2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Sonuc negatif malesef cnm. Bugun adet oldu zaten nasip bu zamana degilmis. Bikac ay sonra donmuslarla tekrar denicez bakalim. Sen naptin gittinmi kalp atisina cagirdimi
Canım hakkınızda hayırlısı olsun rabbim bir sonrakinde emeklerini boş çıkarmasın inşallah.

Kızlar başka topiğe de yazdım. Ben 4 kere klomen tedavisi 3 kere iğne tedavisi oldum. Bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum , sizce doktor benim isteğime göre yapar mı

Kızlar başka topiğe de yazdım. Ben 4 kere klomen tedavisi 3 kere iğne tedavisi oldum. Bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum , sizce doktor benim isteğime göre yapar mı
Asilama yaptircam de yapar cnm. Tip bebek icin sartlar var ama asilama icin yok. Ben 6 klomen 2 asilama yaptirdim sonra gectim tup bebege

Malesef 6. Tup bebek Transferimi olucam nasip olursa adet olmayi bekliyorum
Allah gönlüne göre versin canım. Beklemek gerçekten zor. Her açıdan yıpranıyor insan. İnşallah tutar. Dua etmekten başka çare yok. Ben de bugün adet oldum. Sabahtan beri ağladım durdum ama elden bişe gelmiyo

Oyle canim nasip diyoruz kqbullenmeye calisiyoruz. Buda bizim sinavimiz insallah bi gun olur umut etmekten baska bisi gelmiyor elimizden. Rabbim sabrini da veriyor cok sukur.

Olmadim canim gecikicek sanirim.
3 tane devlette yapildi etlik zubeyde hanimda
4. Gurgan clinic
5. Baskent gogsen hocada
Ameliyat falan oldum doktorumdan memnunum
6. Yine baskentte olcam.
En doğru adres dimi ya bende çok heyecanlıyım 2 hafta sonra doktoruma kavuşacm Allah razı olsun.ondan çok iyi biri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…