2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaa o iyi geldi demekki sana,ben sacımı toplayamıyorum kolumu kaldırıp:/

Ağrıyanın çok fena ağrıyormuş canım bendr çok korkmuştum ama öyle olmadı neyse ki.Sağlık ocağı bana ağrırsa buz koymamı söylemişti koydun mu hiç

Eyüp Ekiciyi bende çok duydum görüntüleme olarak çok iyi diye, fakat ben tercihimi Özgür Deren den yana kullandın perinatolog olduğu için çok da memnum kaldım gayet açıklayıcı ve detaylı bir şekilde bilgi verdi

Ağrıyanın çok fena ağrıyormuş canım bendr çok korkmuştum ama öyle olmadı neyse ki.Sağlık ocağı bana ağrırsa buz koymamı söylemişti koydun mu hiç
Simdi sen diyince koydum canm gec olaun güc olmasın belki daha cabuk iyileşir, ben birde o arada işyerimi tasıdım yani bana bişe yaptırmadılar ama yinede is yapılıyo baya o arada dinlenemeyince daha kötü oldu muhtemelen

Kuzu anlamadım ya neden sezaryene döndü doktorun?

Araştırmalarım sonucu iki krem siparişimi verdim yardımcı olur diye koyuyorum burayada trendyolda indirimde. La Roche effaclar duo spf30 ve la Roche 50faktörlü güneş kremi bu hafta çok sıcak havabekle beni güneş sana geliyorum

Eklentiler

• 82429860-2586-4D2D-889F-E41192261076.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 75
17 eylül görünürken neden 1ay önce alacak 17 ağustos???

Ben Eyüp Ekiciden vazgeçtim canım doktorum önermedi hiç. Cihazı 2d ve bakması gereken yerlere bakmıyor dedi. Ali Ergün’e yönlendirdi. 1 ay sonra gideceğim bakalım inşallah. Özgür Deren’le ilgili de çok olumlu şeyler okumuştum ama, sevindim senin adına.

Denizdeysen yazın solante 50 faktör,günlük istanbulda la roche duo spf 30 yeterli :)

Kızlarr tetanoz asısı olan varmı??ben iki gün önce oldum kolumu kaldıramıyorum ya bide bi daha olacak 1 ay sonra.
Ben gecen hafta oldum hafif agridi ama o kadar kötü olm ladi bunyeyle alakali sanirim herkes sasirdi niye agrimadi diye :)

Kizlar hastane çıkışı setini alanlar kac tane aldiniz?10 lu hastane çıkışı buldum internettten cok guzel.
1 tulum
1 zibin,battaniye,eldiven,sapka,patikli pantolon,mendil falan.129 lira. Acaba 1 tane daha mi alsam hastane çıkışı?elim ayağıma dolansin istemem son anda.alacagim ikinci hastane çıkışının da ayni battaniyesi tulumu zibini vs var.ne dersiniz?

Ya bende sol tarafıma vurdurdum. Soluma yatmaya da alıştım hamilelikten . 3 gündür yatamıyorum çok zorlaniyorum ağrıdan . Birdahakinde sağa vurduracagim

Bugün çok yoruldum yazlıktan döndüm eve girmeden Maltepe’ye sünnet düğününe gittim 4saat full araba kullandım bi de trafik bi de dönüş eve 1 saat ohhh neyseki yataktayım şükür,ç
Cnm nerden buluyorsun bu kadar enerjiyi birazcik da dinlen

Arkadaslar mesajıma bi bakar misiniz?

Kizlar hastane çıkışı setini alanlar kac tane aldiniz?10 lu hastane çıkışı buldum internettten cok guzel.
1 tulum
1 zibin,battaniye,eldiven,sapka,patikli pantolon,mendil falan.129 lira. Acaba 1 tane daha mi alsam hastane çıkışı?elim ayağıma dolansin istemem son anda.alacagim ikinci hastane çıkışının da ayni battaniyesi tulumu zibini vs var.ne dersiniz?

Bide 10 lu setlerin fiyati 129 lira.1 tane aldim cok mu pahali sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…