2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar sarımsak yiyen var mi?canim şöyle bi yogurtlu sarimsakli manti makarna falan çekiyor cig sarimsagin zarari var midir acaba

Kizlar sarımsak yiyen var mi?canim şöyle bi yogurtlu sarimsakli manti makarna falan çekiyor cig sarimsagin zarari var midir acaba
Ben hamileliğin başından beri ara ara yiyorum canım. Bir zararını görmedim. Hatta bu akşam kızartmayla beraber tekrar yiyeceğim

Ben hamileliğin başından beri ara ara yiyorum canım. Bir zararını görmedim. Hatta bu akşam kızartmayla beraber tekrar yiyeceğim
Oooo harika fikir bende yapayim bari kizartma.zarari yoktur dimi kizartmanin.patates biber falan kizartsam?kanserojen falan yaziyorda internette.birde ekmek beyaz ekmek mi tuketiyosun canim

Oooo harika fikir bende yapayim bari kizartma.zarari yoktur dimi kizartmanin.patates biber falan kizartsam?kanserojen falan yaziyorda internette.birde ekmek beyaz ekmek mi tuketiyosun canim
Yani kızartma falan hiç yemesek çok daha iyi ama insanın canı çekiyor. Hele böyle havalar ısınınca domates soslu yoğurtlu falan. Bana göre tam yaz menüsü
Ekmekte malesef beya ekmek diğerlerini pek yiyemiyorum ben.

Bu takim icin 129 cok pahali. Boyle takimlar 70-80 aslinda. Civil e-bebek oralarda sürekli indirim oluyor,takip edin ordan alin. 2 hastane cikisina gerek yok aslinda.takimlar yeni dogana uygun cok kisa sure giyiyor hemen küçülüyor. 5li takimlar var onlardan alin 3 takim 0-3 olan mutlaka. Tulum da cok tavsiye etmiyorum alt üst takimlar daha kullanisli çünkü tulumu en fazla 2-3 kere giyecek küçülecek. Ben ilk bebegimde tulumun gorselligine kanıp aldim bi kac tane. 1 yada 2 ser kez giydi sadece. 2 havlu,2 battaniye yeter. Neden 2 derseniz yeni dogan bebekler cok kusuyor,biri kirliyken diğerini kullanırsınız. İstanbuldaysaniz eger eminonunde havuzlu han var sadece bebek ihtiyaclari satiliyor çok da uygun oraya bakin derim

Günaydın kizlar benim kontrolum Mayıs 7 de sağlık ocağında.
Tetenoz aşısı 9 zamn vurulacak 22+4 oluyorum biraz gec mi sanki birçok arkadaşımız olmuş bile
Banada 22 haftada vurulcak sağlık ocağı ne derse o sanırım bana da geç geldi 2 doz da 1 ay sonra

Teşekkürler umarım herşey güzel gider sağlıcakla alırız ellimize bebeklerimizi , aslında uzak olmasam doğumuda Özgür bey yaptırsın isterim

Eki Görüntüle 2139595 bende tecrubesizim aldığım hastane çıkışı bu.farkli bi modelinden bidaha mi alsam acaba
Hastane çıkışları 10 lu olanlardan bi tane alsıysan yeter bence 2 ciyi alınca 2 ci battaniyeye ihtiyacın olmuycak bide biraz minik oluyo onlar ben 1 tane bu şekilde tam set almayı düşünüyorum diğerlerinide 5 li hastane diye sarılıyo alt üst takım şeklinde 2,3 tanede böyle almak istiyorum tüm setlerden bi tane yeter bence canım

Bende hamileliğimin başından beri sarımsaklı şeyler yiyorum. Bi zararı olduğunu sanmıyorum sadece benim tansiyonum biraz düşük çok sarımsak tüketince uyku bastırıyor uyuyana kadar esniyorum. Fazla tuzlu şeyler yemeyin diyorlar sadece.

Kızlar bebek arabasını seçen var mı. Ben araştırıyorum ama henüz içime sinen birşey bulamadım. Mamas papas ve stokkeler güzel ama onlarda fiyat olarak biraz yüksek. 1500 en fazla 2000 lira civarı travel sistem sağlam bişey arıyorum. Var mı sizin önerebileceğiniz bir araba.

Tam ben de onu diyecektim. Çocukken okulda falan da vuruyorlardı bu asi yi hiç böyle ağrı hatirlamiyorum. Gerçekten bu kadar ağrıyor mu? Ben daha yaptırmadım. Iğne fobim var zaten..

Korkutmak istemem ama korkunun da ecele faydası yok . Maalesef ağrı oluyor . Dilerim senin böyle olmaz

çatım çok dar olduğu için riske atmayalım dedi %70 sezeryana alacak ama 35 haftada gene de bir çatı muayenesi yapacak

Benim de ilki çatı dar diye sezaryen olmuştu. Ben böyle dar çatı görmedim demişti dr abarta abarta böyle.
Şimdi doktorum diyoki çatı darlığı ancak doğum başladığında anlaşılabilir. Ve sezaryene dönme şansı doğumun bu noktasında da var zaten bebek çatıdan geçmicektir, bu yüzden baştan sezaryen demem ben diyor. Hayırlısı canım belki 35. Haftadan sonra bir umut olur

Ben özellikle sağa vurdurmak istedim çünkü bende soluma yatıyorum ama ebe sağ kolunu kullanamazsan agrı olursa yemek yiyemez bi çok şeyi yapamazsın dedi

Bende o mantıkla yaptırdım sola ama gece uyuyamayinca keşke sağa yaptırsaydim diğer işleri sol elle yapardım dedim . Birdaha ki şansımı sağdan yana kullanacağım :)

Casual marka ben çok beğendim içinde travel olarak en uygunlarından ve çok kibar tekerleri böyle büyük hantal durmuyo ödüllü bi bbek arabasıymış bende onu inceliycem tekrar hoşuma gitti ben böyle tekerleri şu kocaman olanlardan istemiyorum

Miniklerimizin ve bizlerin bayramımız kutlu olsun kızlar :)

Bugün oğluşa bebek arabası aldım. Kızımdan kalanı kullancaktom ama çift yönlü değildi, oto koltuğu alıcaktım montelicektim vs ama onu alcağıma elimdekini satmaya karar verdim. İki yönlü bir oto koltuklu set aldım, cybex prime.
İki çocuğumda toplamda 4. Bebek arabası değiştirişim yani hobi gibi oldu bu bende

Canım benim eşimde ya bebek arabasını ya yatağını almaya başlayalım artık diyor. Bebek arabası chicco trio love beğendik ama acaba daha önce kullananlar var mı ki kullanışlı mıdır
Araştırayım canım bu modeli de sağol :)
Evet casuallerde diğer markalara göre uygun gibi. Ama daha yakından görme fırsatım olmadı hiç.

kızlar bu arada instagram da devamlı reklamı çıkıyor önüme elele baby allrood bebek arabası. Fotoğraf ve videolarda güzel görünüyor. Yanılmıyorsam 1300 gibi de bir fiyatı var. Siz daha önce duydunuz mu bu markayı veya araştırdınız mı hiç? Fotoğrafını da yükledim bir bakarmısınız?

Eklentiler

• 9DFFA805-B8A7-4938-98F4-A449C24FCD11.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…