- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 42
SİZ NERDE BAŞLIYACAKSINIZBen geçen ay 9 eylül de oldum, senle beraber başlıyoruz hayırlısı ile :)
Acı yok korku yok pozitif var inşallahAnestezi ile uyutuluyorsun, sonrasında adet ağrısı gibi ağrın oluyor. Korkulacak bir durum yok :)
LUTFEN BENİ UNUTMA VİLDAN KUBİLAY KOZ ADINA DA DUA ETBenim hulya canim. Seninki vildan mi? Az once cuma suresini okudum yasin okudum dua ettim. Ezan okunsun aksama kadar dua edip kuran okucam bugun is guc yapmicam
Edicem canimm soz veriyorum. herkese dua edicemLUTFEN BENİ UNUTMA VİLDAN KUBİLAY KOZ ADINA DA DUA ET
BENDE HEPINIZE BAYANLAREdicem canimm soz veriyorum. herkese dua edicem
Gaziantep novafertil - Dr. Ruşen atmacaSİZ NERDE BAŞLIYACAKSINIZ
aynen canım, pozitif düşünmek çok önemli :)Acı yok korku yok pozitif var inşallah
3 GÜN NEDEN GENETİĞE GÖNDERMEDİLER Kİ ACABA
Adım İlknurohh kızlar rabbim hayırlara vesile kılsın cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin ismen dua edicem bana isimlerinizi yazarmısınız içimden geldi
İkiz gebelik her zaman risk oluşturuyor benim ikiz bebeklerim oldu tam artık düşme riski bitti dedim 6.5 aylık erken doğurdum. Bu sefer başarı yüzdesi düşüyor ama tek embriyo istiyorumKizlar bi de dun doktor istersem 2 yumurta transfer edebilecegini soylemisti. Sizce 2 tane mantikli mi?
Kimsenin haberi yok ya bi sizlerle paylaşıyorum ameliyatta da bi eşim yanımda olacak ondan sorayım dedim komplikasyon yaşayan varsa yanıma birileri daha gelsin diye. Ağrı olmayacak madem başkasına gerek yokmuş
Ben geçen ay 9 eylül de oldum, senle beraber başlıyoruz hayırlısı ile :)
Msjını okurken bile kalbim küt küt attı yaaa kaç yumurta alacak kaçı kaliteli olacak kaçı döllenecek kaçı devam edecek diye Allahım anne olmak ne güzeldir bizlere de yaşat inşallahCanım 10 dk bir işlem kimseye gerek yok eşin yanında olsun yeter hafif bir narkoz alacaksın sonrasında uyanacaksın odada birşeyler yedikten sonra tuvalete çıkarıp seni gönderecekler eve
HADİ BAKALIM AYSE CIM ONDER OL BİZE PAYLAS SÜREÇLERİNİ HANGİ HASTANE HANGİ DR
Hayırlısı olsun, olumsuz bir düşünceye yer yok şuan. :)Allah’a dua eden her kişiye Allah icabet eder. Bu icabet, ya dünyada peşin olur veya ahirete saklanır yahut da dua ettiği miktarca günahından hafifletilmek suretiyle olur, yeter ki günah talep etmemiş veya sıla-ı rahmin (Akrabalığın) kopmasını istememiş olsun, ya da acele etmemiş olsun.” kizlar olmazsa eger uzulmek yok
Msjını okurken bile kalbim küt küt attı yaaa kaç yumurta alacak kaçı kaliteli olacak kaçı döllenecek kaçı devam edecek diye Allahım anne olmak ne güzeldir bizlere de yaşat inşallah
Sebep neydi ? Aminnnnn canımCanım benim ilk işlemim başarısız oldu umarım seninki döllenir sonrasında sana sıkıcana tutunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?