Benimde 3 cnm gecikmezse insallahmerhaba cnm bende Aralık adetimi bekliyorum aralıgın kaçında senın günün bnm 2si yada 3 ü gibi olur
Eline saglikk en guzel ugras bence orgu. Ben iyi kaptirdim gunde bir yumak ip bitiriyorummOhh ne guzel oyalaniyosun. Bende komsunun bebegine baslamistim ipim bitti hala gidip alacam bekliyo oyle orgumm. Hemde sadece kol kismi kaldi
Günaydın kızlar “estrofem”‘in yan etkileri var mı acaba?GÜNAYDIN ANNIS ADAYLARIIII NABERRR
Hayrola canim gecmis olsun. Ben kullanmadigim icin yorum yapamicamGünaydın kızlar “estrofem”‘in yan etkileri var mı acaba?
Gunaydiiin iyidir senden naberrGÜNAYDIN ANNIS ADAYLARIIII NABERRR
Bende uyku yapiyoduGünaydın kızlar “estrofem”‘in yan etkileri var mı acaba?
Iyiyim cok sukur. Bos bos yatiyom bol bol bisey yapmaya enerjim yok hava kapaliGunaydiiin iyidir senden naberr
Bende uyku yapiyodu
İnsallah canım ne güzel aynı zamanlarda başlıycaz bırbırımızı haberdar edelimBenimde 3 cnm gecikmezse insallah
Eline saglikk en guzel ugras bence orgu. Ben iyi kaptirdim gunde bir yumak ip bitiriyorumm
Yat canim kisin yapacak bisi olmuyo zaten sıkıcıIyiyim cok sukur. Bos bos yatiyom bol bol bisey yapmaya enerjim yok hava kapali
Evet cnmm sende adet olcak gibi belirti var mi doktorunla gorustun mu ben hic aramadim adet olunca 2.gun gitcemİnsallah canım ne güzel aynı zamanlarda başlıycaz bırbırımızı haberdar edelim
iyim canım gün sayıyorum hastalanmama az kaldı sen nasılsın bebiş nasıl
İyi olmana sevindim. Hayırlısı olsun, bizde iyiyiz şükür :)iyim canım gün sayıyorum hastalanmama az kaldı sen nasılsın bebiş nasıl
Kalp atışını dinlediniz dimi ben kaçırdım o kısımları :)İyi olmana sevindim. Hayırlısı olsun, bizde iyiyiz şükür :)
Geçen hafta duymuştuk canım :)Kalp atışını dinlediniz dimi ben kaçırdım o kısımları :)
Benim tek gebelik canım. Hulyanın daha belli değil, degerleri ikiz gibiydi :)
Yok yaa aysecimm. Saliya randevum. Pazartesiye almaya calistim doktorun ameliyati varmis. Bekliyorum hala. Sen nasilsin iyisindir insallahhhOrkide_sever canım sen neyapıyorsun sen dinledinmi kalp atışını
Bi gidebilsemmm gorebilsemmmm
İyim canım bende beklemedeyimYok yaa aysecimm. Saliya randevum. Pazartesiye almaya calistim doktorun ameliyati varmis. Bekliyorum hala. Sen nasilsin iyisindir insallahhh
Kac gunun kalmisti canimİyim canım bende beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?