2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya bende sol tarafıma vurdurdum. Soluma yatmaya da alıştım hamilelikten . 3 gündür yatamıyorum çok zorlaniyorum ağrıdan . Birdahakinde sağa vurduracagim
Ben özellikle sağa vurdurmak istedim çünkü bende soluma yatıyorum ama ebe sağ kolunu kullanamazsan agrı olursa yemek yiyemez bi çok şeyi yapamazsın dedi

Katılıyorum sana arkadaşım bende 5 sene önce oldum.boyle ağrı hiç hatırlamıyorum
Tam ben de onu diyecektim. Çocukken okulda falan da vuruyorlardı bu asi yi hiç böyle ağrı hatirlamiyorum. Gerçekten bu kadar ağrıyor mu? Ben daha yaptırmadım. Iğne fobim var zaten..

Ben bi tane almıştım pembe 10 lü hastane çıkışı bi de ekstradan pembe pijama takımı almıştım. Annem illa sarı da olması lazım diyor sarılığı önlemek için, nazardan falan da koruyormuş hay Allahım herhalde bi tane de sarı hastane çıkışı alıcaz aile baskısından.. Ama benim ilk bebeğim o yüzden tecrübeli değilim. Ben 1 tane hastane çıkışı ile pijama yeter diye düşündüm bir de ekstradan birkaç tane zibin, çorap vs. Tecrübeli annelerden fikir alabiliriz..

bende tecrubesizim aldığım hastane çıkışı bu.farkli bi modelinden bidaha mi alsam acaba

Aslında sarı yuzune yansiyacagindan sariligi farkettirmeyebilir.
Sarilik olan cocukta ozellikle beyaz isikta fln durmasida tercih edilir ozellikle gunisiginda.
Sarilik yenidoganlar icin geneldir canim,fizyolojik sarilik diye gecer.Insallah devam etmez

Eki Görüntüle 2139595 bende tecrubesizim aldığım hastane çıkışı bu.farkli bi modelinden bidaha mi alsam acaba

Aslinda ekstra battaniye ekstra tulum almak yerine dusununce boyle 1 takim daha alabilirsin.
Ama hastane icin illa almak gerekmiyor.5li ya da 2li takımda koyabilirsin yanina
Tamamen senin tercihine kalmis.

Günaydın kizlarr 2 gundur bebeğim hateketlerini çok az hissedyrum bazen hiç hissetmiyorum sizce bu durum normal mi sizde durumlar nasıl
Ben de öyle canım, bu sabah biraz hissettim soluma yatarken sol tarafta kıpırtılar oldu ama nerdeyse 4-5 gündür yoktu. Yaklaşık 1 Aydır da rahatsızım çok şiddetliydi şimdi biraz hafifledi ama sol kulağımda orta kulak iltihabı varmış. 1 haftadan fazladır sol kulağım tıkalı,6 gündür antibiyotik kullanıyorum acaba o etkiliyor mudur bebeğimin hareketlerini

10lu set aldim sadece tulum sapka eldiven kullandim ikinci sete gerek kalmadi hastanede sonrasinda da giydiremeden küçüldü. 10lu set biraz para tuzagi gibi geldi bana. Bu sefer 5li aldım. Yedek bi tulum koyacagim yetecektir eminim

B
Ya bende sol tarafıma vurdurdum. Soluma yatmaya da alıştım hamilelikten . 3 gündür yatamıyorum çok zorlaniyorum ağrıdan . Birdahakinde sağa vurduracagim
bende öle yapcam sagı kullanamam diye sola yaptrdm ama üstüne yatamıyorum

Valla hic bi fikrim yok ama cok uzuldum Allah sifa versin en kisa zamanda
Eki Görüntüle 2139595 bende tecrubesizim aldığım hastane çıkışı bu.farkli bi modelinden bidaha mi alsam acaba

Coook cirkiiinmisss yahu güle güle kullansın benimde ilk cocugum fakat bence yedek kiyafetler ile tek hastane çıkışı yeter.Arkadaşımın cocuguna hediye almistim cocuk 4.5kg dogdu benim takimin eldivenini kullanabildi cocuga gerisi olmadi :) yada alcaksan dogum yaklastigi zamanlar kilosuna gore alirsin acele etme cok guzel seyler çıkar karşına

Sagol canim,0 -3 ay arası diyo hemen küçülüyor mu ki?hakkaten cirkin mi begenmedin mi modeli :)

Işte bende gerçekten sarılığı önlesin diye sarı takim almiycam annemin gönlü olsun diye o suan hic bir bilimsel aciklamayi kabul etmez. Eskiden beri bir gelenekmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…