2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
hasret0587 yeğeniniz hayırlı uğurlu olsun oğlumla adaş olacaklar ne güzel. Kendi oğlunun adı da çok çok güzel tüm çocuklara güzel bir ömür diliyorum.
Isim koymak konusunda fikrimi söylemeden de gecemicem. Herkes evladını herşeyden çok sever ve en iyisi olsun ister, kendine göre de en güzel ismi bulmuş ve koymuştur. Bu konuda kimsenin yorum yapmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. Isteyen muhammed koyar isteyen ceylin kime ne ki ? Evlat onun yaşam onun.
Hepimizin hormonları coşmuşken ve çok yüksek ihtimalle yüz yüz e bile gelmeyecegimiz insanları artı hamile insanları kırmak bence daha kötü bisi.
Fikirlerimizi birbirimize kabul ettirmek zorunda değiliz.

İsim olarak oğluma uygun olsun diye Ayaz düşünüyorum.Ama anlamı soğuk demek kararsız kaldım başka isim aklıma gelmiyor oğlumun adı kuzey ona uygun fikri olan var mı?

Kizlarrr yanlis anlamayin artik lutfen ya. Gunah demiyoruzz anlami daha guzel isimler var onlari acizane tavsiye ediyoruz hepsi bu
Hangi dilde anlamı olduğu önemli mi? Mesela benim ismim Mısırda sonsuzluk, tanrıların doğduğu yer anlamına geliyor. Aynı isim Roma Latincesinde hiçlik anlamına da geliyor. Babam Mısır dilindeki anlamını seçmiş onu koymuş. Çok da şaapmamak lazım sonuçta her biri vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun isimleri ne olursa olsun.

Anneannemiz kızımın çeyizini çıkarmaya başlamış :) zamanında yapmış koymuş şimdi kullanma zamanı :) dahası da varmış, teyzoşlarımdan da gelecek

Eklentiler

• 83A85207-B916-4315-963F-745F13558BBE.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 1246493C-D9D1-4CD4-9A5E-3EC72BE43DD0.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 62
Ben de yaptım canım, süpürdüm viledaladım ama toz alma ve lavabolar kaldı o da sonra, yoruldum :) hemen yoruluyoruz yaa
Valla normalde temizlik yapar bide gezmeye giderdik hey gidi gunler :))
Bende biraz dinleneym devam edicm yarin misafir var is kalmasin dedm canimin cektigi yemekleri yapicm yarin

Arkadaşlar evinde kedi besleyen var mi? Bizim apartmanın bahçesinde kedi yavrulamisti ama ne yazıkki yavrulara bakmadı ve terketti onları. 3 tanesi ölmüştü geriye kalan 2 yavruyu dayanamadım dışarıda bırakmaya eve aldım biraz kendilerini toparlasınlar yürüyüp yemek yemeye başladığı zaman bahçeye çıkartırım diyerek. 15 gün oldu hala biberonla yemek yiyorlar. Veterinere götürdüğümde kedilerin çok küçük olduğu ve asi olamayacağını söyledi. Bu kadar ufak kediler dışarda olmadığı için mikrop taşımayacağını gebelikle ilgili bir problem yaratmayacağını söyledi. Ben onlara günlerce süt anne aradım çeşitli sosyal mecralardan. Bulamadım hala bendeler. 2-3 gündür ellerimin üstü kabardı kaşınıyor böyle egzama gibi kızarık kizarik ve sertleşti. Benim daha önce kedi alerjim yoktu acaba bu bi kedi alerjisi mi? Onları besledikten sonra hep elimi yıkıyorum cok yikadigim icin mi boyle oldu bilemiyorum. Sali gunu doktora gidecegim. Aklimda bi suru soru var. Kedileri de vericek kimsem yok, sokagada bırakamam ölürler 1 gün bile dayanamazlar. Şimdilik onlar beslerken eldiven kullanmaya başladım. Bu arada evimde bir köpegim var 6 yıldır benimle o da kurtarılmış bir köpek. Daha önce doktora sorduğumda aşılarını yaptırdığın surece bir sorun olmaz demişti.

Ellerimde ki kızarıklık sabundan olabilir aynı bahsettiğin şey bende oluyor ellerimi çok sık yıkarsam yada elimde bulaşık yıkarsam çıkıyor hemen

Allah sizden razı olsun Bir cildiyeye gidin dilerseniz ama havalardan da olabilir, kediler 15 gündür ev ortamında, tuvaletlerini alırken eldiven taksanız sizi kanatırlarsa hemen ellerinizi yıkasanız sıkıntı olacağını sanmam. Benim de evde 5 yaşında oğluşum var, doktorumuza sorduk, bebeğin adına çok sevindim, aşıları tam ise ve iç dış parazitleri yapıldıysa senin ve bebeğinin bağışıklık sistemini desteklemek ve sana koşulsuz sevgi vermek dışında hiç bir şey olmaz dedi. Tüylü tüysüz bebeklerinizle uzun sağlıklı ömürler.

Kizpar nasipsiniz neler yapiyorsunuz biz aksama ersay uner i dinlemeye giddicez yemegimi pisirdim birazdan hazirlanicaz sizler nasilsiniz
Ooo hadi bakalım canım iyi eğlenceler çok şükür iyiyim sen nasılsın :) . Ben köye geldim dün gece esim ve KV ile yufka ekmek ve çörek yaptık birazdan da madımak toplamaya gitcez bilirsiniz belki kuzu kulağı ya da cacık diyen de var :)

Ellerimde ki kızarıklık sabundan olabilir aynı bahsettiğin şey bende oluyor ellerimi çok sık yıkarsam yada elimde bulaşık yıkarsam çıkıyor hemen
Herhalde dediğiniz gibi. Elimi çok yıkıyorum bir de bulaşık vs yıkayınca hep suda elim. Sanki karlı bir havada dışarıda yürümüşüm gibi kızardılar.

Teşekkür ederim sizin evlatlarınıza da uzun ömürler inşallah.

Hiimmmm yufka ekmek icli kofteyle ne guzel gider.. nerelisin sen

Kızlar kontrolden geldim.Bebişimin sağlığı yerindeymiş herşey yolunda dedi doktorum.Cinsiyette kesinleşti erkekmiş bizim ki :) 188 gr mış ağırlığı sizce nasıl.Günüyle uyumlu dedi ama size de sorıyım dedim.Bi de erkek ismi olarak bi öneriniz var mı

evet canim insallah saglikli hsyirli evlat olsunlar guzel isimmmis ismiyle yasasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…