim bizde de goster mucizeni diye dua ediyorum hepp.
Aynen kuzum valla bende diyorum hamile. Olan hayvan bile görsem içimden. Geçiyor Onu gören. RABBİM Beni.görmüyormu elbet vercek Dermanımi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…