2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

kızlar bu transfer öncesi verilen antibiyotik beni mahvetti çok fena midem bulandı afedersiniz çıkardım zehir gibiydi cok acıydı. bide kan geldi çıkarırken ama bogazımız tahris oldugundaki gibi degil bildiginiz aktı kan korktum baya. panik yapacakler diye kimseye soylemedim oturdum gecenin bi vaktine kadar

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey yoktur.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey yoktur.

Bu Arada herkese günaydın. Bende dayanamayıp sabah gebelik testi yaptım. Silil de olsa çizgi belirdi.bende dayanamayıp kan testi yaptırdım. 32.02 çıktı. 7.gün İçin normal mi acaba? Kafamda deli sorular
sagol canımmmm
ayyy harika bi haber buuuuuu masallahhh iyi degerinn tutmuş kızzz hadi hayırlı olsunnnnnn
sende hamişsinnn listede hamiş yapim mi bekleyim miii bence beklememe gerek yok ama

sagol canımmmm
ayyy harika bi haber buuuuuu masallahhh iyi degerinn tutmuş kızzz hadi hayırlı olsunnnnnn
sende hamişsinnn listede hamiş yapim mi bekleyim miii bence beklememe gerek yok ama
Gerçekten bilmiyorum çok heyecanlıyım. Ne hissedeceğimi şaşırdım. Pazartesi tekrar test yapıcak emin olmak İçin değer artacak mı diye. O zamana kadar kimseye bile söylemiycez. Pazartesi’den sonra listeye ekleriz olur mu? Ya değer düşerse diye de korkmuyor değilim

Dusmez cnm insallah 7. Gun icin gayet iyi hamilesinnn. Tmm cnm sonra ekleyelimm

Aynen ekimden bu yana vakit geçti de şu son günler geçmiyor inşallah beklediğimiz kalp atışı günü olur bundan sonra ya ... transfer öncesi yaptığın özel bişey var mı ?
Su gune kadar ozel bisey yapmadim canim yarin ananas almayi dusunuyorum transfer gunu de avakado yemeye baslicam. Aslinda simdiden baslayacaktim ama transfere kadar annemlerdeyim evimde kaldi. Sen yapiyomusun biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…