2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gunaydin kizlar ya mide yanmasi yasiyorum sabahtan beri cok kotu oldum surekli biseyler yiyimde gecsin diyorum ama yok gecmiyor varmi midesi yanan ya da cozum bulan

Kizlar ayak sismesi yasayan varmi

El, ayak, vücut fena halde şişim. Yüzüklerim olmuyor, spor ayakkabılar bile sıkıyor

Doktorum 3 aydan sonra izin vermişti, hatta uçlarına oryal yaptırdım ben ama etkisi az olandan ve kuaförün bahçesinde yaptık. Dip değil ama orta kısımlara boya da yaptırdım, solumadıktan sonra problem olmaz dedi. O yüzden çok havadar yerde yaptırman lazım canım.

Kaşarı ne kadar tuüketiyorsun ve ne sıklıkla? Ben kahvaltida cay iciyorum acaba o etkisini öldürüyor olabilir mi?

Gunaydin kizlar ya mide yanmasi yasiyorum sabahtan beri cok kotu oldum surekli biseyler yiyimde gecsin diyorum ama yok gecmiyor varmi midesi yanan ya da cozum bulan

Benim de eskiden beri reflüm var, hamilelikten önce mide koruyucu ilaç kullanıyordum ama artık içemiyorum malum.

2-3 yudum soğuk süt iyi gelir, ama kısa süreli çözüm tabi. Rennie tablet çiğniyorum ben, hamilelikte kullanılabiliyor.

Kızlar şu ödemler icin ayakları uzatıp dikin dinlenin diyorlar ya hani. E bebek icin de hep sola yatın diyorlar. Nasıl olacak bu ikisi? Dikip uzanırken bebege yeterli oksijen kan akimi oluyor mu?

benimde ayaklarim sis alti aciyor resmen yururken kizlar.cok ayakta da durmuyorum.hersey yolunda olsun da acisi sorun degil aslinda.ters giden birseyler yoktur umarim

Kızlar sol tarafa yatın diyorlar ya hani. Gece tamam soluma yatıyorum sıkıntı yok ama evde olduğum zaman tv karşısında falan hiç yan yatmıyorum ben hep sırtüstü uzanıp ayaklarımı dikiyorum. Ee bunun da mı bi zararı var?

günaydın herkese
ben bugün çok fena sağ kalçamda ağrı ile kalktım
Hep bi tarafa yatinca bende kalca agrisi ile uyaniyorum cok gecmis olsun
aaa anneler kabus rüya görebilir diyor dün gördüm ben ya huzurlu bir uyku haram herhalde
2 defa gördüm aglayarak uyandim ne yazikki bu rüyalar artik hayatimizda olacak sanirim
21. Haftada bebeklerinizin boy kilo oranı nasıldı kızlar
28cm 519 gr
Bende aksamlari basliyor gaviscon surup icebilirsin demisti doktorum sodayla gecistirmeye calisiyorum olmuyorsa bir iki yudum surup iciyorum ama yanma ve şişlik hat safhada
Kaşarı ne kadar tuüketiyorsun ve ne sıklıkla? Ben kahvaltida cay iciyorum acaba o etkisini öldürüyor olabilir mi?
Kaşar hergün mutlaka yiyorum yumurtanin icinde yemeklerin ustune tostla 1 kilo bitiyo haftada bizim bebe 2 hafta ileri gidiyor usg de

Canim ben normalde hep sag tarafima yatiyorum.saga yatmaya alisigim kucuklukten beri.artık alistirmaya caliscam sola yatmaya.tv karsisinda da sirt ustu uzanarak yatiyorum oyle tv izliyorum.Allaha sukur bi sıkıntı olmadi simdiye kadar.suan bu mesaji yazarken bile sirt üstü uzaniyorum:)) o kadar da degildir herhalde

angelone Canım süreklide zaten seni de rahatsız eder.Bu kadar bisy olmaz.
Son haftalarda nst'de bol bol sırtüstü kalınıyor :)

Anladim cnm sagol carsamba randevum var zaten gecmezse doktora sorarim artik

Hic olmazdi aslinda sabah birden bire basladi insallah en kisa zamanda gecer

benimde ayaklarim sis alti aciyor resmen yururken kizlar.cok ayakta da durmuyorum.hersey yolunda olsun da acisi sorun degil aslinda.ters giden birseyler yoktur umarim
bnde sürekli oturuyorum bence o birazda yediklerimizdn kaynakli bana hemsire tuzu azat vücut su tutmaya baslıcak artık demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…