Canım hakkınızda hayırlısı olsun rabbim bir sonrakinde emeklerini boş çıkarmasın inşallah.Sonuc negatif malesef cnm. Bugun adet oldu zaten nasip bu zamana degilmis. Bikac ay sonra donmuslarla tekrar denicez bakalim. Sen naptin gittinmi kalp atisina cagirdimi
Asilama yaptircam de yapar cnm. Tip bebek icin sartlar var ama asilama icin yok. Ben 6 klomen 2 asilama yaptirdim sonra gectim tup bebegeKızlar başka topiğe de yazdım. Ben 4 kere klomen tedavisi 3 kere iğne tedavisi oldum. Bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum , sizce doktor benim isteğime göre yapar mı
Oldu mu peki canım seninAsilama yaptircam de yapar cnm. Tip bebek icin sartlar var ama asilama icin yok. Ben 6 klomen 2 asilama yaptirdim sonra gectim tup bebege
Malesef 6. Tup bebek Transferimi olucam nasip olursa adet olmayi bekliyorumOldu mu peki canım senin
Allah gönlüne göre versin canım. Beklemek gerçekten zor. Her açıdan yıpranıyor insan. İnşallah tutar. Dua etmekten başka çare yok. Ben de bugün adet oldum. Sabahtan beri ağladım durdum ama elden bişe gelmiyoMalesef 6. Tup bebek Transferimi olucam nasip olursa adet olmayi bekliyorum
Oyle canim nasip diyoruz kqbullenmeye calisiyoruz. Buda bizim sinavimiz insallah bi gun olur umut etmekten baska bisi gelmiyor elimizden. Rabbim sabrini da veriyor cok sukur.Allah gönlüne göre versin canım. Beklemek gerçekten zor. Her açıdan yıpranıyor insan. İnşallah tutar. Dua etmekten başka çare yok. Ben de bugün adet oldum. Sabahtan beri ağladım durdum ama elden bişe gelmiyo
Canım daha adet olmadnmi
Olmadim canim gecikicek sanirim.Sen diğer 5 denemeyi nerde yaptrdn kuzum
En doğru adres dimi ya bende çok heyecanlıyım 2 hafta sonra doktoruma kavuşacm Allah razı olsun.ondan çok iyi biri yaOlmadim canim gecikicek sanirim.
3 tane devlette yapildi etlik zubeyde hanimda
4. Gurgan clinic
5. Baskent gogsen hocada
Ameliyat falan oldum doktorumdan memnunum
6. Yine baskentte olcam.
Ben de cok seviyorum doktorumu cok ilgili sagolsunEn doğru adres dimi ya bende çok heyecanlıyım 2 hafta sonra doktoruma kavuşacm Allah razı olsun.ondan çok iyi biri ya
Benimde henuz yok canim ayaklarim usuyo sadece. Bakalim ne zaman gelcekhilal1907 bugün adet olacakmıyız bende hiçbir belirti yok ☺☺☺
Aynen valla canmBen de cok seviyorum doktorumu cok ilgili sagolsun
Aminn cnm insallahhhHadi kızlar sizi bekliyoruz inşallah size deneyimlerimizle yardımcı olacağımız günler gelecekherşey yolunda gidecek idrar testlerine yorumlar yapacağız burda
İnsallah hayirli haberler verirsin cnmm belirtin var miMerhaba kizlar transferimin 8.gunundeyim. bayadir bakmiyodum sayfaya. Yarin kan testi vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?