Çok sağol canm benm evet bende erken evlendimÇok gencsiniz, Rabbim yüzünü güldürsün :)
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşAllah yaşınız küçük bir gebelikte yaşamışsınız çok şükür. İnşAllah her şey daha kolay olur sizin için. Ben boşboşuna 4 senemi kaybettim iş bilmeyen doktorlarda. Aşılamalar yapıldı çatlatma iğneleri yapıldı olur olur bu ay oldu bu ay olacak dediler Rahim filmi raporuma baktılar filmi kontrol etmek akıllarına gelmedi. Sağolsun şimdiki doktorum İstanbul Tüp Bebek Merkezi Çağdaş Hocam daha ilk görüşmede filme bakmadan aşılama sırasında kanama oldumu dedi evet dedim rahim ağzın tıkalı dedi. Sonra filme baktı ordada gördü. Üşenmedi bide bana göstermek için tüp bebek transferi yapıyormuş gibi o uzun çubukla gösterdi ultrasonda bildiğiniz çubuk rahme ilerlemiyordu bi türlü gözlerimle gördüm yani. Sağolsun ilk transferimde tuttu ama 6. haftada düşük yaşadım. İnşAllah bu seferkini hayırlısıyla kucağıma alırım26 yasindayim canim. 7 yasina yakinda bi oglum var. 8 seneye yakindirda evliyiz. Kucuk evlendim ilki hemen oldu. Tek bakinca ikinciyi hemen dusunmemistim cocuk az buyusun elden ayaktan ciksin demistim. Bu seferde rabbim vermedi
Rabbim yuzunuzu guldursun insallahhh. Minnak minnakkk bebisleriniz olsunnÇok sağol canm benm evet bende erken evlendim
İnşallah cnm.Allah buyuj hepimiz o yollarda gectikAllah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşAllah yaşınız küçük bir gebelikte yaşamışsınız çok şükür. İnşAllah her şey daha kolay olur sizin için. Ben boşboşuna 4 senemi kaybettim iş bilmeyen doktorlarda. Aşılamalar yapıldı çatlatma iğneleri yapıldı olur olur bu ay oldu bu ay olacak dediler Rahim filmi raporuma baktılar filmi kontrol etmek akıllarına gelmedi. Sağolsun şimdiki doktorum İstanbul Tüp Bebek Merkezi Çağdaş Hocam daha ilk görüşmede filme bakmadan aşılama sırasında kanama oldumu dedi evet dedim rahim ağzın tıkalı dedi. Sonra filme baktı ordada gördü. Üşenmedi bide bana göstermek için tüp bebek transferi yapıyormuş gibi o uzun çubukla gösterdi ultrasonda bildiğiniz çubuk rahme ilerlemiyordu bi türlü gözlerimle gördüm yani. Sağolsun ilk transferimde tuttu ama 6. haftada düşük yaşadım. İnşAllah bu seferkini hayırlısıyla kucağıma alırım
Hayırlısı olsun bende 20 yaşında evlenmistim, 6 yıl bitiyor. Şuan 26 yaşındayımÇok sağol canm benm evet bende erken evlendim
Amin.kuzm amin bu yıl zaten tup bebek fiyatları da uçtu ben normalde 4 bine rapirlu tup bebek yapacaktm Raporlu haliyle 6 bin olmuş hastanemRabbim yuzunuzu guldursun insallahhh. Minnak minnakkk bebisleriniz olsunn
Insallah canimmm. Ben ilk filmimde gormemistim filmi tikali dediler sadece baska doktor cekmisti. Israrla girdim yanina o zaman gosterdi anlatti bana. Ben pek pesini birakmam islerimin aciklama isterim illa. Bundan sonra da oyle yapicam hic bi doktorun kestirip atmasina izin vermicem. Ameliyat videomu bile izledim napmislar diye. Sanki cok anliyom gibiAllah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşAllah yaşınız küçük bir gebelikte yaşamışsınız çok şükür. İnşAllah her şey daha kolay olur sizin için. Ben boşboşuna 4 senemi kaybettim iş bilmeyen doktorlarda. Aşılamalar yapıldı çatlatma iğneleri yapıldı olur olur bu ay oldu bu ay olacak dediler Rahim filmi raporuma baktılar filmi kontrol etmek akıllarına gelmedi. Sağolsun şimdiki doktorum İstanbul Tüp Bebek Merkezi Çağdaş Hocam daha ilk görüşmede filme bakmadan aşılama sırasında kanama oldumu dedi evet dedim rahim ağzın tıkalı dedi. Sonra filme baktı ordada gördü. Üşenmedi bide bana göstermek için tüp bebek transferi yapıyormuş gibi o uzun çubukla gösterdi ultrasonda bildiğiniz çubuk rahme ilerlemiyordu bi türlü gözlerimle gördüm yani. Sağolsun ilk transferimde tuttu ama 6. haftada düşük yaşadım. İnşAllah bu seferkini hayırlısıyla kucağıma alırım
Allahım. Saglikli uzun ömürler versin insallahHayırlısı olsun bende 20 yaşında evlenmistim, 6 yıl bitiyor. Şuan 26 yaşındayım
Ocak ayında yeni zam gelecekmisAmin.kuzm amin bu yıl zaten tup bebek fiyatları da uçtu ben normalde 4 bine rapirlu tup bebek yapacaktm Raporlu haliyle 6 bin olmuş hastanem
Amin canım :)Allahım. Saglikli uzun ömürler versin insallah
Aynen canim 2 bin lira fiyat artisi olmus. Rabbim yine mucizesini gostersin de dogal yolla hamile kalalim. Ben bi de evde muhabbet besliyorum 1 ciftim var yumurtaya can veren rabbim bizde de goster mucizeni diye dua ediyorum hepp.Amin.kuzm amin bu yıl zaten tup bebek fiyatları da uçtu ben normalde 4 bine rapirlu tup bebek yapacaktm Raporlu haliyle 6 bin olmuş hastanem
Saka yapiyorum deeeeeOcak ayında yeni zam gelecekmis
Aynen kuzum valla bende diyorum hamile. Olan hayvan bile görsem içimden. Geçiyor Onu gören. RABBİM Beni.görmüyormu elbet vercek DermanımiAynen canim 2 bin lira fiyat artisi olmus. Rabbim yine mucizesini gostersin de dogal yolla hamile kalalim. Ben bi de evde muhabbet besliyorum 1 ciftim var yumurtaya can veren rabbim bizde de goster mucizeni diye dua ediyorum hepp.
Şaka değil, gerçek malesef.Saka yapiyorum deeeee
Ayyy aralıkta. Beni Vurmasınlar :)))Ocak ayında yeni zam gelecekmis
Sağlık olsun kuzum yaŞaka değil, gerçek malesef.Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Biz borcla yapıyoruz valla. Eşim 10 milyar kredi çekti. Sağlık olsun
Allahtan biz bu ay yapıyoruz. Zamlar kapıda dikkatAyyy aralıkta. Beni Vurmasınlar :)))
Canim insallah vurmazzz. Ayy valla uzuldum yaa bu ay benimde tutmazsa 1 sene sonra yine deneriz diye dusunuyodummAyyy aralıkta. Beni Vurmasınlar :)))
Ayy bende baslicam insallah. Hayirli sonuclar alalimmmAllahtan biz bu ay yapıyoruz. Zamlar kapıda dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?