- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Gecen seneki esimin testini gosterince doktor sanki istemicek gibi geldi bana. Sadece benden test isticek gibi konusmustu. Icimde kalmasin arayip sorayimNormalde zaten spermiyograma bakmadan tedaviye başlamıyorlarki benim eşim nerdeyse 3 ayda bir örnek verdi her aşılamada her tedavide baştan istiyorlar. bence spermiyogram yaptırın.
Devletse 1 sene gectiyse tekrar istiyor cnmGecen seneki esimin testini gosterince doktor sanki istemicek gibi geldi bana. Sadece benden test isticek gibi konusmustu. Icimde kalmasin arayip sorayim
Ozel canim. Novafertili dusunuyorum. Gun yaklastikca bi tuhaf oldum hani iyi mi kotu mu. Burda herkese elimden geldigince pozitif yaklasan konusan ben simdi acabalarlaaa kaldimDevletse 1 sene gectiyse tekrar istiyor cnm
bencede sorunGecen seneki esimin testini gosterince doktor sanki istemicek gibi geldi bana. Sadece benden test isticek gibi konusmustu. Icimde kalmasin arayip sorayim
Ozelde bizdn istemediler canim eski testlerde sorunyok gerek yok demislerdiOzel canim. Novafertili dusunuyorum. Gun yaklastikca bi tuhaf oldum hani iyi mi kotu mu. Burda herkese elimden geldigince pozitif yaklasan konusan ben simdi acabalarlaaa kaldim
Ben yazdim doktora da bakalim ne dicek. Ayni hastanede diger doktora bagladilar isteriz dedi ama kendi doktorum ne der o onemli.Ozelde bizdn istemediler canim eski testlerde sorunyok gerek yok demislerdi
Naptin canim hayirli haberlerini bekliyoruzAminn insallah da nasıl uyuyacağım bilmiyorum
Hanımlar gittim geldim hiç gonal f veya komen kullanmadığım halde sayıları çok fazla zaten 3. denemem olduğu için ekrandan görüp sayabildim. Büyüklerinin boyları 9bucuk, 10, 10bucuk mm ki benim durumumda çok iyi. diger çoğunluk 8 mm civarında. içim baya rahatladı gribin de ağır kısmını atlattım iyiyim çok şükür cuma tekrar kontrol pazar veya pazartesi duruma göre opuNaptin canim hayirli haberlerini bekliyoruz
Hanımlar gittim geldim hiç gonal f veya komen kullanmadığım halde sayıları çok fazla zaten 3. denemem olduğu için ekrandan görüp sayabildim. Büyüklerinin boyları 9bucuk, 10, 10bucuk mm ki benim durumumda çok iyi. diger çoğunluk 8 mm civarında. içim baya rahatladı gribin de ağır kısmını atlattım iyiyim çok şükür cuma tekrar kontrol pazar veya pazartesi duruma göre opu
Ayy canim cok sevindimmm. Rabbim hayirlisiyla opuyuda atlatmak nasip etsin. Sonra minik minik bir suru bebegin olsun en hayirlisi da sana tutunsunnnn...Hanımlar gittim geldim hiç gonal f veya komen kullanmadığım halde sayıları çok fazla zaten 3. denemem olduğu için ekrandan görüp sayabildim. Büyüklerinin boyları 9bucuk, 10, 10bucuk mm ki benim durumumda çok iyi. diger çoğunluk 8 mm civarında. içim baya rahatladı gribin de ağır kısmını atlattım iyiyim çok şükür cuma tekrar kontrol pazar veya pazartesi duruma göre opu
Hanımlar gittim geldim hiç gonal f veya komen kullanmadığım halde sayıları çok fazla zaten 3. denemem olduğu için ekrandan görüp sayabildim. Büyüklerinin boyları 9bucuk, 10, 10bucuk mm ki benim durumumda çok iyi. diger çoğunluk 8 mm civarında. içim baya rahatladı gribin de ağır kısmını atlattım iyiyim çok şükür cuma tekrar kontrol pazar veya pazartesi duruma göre opu
Ayy canim cok sevindimmm. Rabbim hayirlisiyla opuyuda atlatmak nasip etsin. Sonra minik minik bir suru bebegin olsun en hayirlisi da sana tutunsunnnn...bende aradim doktoru dayanamadim. Hafif grip gibiyim ilerlerse tedaviyi sonraki aya mi ertelemek gerekir dedim. Yok hafif gripse sorun yasatmaz tabi siz bu sure zarfinda daha dikkatli olun agirlasmasin dedi. Dedigim gini gecen seneki testi gordu diye istemicekmis yenisini ama ben illa da semen analizi isteyin dedim tamam dedi
Çok teşekkürler hanımlar ben de heyecanla bekliyorumCanim herseyin yolunda gittiği için çok sevindim. Inşallah bu şekilde ilerler. Herşey olumlu geçer. Sende kendini strese sokma, kötü düşünme, iyi düşün iyi olsun
Benim doktorum gecen sene sgk raporu çıkarırken sperm testi istedi sonraki tedavide istemedi. Değerleride ahım şahım değildiGecen seneki esimin testini gosterince doktor sanki istemicek gibi geldi bana. Sadece benden test isticek gibi konusmustu. Icimde kalmasin arayip sorayim
Peki siz tedavi olarak ne kullanıyorsunuz? Birde opu için kaç mm olması gerekiyor?Hanımlar gittim geldim hiç gonal f veya komen kullanmadığım halde sayıları çok fazla zaten 3. denemem olduğu için ekrandan görüp sayabildim. Büyüklerinin boyları 9bucuk, 10, 10bucuk mm ki benim durumumda çok iyi. diger çoğunluk 8 mm civarında. içim baya rahatladı gribin de ağır kısmını atlattım iyiyim çok şükür cuma tekrar kontrol pazar veya pazartesi duruma göre opu
Bizimkinin de 1 seneden fazla oldu testi vereli bende on gorusmeye goturmustum raporu bakmisti doktor. Bugun aradim konustuk. 2 sene dolmadikca yeni sperm testine gerek yok demisti. Bende bakilsa iyi olur sansa birakmayalim isteyin dedim tamammm dediBenim doktorum gecen sene sgk raporu çıkarırken sperm testi istedi sonraki tedavide istemedi. Değerleride ahım şahım değildi
Bizimkinin de 1 seneden fazla oldu testi vereli bende on gorusmeye goturmustum raporu bakmisti doktor. Bugun aradim konustuk. 2 sene dolmadikca yeni sperm testine gerek yok demisti. Bende bakilsa iyi olur sansa birakmayalim isteyin dedim tamammm dedi
Genotropin, lucrin ve merional kullanıyorum. Opu için normalde 18-20 olması gerek ama benim durumum çok farklı biraz daha erken toplayacak doktor.Peki siz tedavi olarak ne kullanıyorsunuz? Birde opu için kaç mm olması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?