- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.041
Evet canım muz kabızlık yapıyor ama ben şükür olmadım her gün kuru kayısı yiyorum beş altı tane o işe yarıyor :)
Kizlar ayak sismesi yasayan varmi
Saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz desemorganik boya ile olacak şekilde boyatabilir miyiz acabaa, ne kadar organik tabi orası tartışılır tabi bugünlerde saçımı boyatasım vaar.... dip rengi farklı olunca kötü görünüyor gözüme
Kaşarı ne kadar tuüketiyorsun ve ne sıklıkla? Ben kahvaltida cay iciyorum acaba o etkisini öldürüyor olabilir mi?Evet muz yarıyormuş çevremde hep öyle dediler bende muzlı süt yapıp içiyorum zaten sütü sade içemiyorum hem muz hem süt almış oluyorum kabız yapar diye ayrıca tüketmiyorum bir de kaşar peyniri canım bebeğe çok faydalı. Bizim 3 gün ileride çıkıyoruz boyu da kilosu da iyi.
Gunaydin kizlar ya mide yanmasi yasiyorum sabahtan beri cok kotu oldum surekli biseyler yiyimde gecsin diyorum ama yok gecmiyor varmi midesi yanan ya da cozum bulan
baba ismine kalıyosa iş bizimde babamız var agaz kavugundan cıkmadık ya
biz bartu istiyoruz kuzum kesin karar verdik
ayy gülsem mi üzülsem mihadi bizim hormonlardan erkeklere noluyo
akşama dogru cok sisiyo akşam eşim bile farketi kocaman olmş bileklerin dedi
bence gelin olmak yeteri kötüsüne gerek yok herkes cocuk dogurdu kendi cocuklarına koysaymşlar istedikleri isimleri
benimde ayaklarim sis alti aciyor resmen yururken kizlar.cok ayakta da durmuyorum.hersey yolunda olsun da acisi sorun degil aslinda.ters giden birseyler yoktur umarimEl, ayak, vücut fena halde şişim. Yüzüklerim olmuyor, spor ayakkabılar bile sıkıyor
Doktorum 3 aydan sonra izin vermişti, hatta uçlarına oryal yaptırdım ben ama etkisi az olandan ve kuaförün bahçesinde yaptık. Dip değil ama orta kısımlara boya da yaptırdım, solumadıktan sonra problem olmaz dedi. O yüzden çok havadar yerde yaptırman lazım canım.
Afiyet bal seker olsun yarasin insallah bebislerimize :))Muz canım ben yaradığını düşünüyorum. Hem muz yiyorum hemde günlük süt alıp muzu rondoda çekip muzlu süt yapıp içiyorum :)
21+5 te detaylı ultrasona girdim boyunu söylemediler ama kilosu 450 gr dediler. Fakat her bebeğin kilosu boyu farklı olur kıyaslama yapmanın doğru olmadığını söyledi doktorum.21. Haftada bebeklerinizin boy kilo oranı nasıldı kızlar
Hep bi tarafa yatinca bende kalca agrisi ile uyaniyorum cok gecmis olsungünaydın herkese
ben bugün çok fena sağ kalçamda ağrı ile kalktım
2 defa gördüm aglayarak uyandim ne yazikki bu rüyalar artik hayatimizda olacak sanirimaaa anneler kabus rüya görebilir diyor dün gördüm ben ya huzurlu bir uyku haram herhalde
28cm 519 gr21. Haftada bebeklerinizin boy kilo oranı nasıldı kızlar
Bende aksamlari basliyor gaviscon surup icebilirsin demisti doktorum sodayla gecistirmeye calisiyorum olmuyorsa bir iki yudum surup iciyorum ama yanma ve şişlik hat safhadaGunaydin kizlar ya mide yanmasi yasiyorum sabahtan beri cok kotu oldum surekli biseyler yiyimde gecsin diyorum ama yok gecmiyor varmi midesi yanan ya da cozum bulan
Kaşar hergün mutlaka yiyorum yumurtanin icinde yemeklerin ustune tostla 1 kilo bitiyo haftada bizim bebe 2 hafta ileri gidiyor usg deKaşarı ne kadar tuüketiyorsun ve ne sıklıkla? Ben kahvaltida cay iciyorum acaba o etkisini öldürüyor olabilir mi?
Canim ben normalde hep sag tarafima yatiyorum.saga yatmaya alisigim kucuklukten beri.artık alistirmaya caliscam sola yatmaya.tv karsisinda da sirt ustu uzanarak yatiyorum oyle tv izliyorum.Allaha sukur bi sıkıntı olmadi simdiye kadar.suan bu mesaji yazarken bile sirt üstü uzaniyorum:)) o kadar da degildir herhaldeKızlar sol tarafa yatın diyorlar ya hani. Gece tamam soluma yatıyorum sıkıntı yok ama evde olduğum zaman tv karşısında falan hiç yan yatmıyorum ben hep sırtüstü uzanıp ayaklarımı dikiyorum. Ee bunun da mı bi zararı var?
Benim de eskiden beri reflüm var, hamilelikten önce mide koruyucu ilaç kullanıyordum ama artık içemiyorum malum.
2-3 yudum soğuk süt iyi gelir, ama kısa süreli çözüm tabi. Rennie tablet çiğniyorum ben, hamilelikte kullanılabiliyor.
Anladim cnm sagol carsamba randevum var zaten gecmezse doktora sorarim artikBenim de eskiden beri reflüm var, hamilelikten önce mide koruyucu ilaç kullanıyordum ama artık içemiyorum malum.
2-3 yudum soğuk süt iyi gelir, ama kısa süreli çözüm tabi. Rennie tablet çiğniyorum ben, hamilelikte kullanılabiliyor.
Hic olmazdi aslinda sabah birden bire basladi insallah en kisa zamanda gecerHep bi tarafa yatinca bende kalca agrisi ile uyaniyorum cok gecmis olsun
2 defa gördüm aglayarak uyandim ne yazikki bu rüyalar artik hayatimizda olacak sanirim
28cm 519 gr
Bende aksamlari basliyor gaviscon surup icebilirsin demisti doktorum sodayla gecistirmeye calisiyorum olmuyorsa bir iki yudum surup iciyorum ama yanma ve şişlik hat safhada
Kaşar hergün mutlaka yiyorum yumurtanin icinde yemeklerin ustune tostla 1 kilo bitiyo haftada bizim bebe 2 hafta ileri gidiyor usg de
bnde sürekli oturuyorum bence o birazda yediklerimizdn kaynakli bana hemsire tuzu azat vücut su tutmaya baslıcak artık demiştibenimde ayaklarim sis alti aciyor resmen yururken kizlar.cok ayakta da durmuyorum.hersey yolunda olsun da acisi sorun degil aslinda.ters giden birseyler yoktur umarim
darısı bize inşaAllah:)Kızlar biz çıktık ultrasondan haftası ile uyumlu 405 gram olmus 25 cm boyu kalbinde sadece küçük bi parlaklık var oda 7. Ayda kaybolur dedi hersey normal :)
Gozunaydin canimKızlar biz çıktık ultrasondan haftası ile uyumlu 405 gram olmus 25 cm boyu kalbinde sadece küçük bi parlaklık var oda 7. Ayda kaybolur dedi hersey normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?