2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Size tedaviden önce yumurta kalitesi için ilaç verdilermi

Kizlar az once arkadasimdan geldim. Arada konusup gorusuruz severiz birbirimizi ama cokta bunaltmayiz. Anlattim durumu doktorla konustuk dedim.karar verdim demedim. Yaptir bizde elimizden geleni yapariz dedi. Gelirim ev islerini yaparim yardimci olurum dedi. Kucaginda 1 yasinda kizi yaninda 5 yasinda oglu var. O kadar cok mutlu etti ki beniii destegiii. Tabi gel yap demem ama soylemesi bile cok mutlu etti.

Canım iyiki böyle dostlarımız var evet dediğin. Gibi gel.yap et demeyiz ama.insanların bize böyle destek vermesi çok hoş birsey

Size tedaviden önce yumurta kalitesi için ilaç verdilermi
yok vermediler ama okuduklarıma göre seker unlu urunler mayalı urunleri bırakıp rabbimiz izni ile incir süt urunleri nar ve balık et urunleri yiyenleri cok okudum bal polen arı sutu Omepa Q10 - Omega 3 kullanıyorum 8 TANE EMRİOM VAR COK SUKUR benim 2. denemem olucak dahan once 4 tane farklı zamanlarda emrio transferi 3. gün emrio koyuldu ama gebelik olmadı bende ist lu tecih ettim bakalım insallah bu sefer olur doktor 5. güne getirmeye calışalım insallah dedi embrioları ondan sonra tedavi sürecini bildiricem dedi

Hayirlisiyla tutar insallahhh

sorun sizdemi eşinizdemi . ilk tedavimde embriyo oluşmadı daha doğrusu 5. güne giden olmadı. eşimde sorun umarım bu sefer olacak.

Canım koenzim Q10 neye yarıyor nasıl. Kullanılır

sıkı tut arkadasını nerde bole arkadaslar :)
Kiz oysa cok konusmayiz gorusmeyiz ama cok severimmm. O da sever sagolsun samimiyetime guvenir. Mesela pazara ciktik balik aldi cocuklar durmuyodu kalktim ayikladim baliklari konustuk ettik. pirinc yok demistim verim dedi. tabi kalkarken unuttuk geldim. 10 dk sonra kapi caldi almis cocuklari bana pirinc getirmis. Verdi kapidan dondu gel dedim gelmedi adamlar gelir simdi dedi. Valla Allah razi olsun diye diye bitiremiyorum. Cok eli gonlu aciktir

Kiz siz gurbetlik diyosunuz. Yaa ben napim 2 senede bir sehir degistiriyoruz is yuzunden.3. Sehirdeyiz

3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık

Kızlar ben bugün bunları yapacağım eşime yalnız cam fıstığı eksik bu arafa 3 kilo bala 100 er gram demiş ben taze 1.5 kilo Bala 50 ser gram koyacağım ne dersinz

Canim azgin teke otu diye bisey varmis. guldum ama cidden adi bu. Bundanda az bisey katabilirsin.

Bunu ne kadar sürede tuketebilir ki 3 kilo baldan söz ediliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…