2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kac hafta kac gunluk canim uyumlu gibi duruyo hayirli olsun.. Sabahtan beei isim konusunu konustuk bunu sorman iyi olmadi pek :)) neyi hos gorurseniz bebeginize onu koyun canim

Nasil isterseniz canim hayirli olsunlarvtek istegimiz o

Biz emir düşünüyoruz kısmet olursa

Bera koymak hayalimdi çift isim olarak eşim bi isim ben bi isim koyunca kaldı sehabe ismi ben hadis kitabında görmüştüm ismi ama çok güzel geliyo kulağa pekte duyulmamış

kac hafta kac gunluk canim uyumlu gibi duruyo hayirli olsun.. Sabahtan beei isim konusunu konustuk bunu sorman iyi olmadi pek :)) neyi hos gorurseniz bebeginize onu koyun canim
Yarın 17.haftaya giricem canım.Evet okudum isim mevzusunda biraz ortam gerilmiş yine İsim koymak zor iş insanın içine sinmesi gerekiyo.Ben çoka yrıntıcıyım o yüzden ne kadar çok seçenek olursa o kadar karar vermem kolaylaşır diye düşündüğüm için soruyorum.Saol yine de

Dogru fikir olur canim sanada iyi masallah bende 16.4 de gittim 90 rm dedi ama ultrason resminde farkli gr yaziyo anlamadim

Dogru fikir olur canim sanada iyi masallah bende 16.4 de gittim 90 rm dedi ama ultrason resminde farkli gr yaziyo anlamadim
Ultrasonda nerede yazıyo ki ben hiç anlamıyorum ultrason kağıdından.Doktorun dediyse öyledir vitamin falan kullanıyomusun canım.Ben kullanıyorum belki onun da etkisi vardır

Bera koymak hayalimdi çift isim olarak eşim bi isim ben bi isim koyunca kaldı sehabe ismi ben hadis kitabında görmüştüm ismi ama çok güzel geliyo kulağa pekte duyulmamış
Bi tanıdık geldi banada ama tam net hatırliyamadım dediğin gibi sahabeden birinin ismiydi.Şimdi eşime söyledim o nasıl isim diyo.Bence güzel ama babamız pek beyenmedi malesef

Kızlar bi de dörtlü test yaptırmak için kan vermemi söyledi.İkili testime normal demişti.Dörtlü test isteyince bi tedirgin oldum herkesten isteniyo mu bu dörtlü test bilginiz var mı

Bilmem bende anlamadım.İnşallah bi sıkıntı yoktur yaşım 32 bu arada

Kızlar bi de dörtlü test yaptırmak için kan vermemi söyledi.İkili testime normal demişti.Dörtlü test isteyince bi tedirgin oldum herkesten isteniyo mu bu dörtlü test bilginiz var mı
Boşa endişelenme canım. 11. Haftada ikili test yaptırdım. 16. Haftada doktorum 4 lü test için de kan vermemi söyledi. Genelde yapıyorlar. Ben de 32 yaşındayım. Çok şükür iki testimde temiz çıktı. Şimdi dört gözle ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. İnşallah o da temiz sonuçlanır

Hayırlı olsun canım.. Sende öğrendin bir ben kaldım inşallah hayırlısıyla kızdır:)))
Mirza ismini çok severim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…