- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.441
Günaydın kizlarr 2 gundur bebeğim hateketlerini çok az hissedyrum bazen hiç hissetmiyorum sizce bu durum normal mi sizde durumlar nasıl
Ben özellikle sağa vurdurmak istedim çünkü bende soluma yatıyorum ama ebe sağ kolunu kullanamazsan agrı olursa yemek yiyemez bi çok şeyi yapamazsın dediYa bende sol tarafıma vurdurdum. Soluma yatmaya da alıştım hamilelikten . 3 gündür yatamıyorum çok zorlaniyorum ağrıdan . Birdahakinde sağa vurduracagim
Tam ben de onu diyecektim. Çocukken okulda falan da vuruyorlardı bu asi yi hiç böyle ağrı hatirlamiyorum. Gerçekten bu kadar ağrıyor mu? Ben daha yaptırmadım. Iğne fobim var zaten..Katılıyorum sana arkadaşım bende 5 sene önce oldum.boyle ağrı hiç hatırlamıyorum
Ben bi tane almıştım pembe 10 lü hastane çıkışı bi de ekstradan pembe pijama takımı almıştım. Annem illa sarı da olması lazım diyor sarılığı önlemek için, nazardan falan da koruyormuş hay AllahımKizlar hastane çıkışı setini alanlar kac tane aldiniz?10 lu hastane çıkışı buldum internettten cok guzel.
1 tulum
1 zibin,battaniye,eldiven,sapka,patikli pantolon,mendil falan.129 lira. Acaba 1 tane daha mi alsam hastane çıkışı?elim ayağıma dolansin istemem son anda.alacagim ikinci hastane çıkışının da ayni battaniyesi tulumu zibini vs var.ne dersiniz?
Ben bi tane almıştım pembe 10 lü hastane çıkışı bi de ekstradan pembe pijama takımı almıştım. Annem illa sarı da olması lazım diyor sarılığı önlemek için, nazardan falan da koruyormuş hay Allahımherhalde bi tane de sarı hastane çıkışı alıcaz aile baskısından.. Ama benim ilk bebeğim o yüzden tecrübeli değilim. Ben 1 tane hastane çıkışı ile pijama yeter diye düşündüm bir de ekstradan birkaç tane zibin, çorap vs. Tecrübeli annelerden fikir alabiliriz..
Ben bi tane almıştım pembe 10 lü hastane çıkışı bi de ekstradan pembe pijama takımı almıştım. Annem illa sarı da olması lazım diyor sarılığı önlemek için, nazardan falan da koruyormuş hay Allahımherhalde bi tane de sarı hastane çıkışı alıcaz aile baskısından.. Ama benim ilk bebeğim o yüzden tecrübeli değilim. Ben 1 tane hastane çıkışı ile pijama yeter diye düşündüm bir de ekstradan birkaç tane zibin, çorap vs. Tecrübeli annelerden fikir alabiliriz..
Eki Görüntüle 2139595 bende tecrubesizim aldığım hastane çıkışı bu.farkli bi modelinden bidaha mi alsam acaba
Ben de öyle canım, bu sabah biraz hissettim soluma yatarken sol tarafta kıpırtılar oldu ama nerdeyse 4-5 gündür yoktu. Yaklaşık 1 Aydır da rahatsızım çok şiddetliydi şimdi biraz hafifledi ama sol kulağımda orta kulak iltihabı varmış. 1 haftadan fazladır sol kulağım tıkalı,6 gündür antibiyotik kullanıyorum acaba o etkiliyor mudur bebeğimin hareketleriniGünaydın kizlarr 2 gundur bebeğim hateketlerini çok az hissedyrum bazen hiç hissetmiyorum sizce bu durum normal mi sizde durumlar nasıl
10lu set aldim sadece tulum sapka eldiven kullandim ikinci sete gerek kalmadi hastanede sonrasinda da giydiremeden küçüldü. 10lu set biraz para tuzagi gibi geldi bana. Bu sefer 5li aldım. Yedek bi tulum koyacagim yetecektir eminimArkadaslar mesajıma bi bakar misiniz?
