2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok canim maalesef siirtte oturuyorum,burda pek bebek magazasi bulunmuyor.1 tane var dogru düzgün,orda da her istedigini bulamiyorsun.mecburen internetten bakiyorum.olmazsa memlekete gittigimde bakicam artik birseyler.tavsiyelerin icin sagol canim

Sagol canim benim oyle yapicam artim

Kizlar marketten 5 litrelik su siparis etmistim.kapidan iceri alirken egildim kaldirdim sonra biraktim hemen. Sonra cok fena agrim oldu aksama kadar karnim belim agridi.Allahtan kanamam olmadi.hala agrim var.internetten baktim rahim baglari falan diyor ama icim rahat etmedi.yarin doktora gitsem mi acaba

Tecrübeli anneler kasılma için karnın sertleşmesi demişsiniz nasıl oluyor? Yani tek başına sertleşme bir belirti mi? Benim akşamları çok sertleşiyor karın ve mide bölgem

Benimde karnım sertleşiyor,yanlarım acayip geriliyor.Bir de sol kasığımda hep ağrı sancı var.Ağrı normal mi değil mi?Her zaman da doktoru arayamıyorsun?Hamilelikte sürekli bir şeyler çıkıyor

Yok canım çok şükür öyle bir sıkıntım yok.Az önce başka bir konudA bir konuşma gördüm bir hamile bayan kasılması olduğunu doktora gidince anlamıs 20 haftalıkmış.O sebeple sordum kasılma anlaşılmaya bilinirmi diye

İyi akşamlar kızlar. Bizde annemle bugün çarşıya çıktık annem lohusa yatağı için şık bir pike takımı almak istiyordu baktık bir yerde çok beğendik aldık pembe güpürlü falan nevresim çarşaf pike dört yastık kılıfı aldık. Cumartesi günü de inegöle mobilya almaya gittiğimde de inegöl avm e bebekten çok güzel bir battaniye aldım penyesi modeli çok güzel. Geçen hafta Yalovadan aldığım 15 li.havlulu falan hastane çıkışı uyku seti nevresimi ikili takımı tulumu var baya toparlıyoruz artık 2 hafta sonraki detaylıyı beklicem..

Bebeğimi hissetmiyorum ama bugün 1 2 dk kalp atışı gibi atmalar oldu hıçkırıyor mu acaba dedim ufak kıpırtılarda oluyor ama tam anlaşılmıyor sabırsızlıkla bekliyorum

inşallah çok istiyorum ama nasip artık hangisi hayırlı ise o olsun ama gönlüm ssvd den yana :)

Benimde ayni.acaba bende mi bi anormallik var diyodum ama yalniz degilmisim.benim de bebek sag tarafimda duruyo.sol bos.sag tarafim tas gibi oluyo.karnim duz yatinca yamuk duruyo:))

Kızlar gülmeyin ama bişey sorucam size. Az önce bir meyve yedik eşimle beraber. Başta sorun yoktu. Sonra tabağın dibine gelince farkettim ki dibinde minik minik bir sürü kurt gibi bişey var. Ben muhtemelen farketmeden yedim kesin bu şeylerden. Zararı olur mu sizce? Gerçekten korktum şuan.

Canım benim eşimde ya bebek arabasını ya yatağını almaya başlayalım artık diyor. Bebek arabası chicco trio love beğendik ama acaba daha önce kullananlar var mı ki kullanışlı mıdır

Valla çok güzelmiş.. hiç aklımda yoktu chicco falan. Ben inglesina'nın travel setini düşnuyordum. Ya da mamas&papas modellerine bakicaktım.. Ama açıkçası paylaştığınız bu araba da çok güzel görünüyor.. Tabi gerçekten videoda göründüğü gibi kaliteliyse..

Midenin asiti o kurtcuklari coktaaaaannn eritmistir birsey olmaz dışkı olarak cikar gider

Kasılmayı doktor nasıl anlar bilemedim. Belki ultrasonla bakarken görülmüştür canım

Öyle dimii. Google da yazdım o kadar saçma yorumlar var ki dalga geçtiklerini düşünsemde fazlasıyla korktum. Hani Allah korusun hastalık falan geçmez inşallah.
Merak etme canim,midenin asiti o kadar güçlü bi asit ki demiri bile eritir.eskiden hamile kadinlar tarlalarda köylerde kurtlu murtlu herşeyi yerlermis.hiiicc birseycik olmaz icini ferah tut

Merak etme canim,midenin asiti o kadar güçlü bi asit ki demiri bile eritir.eskiden hamile kadinlar tarlalarda köylerde kurtlu murtlu herşeyi yerlermis.hiiicc birseycik olmaz icini ferah tut
Sağol canım cevabın için ama çok sinirlerim bozuldu. Normalde çok dikkat ederim böyle şeylere ama bi anlık boşluğuma geldi.

Kurtçuktan birşey olmaz canım korkma. Ama bozukmuşki kurtlanmış yada doğal olduğu için kurtlanmıştır. Bozuksa mideni biraz bozabilir yada bağırsaklarını. Et olsa sorun olurdu ama meyveden sorun olmaz :)

Sağol canım cevabın için ama çok sinirlerim bozuldu. Normalde çok dikkat ederim böyle şeylere ama bi anlık boşluğuma geldi.
Valla ben kıl da yuttum,ölmüş küçük sinek te yedim.hala aklima geldikce midem agzima geliyor disarda yemistik yemegi.birsey olmaz canim.o senin midende erir dışkı yoluyla çıkar.fetuse ulasmaz oyle seyler korkma :)) cocuk senden yediklerinin vitaminini aliyor istersen hamam bocugu ye birsey olmaz:)

Benimde ayni.acaba bende mi bi anormallik var diyodum ama yalniz degilmisim.benim de bebek sag tarafimda duruyo.sol bos.sag tarafim tas gibi oluyo.karnim duz yatinca yamuk duruyo:))
Ay benimde yamuk duruyo düz yatınca sanki oraya toplanıyo ve yamukluğu çok belli çokta komik görünüyo ama çok hoşuma gidiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…