- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
4 aralık beklenen tarihKac gunun kalmisti canim
Aaa bisey kalmamis hadi hayirli olsunnnn4 aralık beklenen tarih
Bende bendeAralikta kim kim olcaz tedaviye baslayann.Mendilleri hazirladiniz mi
Ya ne bilim prospektüsünü okuyunca bir sürü yan etki gördüm, psikolojik olarak etkilendim sanki.Gunaydiiin iyidir senden naberr
Bende uyku yapiyodu
Bende aramadım adet olunca arıycam 2. Günü gıdıcem benım Tek adet belirtim bel agrısıdır oda bugün başladı çok şiddetli bu bel agrım var Suan yarın yada obur gün muhakkak olurYat canim kisin yapacak bisi olmuyo zaten sıkıcı
Evet cnmm sende adet olcak gibi belirti var mi doktorunla gorustun mu ben hic aramadim adet olunca 2.gun gitcem
Tatli heyecanlar bunlar kuzum. Benim icimde hem heyecan var hem yine olmadiysa korkusu.Bi gidebilsemmm gorebilsemmmmmerakimdan catliyorummm
Hayirli olsun canimm. Benin gecikme cok nadir olur onda da kekik kaynatip iciyorum iki gunde geliyo adet.Bende bendesöktürücü kullanıyorum .. reglinin 2.günü ilaçlara başlıcam transfer için inşallah
Sonucta hormon yukleniyo vucuda normal canim bende de oluyoYa ne bilim prospektüsünü okuyunca bir sürü yan etki gördüm, psikolojik olarak etkilendim sanki.
Benim de transfer Aralık’ta olucak ama kesin değil tarihi. 11’inde kontrol olacak
Bende de var biraz bel agrisi basladi. Ama en kesin leke gelince anliyorum baslicaniBende aramadım adet olunca arıycam 2. Günü gıdıcem benım Tek adet belirtim bel agrısıdır oda bugün başladı çok şiddetli bu bel agrım var Suan yarın yada obur gün muhakkak
Hayirli olsun cnm indallah pozitif olur sonucunGünaydın hanımlar bende tedavi sürecindeyim 27 kasımda koydular bebişlerimi 7 aralığı bekliyorum sabirsizlikla
Hayirli olsun cnm indallah pozitif olur sonucun
Sonuc negatif malesef cnm. Bugun adet oldu zaten nasip bu zamana degilmis. Bikac ay sonra donmuslarla tekrar denicez bakalim. Sen naptin gittinmi kalp atisina cagirdimi
Kuzumm cok uzuldumm canin sagolsun insallah birdahakine pozitif olurSonuc negatif malesef cnm. Bugun adet oldu zaten nasip bu zamana degilmis. Bikac ay sonra donmuslarla tekrar denicez bakalim. Sen naptin gittinmi kalp atisina cagirdimi
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah donmuslardan tutar.Sonuc negatif malesef cnm. Bugun adet oldu zaten nasip bu zamana degilmis. Bikac ay sonra donmuslarla tekrar denicez bakalim. Sen naptin gittinmi kalp atisina cagirdimi
Surecin hayirli olsun insallah pozitifi gorenlerden olursun canim. 5 gunun kalmis az daha sabirrr. Sakin erken test yapma bunlara uyupGünaydın hanımlar bende tedavi sürecindeyim 27 kasımda koydular bebişlerimi 7 aralığı bekliyorum sabirsizlikla
Surecin hayirli olsun insallah pozitifi gorenlerden olursun canim. 5 gunun kalmis az daha sabirrr. Sakin erken test yapma bunlara uyup
Surecin hayirli olsun insallah pozitifi gorenlerden olursun canim. 5 gunun kalmis az daha sabirrr. Sakin erken test yapma bunlara uyup
Hayırlısı böyleymiş demek ki canım. Rabbim yeni tedavinde kavuşturur inşallahSonuc negatif malesef cnm. Bugun adet oldu zaten nasip bu zamana degilmis. Bikac ay sonra donmuslarla tekrar denicez bakalim. Sen naptin gittinmi kalp atisina cagirdimi
Sonuc negatif malesef cnm. Bugun adet oldu zaten nasip bu zamana degilmis. Bikac ay sonra donmuslarla tekrar denicez bakalim. Sen naptin gittinmi kalp atisina cagirdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?