Kizlar hastane çıkışı setini alanlar kac tane aldiniz?10 lu hastane çıkışı buldum internettten cok guzel.
1 tulum
1 zibin,battaniye,eldiven,sapka,patikli pantolon,mendil falan.129 lira. Acaba 1 tane daha mi alsam hastane çıkışı?elim ayağıma dolansin istemem son anda.alacagim ikinci hastane çıkışının da ayni battaniyesi tulumu zibini vs var.ne dersiniz?
Bide 10 lu setlerin fiyati 129 lira.1 tane aldim cok mu pahali sizce?
İlginc cidden normalde benm acı eşiğim cok yüksektir ama bu korkunc bişe:/Ben gecen hafta oldum hafif agridi ama o kadar kötü olm ladi bunyeyle alakali sanirim herkes sasirdi niye agrimadi diye :)
bende öle yapcam sagı kullanamam diye sola yaptrdm ama üstüne yatamıyorumYa bende sol tarafıma vurdurdum. Soluma yatmaya da alıştım hamilelikten . 3 gündür yatamıyorum çok zorlaniyorum ağrıdan . Birdahakinde sağa vurduracagim
17 eylül gözükmüyor sata göre 28 ağustos 22 kasım sat17 eylül görünürken neden 1ay önce alacak 17 ağustos???
çatım çok dar olduğu için riske atmayalım dedi %70 sezeryana alacak ama 35 haftada gene de bir çatı muayenesi yapacakKuzu anlamadım ya neden sezaryene döndü doktorun?
Valla hic bi fikrim yok ama cok uzuldum Allah sifa versin en kisa zamandaBen de öyle canım, bu sabah biraz hissettim soluma yatarken sol tarafta kıpırtılar oldu ama nerdeyse 4-5 gündür yoktu. Yaklaşık 1 Aydır da rahatsızım çok şiddetliydi şimdi biraz hafifledi ama sol kulağımda orta kulak iltihabı varmış. 1 haftadan fazladır sol kulağım tıkalı,6 gündür antibiyotik kullanıyorum acaba o etkiliyor mudur bebeğimin hareketlerini
Eki Görüntüle 2139595 bende tecrubesizim aldığım hastane çıkışı bu.farkli bi modelinden bidaha mi alsam acaba
Sagol canim,0 -3 ay arası diyo hemen küçülüyor mu ki?hakkaten cirkin mi begenmedin mi modeli :)Valla hic bi fikrim yok ama cok uzuldum Allah sifa versin en kisa zamanda
Coook cirkiiinmisss yahu güle güle kullansın benimde ilk cocugum fakat bence yedek kiyafetler ile tek hastane çıkışı yeter.Arkadaşımın cocuguna hediye almistim cocuk 4.5kg dogdu benim takimin eldivenini kullanabildi cocuga gerisi olmadi :) yada alcaksan dogum yaklastigi zamanlar kilosuna gore alirsin acele etme cok guzel seyler çıkar karşına
Sagol canim,0 -3 ay arası diyo hemen küçülüyor mu ki?hakkaten cirkin mi begenmedin mi modeli :)
Senin oglus mu kiz mi canim :)Hemen küçülürmü bilmiyorum da cocuk büyük geldi benim aldığıma:)) çok beğendim ve kiskandımm pembe pembe
Senin oglus mu kiz mi canim :)
Ooooyyy oglan da tatliş olur mavis mavis :)) Allah daha nice cocuklar kizlar nasip etsin canim.Oğlan işte ondan kiskanıyoom
Işte bende gerçekten sarılığı önlesin diye sarı takim almiycam annemin gönlü olsun diyeAslında sarı yuzune yansiyacagindan sariligi farkettirmeyebilir.
Sarilik olan cocukta ozellikle beyaz isikta fln durmasida tercih edilir ozellikle gunisiginda.
Sarilik yenidoganlar icin geneldir canim,fizyolojik sarilik diye gecer.Insallah devam etmez
Aslinda ekstra battaniye ekstra tulum almak yerine dusununce boyle 1 takim daha alabilirsin.
Ama hastane icin illa almak gerekmiyor.5li ya da 2li takımda koyabilirsin yanina
Tamamen senin tercihine kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?