2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Yat canim kisin yapacak bisi olmuyo zaten sıkıcı

Evet cnmm sende adet olcak gibi belirti var mi doktorunla gorustun mu ben hic aramadim adet olunca 2.gun gitcem
Bende aramadım adet olunca arıycam 2. Günü gıdıcem benım Tek adet belirtim bel agrısıdır oda bugün başladı çok şiddetli bu bel agrım var Suan yarın yada obur gün muhakkak olur

Bende bende söktürücü kullanıyorum .. reglinin 2.günü ilaçlara başlıcam transfer için inşallah
Hayirli olsun canimm. Benin gecikme cok nadir olur onda da kekik kaynatip iciyorum iki gunde geliyo adet.
Ya ne bilim prospektüsünü okuyunca bir sürü yan etki gördüm, psikolojik olarak etkilendim sanki.
Benim de transfer Aralık’ta olucak ama kesin değil tarihi. 11’inde kontrol olacak
Sonucta hormon yukleniyo vucuda normal canim bende de oluyo
Bende aramadım adet olunca arıycam 2. Günü gıdıcem benım Tek adet belirtim bel agrısıdır oda bugün başladı çok şiddetli bu bel agrım var Suan yarın yada obur gün muhakkak
Bende de var biraz bel agrisi basladi. Ama en kesin leke gelince anliyorum baslicani

Hepimize hayirli olsun insallah 4 kisi birlikte yasicaz bu sureci yanliz degiliz

İyi geceler Kızlar lütfen bana bi akıl verin ... ekimde yumurtalarım toplandı doktor dinlen dedi. Kasımda gittim kan testi transfer için uygun çıkmadı bana aralıkta regli olunca ilaçları kullan 10 gün sonra gel denildi. Şimdi regli olunca ilaçları kullanıcam ama neden test yapmadan bana ilaç başlattırıyorlar bu normal mi sizde mi böyle yapacaksınız ?

Surecin hayirli olsun insallah pozitifi gorenlerden olursun canim. 5 gunun kalmis az daha sabirrr. Sakin erken test yapma bunlara uyup
Surecin hayirli olsun insallah pozitifi gorenlerden olursun canim. 5 gunun kalmis az daha sabirrr. Sakin erken test yapma bunlara uyup

Eşim evden çıkmama izin verse yaptıracam test ama :) idrar testi aldım bir sürü bende:)

Sonuc negatif malesef cnm. Bugun adet oldu zaten nasip bu zamana degilmis. Bikac ay sonra donmuslarla tekrar denicez bakalim. Sen naptin gittinmi kalp atisina cagirdimi

Canım çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş 14 gün sonra duycam kalp atışını bakalım şuanlık bir sıkıntı yok inşallah sende kavuşursun bir an önce yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…