- 8 Mart 2015
- 673
- 1.322
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.281
guneyİsim olarak oğluma uygun olsun diye Ayaz düşünüyorum.Ama anlamı soğuk demek kararsız kaldım başka isim aklıma gelmiyor oğlumun adı kuzey ona uygun fikri olan var mı?
Ben de yaptım canım, süpürdüm viledaladım ama toz alma ve lavabolar kaldı o da sonra, yoruldum :) hemen yoruluyoruz yaaKizkar nabersininizzz ben temizlik yaptimm belim agridi daha da bitmedi ama dinleniyorum bence btti yani su anlik :)
Hangi dilde anlamı olduğu önemli mi? Mesela benim ismim Mısırda sonsuzluk, tanrıların doğduğu yer anlamına geliyor. Aynı isim Roma Latincesinde hiçlik anlamına da geliyor. Babam Mısır dilindeki anlamını seçmiş onu koymuş. Çok da şaapmamak lazım sonuçtaKizlarrr yanlis anlamayin artik lutfen ya. Gunah demiyoruzz anlami daha guzel isimler var onlari acizane tavsiye ediyoruz hepsi bu
Valla normalde temizlik yapar bide gezmeye giderdik hey gidi gunler :))Ben de yaptım canım, süpürdüm viledaladım ama toz alma ve lavabolar kaldı o da sonra, yoruldum :) hemen yoruluyoruz yaa
Cok guzeller canim su anneanneler de olmasa vay halimizeAnneannemiz kızımın çeyizini çıkarmaya başlamış :) zamanında yapmış koymuş şimdi kullanma zamanı :) dahası da varmış, teyzoşlarımdan da gelecek
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canımAnneannemiz kızımın çeyizini çıkarmaya başlamış :) zamanında yapmış koymuş şimdi kullanma zamanı :) dahası da varmış, teyzoşlarımdan da gelecek
Ellerimde ki kızarıklık sabundan olabilir aynı bahsettiğin şey bende oluyor ellerimi çok sık yıkarsam yada elimde bulaşık yıkarsam çıkıyor hemenArkadaşlar evinde kedi besleyen var mi? Bizim apartmanın bahçesinde kedi yavrulamisti ama ne yazıkki yavrulara bakmadı ve terketti onları. 3 tanesi ölmüştü geriye kalan 2 yavruyu dayanamadım dışarıda bırakmaya eve aldım biraz kendilerini toparlasınlar yürüyüp yemek yemeye başladığı zaman bahçeye çıkartırım diyerek. 15 gün oldu hala biberonla yemek yiyorlar. Veterinere götürdüğümde kedilerin çok küçük olduğu ve asi olamayacağını söyledi. Bu kadar ufak kediler dışarda olmadığı için mikrop taşımayacağını gebelikle ilgili bir problem yaratmayacağını söyledi. Ben onlara günlerce süt anne aradım çeşitli sosyal mecralardan. Bulamadım hala bendeler. 2-3 gündür ellerimin üstü kabardı kaşınıyor böyle egzama gibi kızarık kizarik ve sertleşti. Benim daha önce kedi alerjim yoktu acaba bu bi kedi alerjisi mi? Onları besledikten sonra hep elimi yıkıyorum cok yikadigim icin mi boyle oldu bilemiyorum. Sali gunu doktora gidecegim. Aklimda bi suru soru var. Kedileri de vericek kimsem yok, sokagada bırakamam ölürler 1 gün bile dayanamazlar. Şimdilik onlar beslerken eldiven kullanmaya başladım. Bu arada evimde bir köpegim var 6 yıldır benimle o da kurtarılmış bir köpek. Daha önce doktora sorduğumda aşılarını yaptırdığın surece bir sorun olmaz demişti.
