Canım ben ilk randevumu 1 ay öncesinden almıştım bu aşılamada. Adet olunca aradım tup bebekb baslicaz dedim bir dahaki adetinizde arayın randevu verelim dediler. tayfun beyi de çok iyi diye duydum. Bülent beyi hiç bilmiyorum.Ne güzel kısmet işte ,Esra hanım çok yoğun oluyor diyorlar istediğin zaman ulaşabiliyormusun
Anladım tamam canım sağol inşallah herşey istediğin gibi olurCanım ben ilk randevumu 1 ay öncesinden almıştım bu aşılamada. Adet olunca aradım tup bebekb baslicaz dedim bir dahaki adetinizde arayın randevu verelim dediler. tayfun beyi de çok iyi diye duydum. Bülent beyi hiç bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım ,geç olsun güç olmasın sonu pozitif olsun inşallahKızlar günaydın bugün transferim vardı biliyosunuz iptal oldu ateşim yüksek bidahaki ay adetin 3. Günü tekrar gidicem. Vardır bi hayrı diyorum
Selam kızlar :)
Bugün ilk muayene vardı, gittik. Muayene olundu, kan verildi. Eşim Sperm verdi
İlaç olarak gonal f 450 verdi. Pazartesi kontrole çağırdı
Canım yaşın kaç neden doz o kadar Yüksek oldu?tedavin hayırlı olsunSelam kızlar :)
Bir sürü sağlıklı yumoslar olur inşallah, dollenir ve sana sımsıkı tutunur canım :)Bugün kontrolüm vardı herşey yolundaymış yarın çatlatma iğneleri vurulucam. Perşembe’de toplanacak inşallah ... yalnız kafam karıştı bugün doktora saçlarımı boyatmak istiyorum dedim bekle de toplama işleminden sonra 5 gün vaktin var o zamana al randevunu dedi. Yani 5.gün transfer etmeyi planlıyor doktor neye göre 3. Yada 5. Gün bilgisi olan var mı ?
herseyde vardır bir hayır. Çok geçmiş olsun canım :)Kızlar günaydın bugün transferim vardı biliyosunuz iptal oldu ateşim yüksek bidahaki ay adetin 3. Günü tekrar gidicem. Vardır bi hayrı diyorum
Sağol canım :)Hayırlısı olsun
Dozun hepsini yapmıyoruz, 225 milim her gün akşam 6 da. 26 yaşındayımCanım yaşın kaç neden doz o kadar Yüksek oldu?tedavin hayırlı olsun
Selam kızlar :)
Ha tamam şimdi oldu,ben 450 kullandım hem beni sarstı hem zaten az yumurta var yumurtaların kalitesini düşürdü..bu tedavide ben de 225 ile başladım,benimki iyi gidiyor şimdilik..hadi bakalım bu topik güzel haberlerle şenlensinSağol canım :)
Dozun hepsini yapmıyoruz, 225 milim her gün akşam 6 da. 26 yaşındayım
Igneyi hazırlayinca iki güne boldugunde artma oluyor mu ?Ha tamam şimdi oldu,ben 450 kullandım hem beni sarstı hem zaten az yumurta var yumurtaların kalitesini düşürdü..bu tedavide ben de 225 ile başladım,benimki iyi gidiyor şimdilik..hadi bakalım bu topik güzel haberlerle şenlensin
amin canım Sağol. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)Canım ya hadi hayırlısı olsun senin için Allah yardımcın olsun
Igneyi hazırlayinca iki güne boldugunde artma oluyor mu ?
Kalem ise 62,5 falan kalıyor,toz halindekinde önceden 150 kalıyordu ama şimdi de öyle mi bilemem
O zaman senli toz canım, kalem dediğimde ilaç hazır oluyor,sendekinde tozu karıştırıyorsun, ilaç tam 450 değil 600 gibi bir şey oluyor,iki gün sonra artan 150 yi de vurur yenisini açar 75 i öyle tamamlarsın..aman oranlara iyi dikkat et her kutudaki fazlalık farklı olabilirKalem var ,toz var. Ikisini karıştır dedi. Iki defa 225 cekecekesin, artan kalanı da diğer gün diğer ilaçla tamamlayacaksin dedi.
Bende tamam dedim. Kafam karıştı. 450 ikiye bölünce 225 ediyor. Nasıl artıyor.hemşire birazdan arayacak
Anladım canım, cok sagol. Ben önceki tedavilerimde hibor 3500 kullanmıştım. O hazırdı. :)O zaman senli toz canım, kalem dediğimde ilaç hazır oluyor,sendekinde tozu karıştırıyorsun, ilaç tam 450 değil 600 gibi bir şey oluyor,iki gün sonra artan 150 yi de vurur yenisini açar 75 i öyle tamamlarsın..aman oranlara iyi dikkat et her kutudaki fazlalık farklı olabilir
Oyyy canimm hayirli olsunnnnSelam kızlar :)
Amin canım, Allah razı olsun. Darısı sana ve diğer arkadaslaraOyyy canimm hayirli olsunnnnrabbim emeklerini bosa cikarmasin. Yuzunuzu guldursunnn
canim hayirli olsun tedavin.insallahh guzel.ilerlerSelam kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?