- 2 Mart 2016
- 216
- 121
- 33
- 40
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.061
ben hep sağa yatıyorum yaKızlar sol tarafa yatın diyorlar ya hani. Gece tamam soluma yatıyorum sıkıntı yok ama evde olduğum zaman tv karşısında falan hiç yan yatmıyorum ben hep sırtüstü uzanıp ayaklarımı dikiyorum. Ee bunun da mı bi zararı var?
Yeterince su iciyor musun? 3 lt civari mesela. Az su icmek de ödem yapabiliyorbenimde ayaklarim sis alti aciyor resmen yururken kizlar.cok ayakta da durmuyorum.hersey yolunda olsun da acisi sorun degil aslinda.ters giden birseyler yoktur umarim
canım sadece uzun süreli sağ tarafa yatmak sıkıntı yaratırKızlar şu ödemler icin ayakları uzatıp dikin dinlenin diyorlar ya hani. E bebek icin de hep sola yatın diyorlar. Nasıl olacak bu ikisi? Dikip uzanırken bebege yeterli oksijen kan akimi oluyor mu?
canım sadece uzun süreli sağ tarafa yatmak sıkıntı yaratırKızlar sol tarafa yatın diyorlar ya hani. Gece tamam soluma yatıyorum sıkıntı yok ama evde olduğum zaman tv karşısında falan hiç yan yatmıyorum ben hep sırtüstü uzanıp ayaklarımı dikiyorum. Ee bunun da mı bi zararı var?
Sürpriz mi hamileliğin belki hala alışamamışsındır mesela benim sürpriz bazen nasıl olacak diyorum bazen heyecanlanıyorum bazen korkuyorum hamile olduğumu unutuyorum falan :)Kızlar bu ikinci gebeligim. Bir kizim var 4 yasinda. Bir kızım daha olacak insallah kısmetse. Ilk hamileligimde bebis karnimda oynayinca cok hoşuma giderdi. Mutlu olurdum.iyice hissetmek icin sırtüstü yatardim. Ama bunda birkac gundur hareketleri hissetmeye basladim. Ve hareketlerini hissetmek benim midemi bulandırıyor. Rahatsiz oluyorum kipirdamasindan. Fiziksel olarak degil ama psikolojik olarak rahatsiz oluyorum. Gıcık oluyorum oynamasına. Ve vicdan yapıyorum ilkinde böyle hissetmemistim çünkü
hayır sürpriz degil. Planlı bir hamilelikti cnm.Sürpriz mi hamileliğin belki hala alışamamışsındır mesela benim sürpriz bazen nasıl olacak diyorum bazen heyecanlanıyorum bazen korkuyorum hamile olduğumu unutuyorum falan :)
demi ama canım yani sürekli aynı şekil de olmaz :)Canim ben normalde hep sag tarafima yatiyorum.saga yatmaya alisigim kucuklukten beri.artık alistirmaya caliscam sola yatmaya.tv karsisinda da sirt ustu uzanarak yatiyorum oyle tv izliyorum.Allaha sukur bi sıkıntı olmadi simdiye kadar.suan bu mesaji yazarken bile sirt üstü uzaniyorum:)) o kadar da degildir herhalde
aynen canım şuan hiç rahatsızlık yok aksine rahat ediyorum :)angelone Canım süreklide zaten seni de rahatsız eder.Bu kadar bisy olmaz.
Son haftalarda nst'de bol bol sırtüstü kalınıyor :)
cnm tetanozdan sonra ben de hep sağa yattım, çok ağrıyor çünkü sol kolum. dün gece de kolumun altına ince yastık koyup yattımben hep sağa yatıyorum yazararlımıki bebeğe çarsamba günü tetanos yaptırdım sol kola ogünden beride hep sağ tarafa doğru yattım son bikaç gündürde sağ belimden gögsümün altına doğru bir ağrı yaşıyorumki nesefimi kesiyor resmen bu agrılar normalmi ya hadi gögüs altındaki tamam genişliyo da sırtıma noluyo
valla sağ sol sırtüstü şuan karışık uyuyorum canım :) 6. aydan sonra nasıl olur bilemem o zaman daha da büyük olacak göbüş :)canım sadece uzun süreli sağ tarafa yatmak sıkıntı yaratır
sırtüstü yatınca sorun olmaz
canım sadece uzun süreli sağ tarafa yatmak sıkıntı yaratır
sırtüstü yatınca sorun olmaz
Konumundan dolayı olabilir benimde bazen böyle sanki idrar torbasına mı baskı yapıyor vuruyor ne tuvaletimi tutmayacak gibi oluyorumhayır sürpriz degil. Planlı bir hamilelikti cnm.
