Demekki var bir bildikleri canım hakkınızda hayırlısı. Bekliyoruz siziHayirli olsun canimm
benim de 3.gun dondurdular canim ayni cozup 5.gune bekleyecekler
Ne heycanlidir. Bu gun arkadas ultrason videosu yolladi bayildimm hop hop bi oyana bi bu yana izleyip duruyorumm sende kaydett
Allaha emanetiz cnm hayirlisi olsunnDemekki var bir bildikleri canım hakkınızda hayırlısı. Bekliyoruz sizi
Canım ne yaptın ? Transferin oldu mu ?İlaçların hepsini saatlere göre düzenlendim, alarm kurdum
Bu arada dün 3 tane yumurtamız çözüldü. Durumları 4.güne göre gelişmeleri iyiymiş. Yarın transfer var inşallah. Stres heyecan hepsi bir arada..
Evet canım dün transfer oldum. 1 tane 4AA kalite embriyo transfer edildi. Doktorum olsun embriyolog olsun çok motel verici konuştular. Bütün ilaçlarıma aynen devam. 26 Aralık test tarihim. Stresli bekleyiş başladı.Canım ne yaptın ? Transferin oldu mu ?
Yeniyıl hediyeniz olsun inşallahEvet canım dün transfer oldum. 1 tane 4AA kalite embriyo transfer edildi. Doktorum olsun embriyolog olsun çok motel verici konuştular. Bütün ilaçlarıma aynen devam. 26 Aralık test tarihim. Stresli bekleyiş başladı.
İnşallah öyle olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYeniyıl hediyeniz olsun inşallah
Hayirli olsun cnmm insallah pozitif olurrEvet canım dün transfer oldum. 1 tane 4AA kalite embriyo transfer edildi. Doktorum olsun embriyolog olsun çok motel verici konuştular. Bütün ilaçlarıma aynen devam. 26 Aralık test tarihim. Stresli bekleyiş başladı.
Iyiyim canim burdayim ya okuyup cikiyorum birakmadim sizi :) sen napiyosun
Goremeyince bayadir merak ettimm. İyiyim bende napimm ayni bekle dur daha transfer olamadim. Kontrole geldim simdi bakalim ne diceklerIyiyim canim burdayim ya okuyup cikiyorum birakmadim sizi :) sen napiyosun
Nbr sekerim transfer tarihin belli olacakmı bugünGoremeyince bayadir merak ettimm. İyiyim bende napimm ayni bekle dur daha transfer olamadim. Kontrole geldim simdi bakalim ne dicekler
Iyidir cnm senden naberr nasil gidiyooNbr sekerim transfer tarihin belli olacakmı bugün
ilkez duydum :)Birde viegra verdi vajinal kullancakmisimm ilk defa duydumm sasirdim esime viegra verdi dedim oha onu napcakmisiz diyo
Bana da verilmişti cnm fitil gibi kullandım, transfer hazırlığı sanırım .Birde viegra verdi vajinal kullancakmisimm ilk defa duydumm sasirdim esime viegra verdi dedim oha onu napcakmisiz diyo
Aaa çok şaşırdım. Onun ne faydası oluyormuş acabaBirde viegra verdi vajinal kullancakmisimm ilk defa duydumm sasirdim esime viegra verdi dedim oha onu napcakmisiz diyo
ilkez duydum :)
Bana da verilmişti cnm fitil gibi kullandım, transfer hazırlığı sanırım .
Aaa çok şaşırdım. Onun ne faydası oluyormuş acaba
Evet cnm allah izin verirse transfer olacagimmBana da verilmişti cnm fitil gibi kullandım, transfer hazırlığı sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?