2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim karnım çok kaşınıyor hatta kabartı kırmızı kırmızı . Birden büyüdü ondan mı diyorum ama demir hapindan da supheleniyorum . Benim durumunda olan var mı acaba?

Cuma günü yaptırdım.bugun hafifledi baya . Inşallah bu gece yatabiliriz solumuza . Sağa yaptircam yha öyle daha iyi sanki
Valla ben baya korktum bu işten hic korkmazdm iğnedende bu başka bişe ya,eşimde inanamıyo halime bi iğne altı üstü diye ama aah ah bi bilse acısını.

Eki Görüntüle 2139595 bende tecrubesizim aldığım hastane çıkışı bu.farkli bi modelinden bidaha mi alsam acaba
Günlük kullanmak için 5li setlerden alabilirsin.
Ben oglumda 1 tane hastane çıkışı aldım. 1 er tane annemle kV mde aldı. Onların Penye battaniyelerini kanepeye yatirinca altına serdim ağzında süt biriktiriyordu sonra onları cikariyordu koltuğun batmasini önledi
5li takımlardan almıştım 5 6 tane. 3 tanede Tulumu vardı. içine de 5 tane citcitli zibin almıştım. Bu aldiklarimin hepsi 0 3 ay di oğlum 3200 doğdu.

Araştırayım canım bu modeli de sağol :)

Evet casuallerde diğer markalara göre uygun gibi. Ama daha yakından görme fırsatım olmadı hiç.
Bebek mağazalarında hemen hemen hepsinde var civilde görmüştüm bende canım ama denemedim bakındım öyle sadece şimdi almıycaö arabasını son zamanda almayı düşünüyorum

Ben varim idrar verecegim bugun kültür yapılacak sonuca göre antibiyotik tedavisi
bende yogun iltihap cikti. hastanede 2 gun boyunca serum kullandim. antibiyotigi de serum ile verdiler. fakat iyilesmedim hala cok miktarda akintim ve yanmam var. camasirimi gunde 3 kez degistrip 95 derecede yikiyorum. 2 litre su iciyorum. yogurt yiyorum en onemlisi de her sbah sarimsak yutuyorum. ama illet terketmiyor beni.

Bende yarın olacağım aşıyı, buz kalıbını öğrendiğim iyi oldu çünkü ev islerimi yemegimi yapmam lazım küçük oğlum var umarım çok uzun sürmez ağrısı
Canım ben hastane de çalışıyorum bu nedenle belli periyotlarda yaptırmamız zorunlu, tecrübeliyim yani . Aşıyı olduktan sonra 15 dk buz 15 dk dinlendirme şeklinde yaparsan bir müddet daha hafif atlatırsın. Sağlık ocağındaki hemşirelere de sorabilirsin uygulamayı nasıl yapacağını.

Mesela ne kadar büyuklukte bir çıkıntı canım? Böyle ceviz kadarmı yoksa dahamı büyük

Bebeğin bütüklüğü ile doğru orantılı oluşur çıkıntı canım. Mesela son ay kasılma olduğunda karnının bir tarafı orta boy bir top kadar olur diğer tarafı daha inik kalır baya yamuk görünür karnın ve o sertleşmeyi net hissedersin. Noldu kasılman olduğunu mu düşünüyorsun?

Benim karnım çok kaşınıyor hatta kabartı kırmızı kırmızı . Birden büyüdü ondan mı diyorum ama demir hapindan da supheleniyorum . Benim durumunda olan var mı acaba?

Benimde kaşıntım arttı canım. Dediğin gibi göbişim de çıktı artık iyice. Krem kullanmaya başladım sende başla istersen Birde kaşıntı tutunca kaşıma avuç içinle ovuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…