2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bu arada sorun kimde sizde olumsuz olma nedeni neydi embriyo kalitesi ve sayısı kacti
Bende canim polikistik over var. Yumurta cok ama kalitesiz oluyor. 22 yumurtadan 10 u bos cikiyor. 5. Gune 1 tanesi zor kaliyor hep oyle transfer oldum ama olmadi tutmadi. 6.tedavime baslayacagim

Canim bu tarifte ki bitkilerin tozunu mu kendisini mi direk katican

Bende canim polikistik over var. Yumurta cok ama kalitesiz oluyor. 22 yumurtadan 10 u bos cikiyor. 5. Gune 1 tanesi zor kaliyor hep oyle transfer oldum ama olmadi tutmadi. 6.tedavime baslayacagim
hilal1907 canım senin pkos ne düzeyde yani adetlerin falan nasıl kaç yaşındasın canım

melekeda ne yaptın nasıl gidiyor tedavin? Kaç yumurta göründü? Bir de çatlatma iğnesini sorarmısın demiştim sorabilme fırsatın oldu mu :)

Kuzum kendisini koyacağım yalnız çakşır kökü baya kalın onu rendeliycem diğerleri zaten toz halde
Tesekkur ederim canim. Senin tarifi okuyodum esimde okumus meger ben tvye bakiyo saniyodum. Al tarifi dedi hayrola dedim seninkilere cok iyi diyolar ove ove bitiremedi doktor sen napican diye. Hani onlari ayiklicaklar yaa hareketli hareketsiz falan diye. Bi ton para veriyoruz bosver fazla olsun da ugrassinlar dedi yani hangi kafayi yasiyo esim cozemedim

Ciddi misin canım baba tarafı mi anne mi kürt mu arap mi ben arabım Kürtlere gelin geldim bende doğma büyüme istanbulluyum ailem istanbulda ama ben siirtte ahh bu gurbetlk
Annemde babamda siirt şirvanlı kürdüz ama babamda bende doğma büyüme istanbulluyuz hiç siirte gitmedik. Annem 16 yaşında gelmiş. Babamın babasıda yani dedem 18 yaşında gelmiş bidahada hiç gitmemiş.babanneme aşık olmuş köydeki nişanlısının haberi yokken istanbulda babannemle evlenmiş

aşka baaakkk bee

sorun sizdemi eşinizdemi . ilk tedavimde embriyo oluşmadı daha doğrusu 5. güne giden olmadı. eşimde sorun umarım bu sefer olacak.
Benim yasım 35 umurtalarım azalıyor ama onemli olna 1 tane kaliteli yumurta 1 tane sperme bakar rabbim ol dedikten sonra ben daha once 3. gün emrio su ile 3 kez trasfer oldu hiç biri tutmadı 5. gün emrıosu için beklemedile 3. gün dondurdular mustafa bahceci 5. güne gelecekmi bakalım ona göre karar verelim dedi siz nerde tedavi oluyorsunuz ben ist la gidiyorum bursadan fulya bahceciye

Herşeyin hayırlısı yaşlarımız aynı bende bahçeçi umut da tedavi görüyorum ilk denememde embriyo 5. güne gelmedi transfer yapılamadı bende sorun yok eşimde marfolojı ve hız sorunu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…