sık idrara çıkma ben de de oluyor mesaneye baskı oluyor zannedersem cnm. Ama bu hissettigim farkli birsey. Yani bebeğin oynamasina gıcık oluyorum tüm problem bu. Oynadıkça midem bulaniyor psikolojik olarak. Isteyerek hamile kalmama rağmen bu bir iki haftadir onu kabullenememeye başladım. Kizimdan başka bir çocuğu sevemeyecegim hissindeyim. Allah affetsin ve içime ferahlik versin inşallah. Insallah duzelir bu psikolojik durum. Senin ilk hamilelik mi.Konumundan dolayı olabilir benimde bazen böyle sanki idrar torbasına mı baskı yapıyor vuruyor ne tuvaletimi tutmayacak gibi oluyorum
Benimde ikinci bebeksık idrara çıkma ben de de oluyor mesaneye baskı oluyor zannedersem cnm. Ama bu hissettigim farkli birsey. Yani bebeğin oynamasina gıcık oluyorum tüm problem bu. Oynadıkça midem bulaniyor psikolojik olarak. Isteyerek hamile kalmama rağmen bu bir iki haftadir onu kabullenememeye başladım. Kizimdan başka bir çocuğu sevemeyecegim hissindeyim. Allah affetsin ve içime ferahlik versin inşallah. Insallah duzelir bu psikolojik durum. Senin ilk hamilelik mi.
Kaşarı ne kadar tuüketiyorsun ve ne sıklıkla? Ben kahvaltida cay iciyorum acaba o etkisini öldürüyor olabilir mi?
Bende ikinci ayında ağır grip olmuştum. sağlık ocagindaki hemşire ilk aylar kesinlikle bitki çayı tüketme dedi. Zencefil ve adacayinda Ödem söktürücü özelliği varmış içeceksen ıhlamur iç canım. Bana öyle demişti ıhlamuru da abartma demişti. Tabi bu aylarda bi sakıncası var mı bilmemkızlar günaydın,sabah inanılmaz bir boğaz ağrısıyla uyandım dünden belliydi zaten akşamda üstüne dondurma yedim tuz biber oldu dr.umu henüz aramadım sizin önerebileceğiniz bir şey varmı adaçayı yada ıhlamur iş yerindeki ablada zencefil kaynatacak içmemde sakınca olmaz dimi.bide IMUMAX 16+ SPRAY VAR ONU SIKIYORUM BOĞAZIMA
Bende çaydan hiç vazgeçemiyorumCanım çok aşırı tüketmiyorum bende ya kaşarlı tost yiyorum sabahları ya da işyerine getiriyorum beyaz peynirle beraber 2 parça yiyorumdur işyerinde kahvaltı ediyorsam bende çay içiyorum aslında içmemek lazım canım
19 haftalığız canım zencefil bal ve pekmez karışımı içtim.sabah 1 şimdide 1 tane daha içiyorum inşaalh bişey olmaz iyileşirim evde olsam yatıcamda iş yerinde malesef mümkün olmuyorBende ikinci ayında ağır grip olmuştum. sağlık ocagindaki hemşire ilk aylar kesinlikle bitki çayı tüketme dedi. Zencefil ve adacayinda Ödem söktürücü özelliği varmış içeceksen ıhlamur iç canım. Bana öyle demişti ıhlamuru da abartma demişti. Tabi bu aylarda bi sakıncası var mı bilmem
Bende çaydan hiç vazgeçemiyorum
ilkinde de böyleydi
Burda kahve daha yaygın ,arkadaşlarım da bilir çayı çok sevdiğimi değişik değişik bitki meyve çayları hediye ederler
Ben de onları inçe belli de Türk çayına alıştırdım
önce ay uykum gelmiyor diyorlardı sonra koca çaycıyı bitiyorduk:)
Sonra kendilerine Türk marketinden çaydanlık bardan çay aldılar
Şimdi gidince onlara demleme çay yapıyorlar :)
İlk bebekse normal ben ilkte 20 de hissetmiştim galiba ama beklemekten yorulmuştum19 haftalık olupta bebeğin hareketlerini hala hissetmeyen varmı ben gibi şimdi komşumla konuştumda onun benden geride 17 haftalık falan o hissediyor onun ikiz ve ikiside kız benim erkek erkekeler geç hareket edermişler öyle diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum yaaa bnm gıbı olan varmı
Ben hala hissedemiyorum cnm. 19+2 yim. Ama ilk gebelik. 20. haftadan sonra net hissedilirmiş. Arada bir kımıldanma oluyor sadece onda çok nadir. Ama kızım tembel biraz, ultrasonda bile uyuyor doktor zorla uyandırıyor19 haftalık olupta bebeğin hareketlerini hala hissetmeyen varmı ben gibi şimdi komşumla konuştumda onun benden geride 17 haftalık falan o hissediyor onun ikiz ve ikiside kız benim erkek erkekeler geç hareket edermişler öyle diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum yaaa bnm gıbı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?