Allah sizden razı olsunArkadaşlar evinde kedi besleyen var mi? Bizim apartmanın bahçesinde kedi yavrulamisti ama ne yazıkki yavrulara bakmadı ve terketti onları. 3 tanesi ölmüştü geriye kalan 2 yavruyu dayanamadım dışarıda bırakmaya eve aldım biraz kendilerini toparlasınlar yürüyüp yemek yemeye başladığı zaman bahçeye çıkartırım diyerek. 15 gün oldu hala biberonla yemek yiyorlar. Veterinere götürdüğümde kedilerin çok küçük olduğu ve asi olamayacağını söyledi. Bu kadar ufak kediler dışarda olmadığı için mikrop taşımayacağını gebelikle ilgili bir problem yaratmayacağını söyledi. Ben onlara günlerce süt anne aradım çeşitli sosyal mecralardan. Bulamadım hala bendeler. 2-3 gündür ellerimin üstü kabardı kaşınıyor böyle egzama gibi kızarık kizarik ve sertleşti. Benim daha önce kedi alerjim yoktu acaba bu bi kedi alerjisi mi? Onları besledikten sonra hep elimi yıkıyorum cok yikadigim icin mi boyle oldu bilemiyorum. Sali gunu doktora gidecegim. Aklimda bi suru soru var. Kedileri de vericek kimsem yok, sokagada bırakamam ölürler 1 gün bile dayanamazlar. Şimdilik onlar beslerken eldiven kullanmaya başladım. Bu arada evimde bir köpegim var 6 yıldır benimle o da kurtarılmış bir köpek. Daha önce doktora sorduğumda aşılarını yaptırdığın surece bir sorun olmaz demişti.
Ooo hadi bakalım canım iyi eğlenceler çok şükür iyiyim sen nasılsın :) . Ben köye geldim dün gece esim ve KV ile yufka ekmek ve çörek yaptık birazdan da madımak toplamaya gitcez bilirsiniz belki kuzu kulağı ya da cacık diyen de var :)Kizpar nasipsiniz neler yapiyorsunuz biz aksama ersay uner i dinlemeye giddicez yemegimi pisirdim birazdan hazirlanicaz sizler nasilsiniz
Herhalde dediğiniz gibi. Elimi çok yıkıyorum bir de bulaşık vs yıkayınca hep suda elim. Sanki karlı bir havada dışarıda yürümüşüm gibi kızardılar.Ellerimde ki kızarıklık sabundan olabilir aynı bahsettiğin şey bende oluyor ellerimi çok sık yıkarsam yada elimde bulaşık yıkarsam çıkıyor hemen
Teşekkür ederim sizin evlatlarınıza da uzun ömürler inşallah.Allah sizden razı olsunBir cildiyeye gidin dilerseniz ama havalardan da olabilir, kediler 15 gündür ev ortamında, tuvaletlerini alırken eldiven taksanız sizi kanatırlarsa hemen ellerinizi yıkasanız sıkıntı olacağını sanmam. Benim de evde 5 yaşında oğluşum var, doktorumuza sorduk, bebeğin adına çok sevindim, aşıları tam ise ve iç dış parazitleri yapıldıysa senin ve bebeğinin bağışıklık sistemini desteklemek ve sana koşulsuz sevgi vermek dışında hiç bir şey olmaz dedi. Tüylü tüysüz bebeklerinizle uzun sağlıklı ömürler.
Hiimmmm yufka ekmek icli kofteyle ne guzel gider.. nerelisin senOoo hadi bakalım canım iyi eğlenceler çok şükür iyiyim sen nasılsın :) . Ben köye geldim dün gece esim ve KV ile yufka ekmek ve çörek yaptık birazdan da madımak toplamaya gitcez bilirsiniz belki kuzu kulağı ya da cacık diyen de var :)
evet canim insallah saglikli hsyirli evlat olsunlar guzel isimmmis ismiyle yasasinBebeklerimiz için sinir siteesten uzak duralım herkezdd kendi gönlünden geçen ismi koysun artık herkezin hür iradesi zaten sadece fikir olarak söylemiştin sen ama konu baya uzadı bende oğlumun adını muhammed ensar koycam belki bidaha nasip olmaz oğlan çocuğu diye hazır olmuşken koymak istedik eşimle inşallah isminin anlamını taşır yavrum yardım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?