2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    348
Kendime ederken sana da ederim canım, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Beyinde ki belirttiğin bu kistler zamanla yok olabiliyor bir kaç arkadaşımın bebeğinde de çıktı 30 lu haftalardan sonra yok oldular, bizimki biraz daha farklı bir durum canım. 3 doktorda 32.haftaya kadar büyüyecek (inşallah çok büyümezler) bir ihtimal 32. haftadan sonra sabit kalabilir dedi. Ama iyi olan şey doğumdan sonra küçülebiliyor, küçülmese bile bebek büyüdüğü için önemsiz olabiliyor dedi. Bizim için gebelik ve doğumdan sonraki süre kritik umarım en iyi şekilde atlatırız.
 
geçmiş olsun canım zararının oldugunu sanmıyorm ama yine doktora sormak lazım ılık su iç ymusatır oda bogazını
 
 

Adaçayı kesinlikle yasak canım grip olduğum zamandan biliyorum sadece gargara yapabilirsin demişti doktorum ben onu da yapmadım doktorumu değiştirdim eveli günü gittiğimde bu doktor da adaçayından uzak dur dedi sinameki, yeşil çay falan onlarda yasak. Ihlamur iç limonul zencefil de katabilirsin sorun yok
 
Muz canım ben yaradığını düşünüyorum. Hem muz yiyorum hemde günlük süt alıp muzu rondoda çekip muzlu süt yapıp içiyorum :)

Evet muz yarıyormuş çevremde hep öyle dediler bende muzlı süt yapıp içiyorum zaten sütü sade içemiyorum hem muz hem süt almış oluyorum kabız yapar diye ayrıca tüketmiyorum bir de kaşar peyniri canım bebeğe çok faydalı. Bizim 3 gün ileride çıkıyoruz boyu da kilosu da iyi.
 
Çok teşekkürler canım, dediklerini yapmaya çalışıyorum.
 
Allah korusun evlatla sınanmak çok zor. Hormonlarımız tavan bir de çevremizdekiler az anlayışlı olsa ne güzel olur.
 
Insallah canim bende bugün gittim tam 20.haftam . Biri 287 Gr 20 cm , diğeri 344 Gr 21 cm çıktı . Aralarında 5 günlük fark var canım. Bakalım nasıl devam edecek 2bucuk kilo olsalar bile yeter bana :)

Canım ikizlerde her zaman biri daha çok gelişir zaten normal yani ikisi aynı oranda olmuyor ama gayet iyi canım Maşallah sağlıkla gelsinler inşallah sen dışarıda beslersin onları annesi
 
Benim kuzenimin bebeğinde de çıktı canım, genelde erkek bebeklerde çıkıyormuş. Şu an 1 yaşında belli periyotlarda kontrole gidiyorlar bir sorun görülmüyor hatta küçülmeye başlamış. Doktoru genelde 2 yaşına kadar normale döner demiş, sıkma canını.
 
ŞİMDİ ZENCEFİL KAYNATIP İÇİNE LİMON VE PEKMEZ KARIŞTIRIP İÇTİM BİDE BALLI SPREY VAR ONU SIKIYORUM SANKİ YUMUŞADI GİBİ BİRAZ ÇOK SAOL CANIM BİLGİ İÇİN ADAÇAYINI BİLMİYODUM İÇMEM ARTIK
 
Insallah canim
 
Allah korusun evlatla sınanmak çok zor. Hormonlarımız tavan bir de çevremizdekiler az anlayışlı olsa ne güzel olur.
Gerçekten ruh halimiz çok farklı ama kimse anlamıyor . Salı günü tetanoz aşısı oldum resmen aşı daha beter etti beni belki onla alakası yok ama herşeye ağlar oldum :)
 
Evet canım muz kabızlık yapıyor ama ben şükür olmadım her gün kuru kayısı yiyorum beş altı tane o işe yarıyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…