Rabbim sımsıkı tutunmayı nasip etsin.Bende kontrolden geliyorum transfer günüm belli oldu. Perşembe günüyarın seninde netleşir büyük ihtimalle
Yarın kontrolüm var transfer gününü söyler belki
Bende kontrolden geliyorum transfer günüm belli oldu. Perşembe günüyarın seninde netleşir büyük ihtimalle
Pespese olcaz desenize kizlarrrAy canım çok sevindim senin adına benimde cuma yada ç.tesi olucak bence
Amin canım inşallahhilal1907 aayyssee34
Evet ya ertelene ertelene peşpeşe dizildik umarım ard arda doğururuz
Amin kuzum Rabbim selametle kucağına almayı nasip etsin sana daC A N O
İnsallahhhhilal1907 aayyssee34
Evet ya ertelene ertelene peşpeşe dizildik umarım ard arda doğururuz
Amin kuzum Rabbim selametle kucağına almayı nasip etsin sana daC A N O
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey yoktur.kızlar bu transfer öncesi verilen antibiyotik beni mahvetti çok fena midem bulandı afedersiniz çıkardım zehir gibiydi cok acıydı. bide kan geldi çıkarırken ama bogazımız tahris oldugundaki gibi degil bildiginiz aktı kan korktum baya. panik yapacakler diye kimseye soylemedim oturdum gecenin bi vaktine kadar
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey yoktur.
sagol canımmmmBu Arada herkese günaydın. Bende dayanamayıp sabah gebelik testi yaptım. Silil de olsa çizgi belirdi.bende dayanamayıp kan testi yaptırdım. 32.02 çıktı. 7.gün İçin normal mi acaba? Kafamda deli sorular
Gerçekten bilmiyorum çok heyecanlıyım. Ne hissedeceğimi şaşırdım. Pazartesi tekrar test yapıcak emin olmak İçin değer artacak mı diye. O zamana kadar kimseye bile söylemiycez. Pazartesi’den sonra listeye ekleriz olur mu? Ya değer düşerse diye de korkmuyor değilimsagol canımmmm
ayyy harika bi haber buuuuuu masallahhh iyi degerinn tutmuş kızzz hadi hayırlı olsunnnnnn
sende hamişsinnn listede hamiş yapim mi bekleyim miii bence beklememe gerek yok ama
Gerçekten bilmiyorum çok heyecanlıyım. Ne hissedeceğimi şaşırdım. Pazartesi tekrar test yapıcak emin olmak İçin değer artacak mı diye. O zamana kadar kimseye bile söylemiycez. Pazartesi’den sonra listeye ekleriz olur mu? Ya değer düşerse diye de korkmuyor değilim
Aynı günüz yaKızlar perşembe transferim
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip eylesin ...Bu Arada herkese günaydın. Bende dayanamayıp sabah gebelik testi yaptım. Silil de olsa çizgi belirdi.bende dayanamayıp kan testi yaptırdım. 32.02 çıktı. 7.gün İçin normal mi acaba? Kafamda deli sorular
Hayirli olsun cnmmmKızlar perşembe transferim
İyiyim canim ya korktum baya ama gecti sukur sen nasilsin nasil gidiyohilal1907 nasıl oldun canım ?
Okuyunca merak ettim iyi olmana sevindim ben antibiyotik kullanmadım kafama göre inşallah bi sıkıntı olmazHayirli olsun cnmmm
İyiyim canim ya korktum baya ama gecti sukur sen nasilsin nasil gidiyo
Su son gunler en zoru ekimden buyana gecti zaman simdi durdu sanki uyku da gelmiyoOkuyunca merak ettim iyi olmana sevindim ben antibiyotik kullanmadım kafama göre inşallah bi sıkıntı olmazgeri sayımdayım büyük bi heyecanla zaman yaklaşıyor
Aynen ekimden bu yana vakit geçti de şu son günler geçmiyor inşallah beklediğimiz kalp atışı günü olur bundan sonra ya ... transfer öncesi yaptığın özel bişey var mı ?Su son gunler en zoru ekimden buyana gecti zaman simdi durdu sanki uyku da gelmiyo
Su gune kadar ozel bisey yapmadim canim yarin ananas almayi dusunuyorum transfer gunu de avakado yemeye baslicam. Aslinda simdiden baslayacaktim ama transfere kadar annemlerdeyim evimde kaldi. Sen yapiyomusun biseylerAynen ekimden bu yana vakit geçti de şu son günler geçmiyor inşallah beklediğimiz kalp atışı günü olur bundan sonra ya ... transfer öncesi yaptığın özel bişey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?