- 13 Nisan 2018
- 733
- 1.226
- 63
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.081
Ben 2 gecedir görüyorum. Saçma sapan kabuslar gece bir kalkıyorum bi daha zor uyuyorum.aaa anneler kabus rüya görebilir diyor dün gördüm ben ya huzurlu bir uyku haram herhalde
Umarım zararı yoktur ben uyurken bile sırt üstü uyuyabiliyorumKızlar sol tarafa yatın diyorlar ya hani. Gece tamam soluma yatıyorum sıkıntı yok ama evde olduğum zaman tv karşısında falan hiç yan yatmıyorum ben hep sırtüstü uzanıp ayaklarımı dikiyorum. Ee bunun da mı bi zararı var?
Yurt dışındakiler cidden aşırı kahveci demek bir türk olarak onları çaycı yaptın helal sana vallaBende çaydan hiç vazgeçemiyorum
ilkinde de böyleydi
Burda kahve daha yaygın ,arkadaşlarım da bilir çayı çok sevdiğimi değişik değişik bitki meyve çayları hediye ederler
Ben de onları inçe belli de Türk çayına alıştırdım
önce ay uykum gelmiyor diyorlardı sonra koca çaycıyı bitiyorduk:)
Sonra kendilerine Türk marketinden çaydanlık bardan çay aldılar
Şimdi gidince onlara demleme çay yapıyorlar :)
Erkekler erken hareket eder derler yalan valla erkek benimki ama ben de bi kaç gündür hissediyorum oda hissetme değilde bi yere toplanıyo karnımda orası sert oluyo sanki oynuyo gibi karnımda yamuk duruyo elleyince de gidiyo ama vurma olmadı bu dediğim 2 kere oldu 2 gündür olmadı tekrar 20+4 haftalığım şuan canım19 haftalık olupta bebeğin hareketlerini hala hissetmeyen varmı ben gibi şimdi komşumla konuştumda onun benden geride 17 haftalık falan o hissediyor onun ikiz ve ikiside kız benim erkek erkekeler geç hareket edermişler öyle diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum yaaa bnm gıbı olan varmı
19 haftalık olupta bebeğin hareketlerini hala hissetmeyen varmı ben gibi şimdi komşumla konuştumda onun benden geride 17 haftalık falan o hissediyor onun ikiz ve ikiside kız benim erkek erkekeler geç hareket edermişler öyle diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum yaaa bnm gıbı olan varmı
Yani arkadaşlık yapınca ister istemez kültürünü de tanıtmış oluyorsun çok samimi olduğum arkadaşlarım var davet ederim ee kadar ikram çaysız olur mu tabi içecekte alıyorum böyle böyle çaycı oldular işyerinde de çaycı vardı yapardım onlarda hazır olunca alışıp sevdilerYurt dışındakiler cidden aşırı kahveci demek bir türk olarak onları çaycı yaptın helal sana vallabende tam çaycıyım erzincanlılar koca koca semaver bitirir e bi tarafında laz olduğu için demek çaydan hamileliğimin başından beri asla vazgeçmedim azaltmadım da ne yalan söyliyim ama kahve tüketmiyorum çok sevdiğim halde çünkü çay içtiğim için dengeliyorum kendimce
bende kahvaltılarda içiyorum ara sıra eşlik ediccek birileri varsa içiyorum aa gün içinde iş yerinde ne cay ne kahve tüketmiyorum bu bile bi basarı cünkü ben sürekli çay içen biriydimBende çaysız yapamıyorum maalesef ilk zamanlar az içiyordum ve açık limonlu içiyordum ama şimdi normale yakın içiyorum sabah kahvaltı ederken küçük çay bardağı yetmiyor büyük fincanla içiyorum öğlene kadar içmiyorum ama öğleden sonra da rahat iki küçük bardak içiyorum akşam içmiyorum zaten eşim kızıyor annemde bende içirmiyorlar ama işyerine muzlu sütte getiriyorum öğleden sonra onu da içiyorum 350-400 ml kadar
kardeşimde aynı şeyi söyledi onunda erkekti 22.haftasında hissetmiş oda bakalım sabırsızlıkla bekliyorum küçük beyin tekmesini:):):)canım benim de erkek.ilk gebeliğim. 16. haftanın başında hissetmeye başladım. ama bu kişiden kişiye değişen bir durum. kimseyle kıyaslama bence kendini. sağlıklı olsunlar yeter. 22. haftaya kadar zamanın var hissetmek için. birazcıcık daha sabret :)
o toplanma durumu bendede var sanki bir tarafa toplanıyo sertleşiyo orası bide akşama doğru karnım inanılmaz geriliyoErkekler erken hareket eder derler yalan valla erkek benimki ama ben de bi kaç gündür hissediyorum oda hissetme değilde bi yere toplanıyo karnımda orası sert oluyo sanki oynuyo gibi karnımda yamuk duruyo elleyince de gidiyo ama vurma olmadı bu dediğim 2 kere oldu 2 gündür olmadı tekrar 20+4 haftalığım şuan canım
Ben de çok ilginç rüyalaram görüyorum kabus falanBen 2 gecedir görüyorum. Saçma sapan kabuslar gece bir kalkıyorum bi daha zor uyuyorum.insan etkileniyor da. Bir arkadaşım da rüyasın da benim öldüğümü görmüş bana anlatıyor bi de. Kaç gündür aklıma geldikçe ağlıyorum çocuğumu görmeden ölmek istemiyorum diye yani hamile kadına böyle bir rüya görsen bile anlatılır mi.. psikolojim bozuldu..
:):) bizimkide tembel sanırım her ultrasonda doğum pozisyonunda kafa aşağı yatıyo dr. ölçüm yaparken kaç kere uyandırmak için uğraştı:):) annesi babasıda okadar tembel değiller ama bilemedim:):)Ben hala hissedemiyorum cnm. 19+2 yim. Ama ilk gebelik. 20. haftadan sonra net hissedilirmiş. Arada bir kımıldanma oluyor sadece onda çok nadir. Ama kızım tembel biraz, ultrasonda bile uyuyor doktor zorla uyandırıyor
22 ye kadr sabırla bekliycem bakalım.Sanırım canım ikizlerdeki durum dedğin gibiİlk bebekse normal ben ilkte 20 de hissetmiştim galiba ama beklemekten yorulmuştum
bide ikiZlerde acaba yer dar olunca daha mı net hissediliyor bilemiyorum
kardeşimde aynı şeyi söyledi onunda erkekti 22.haftasında hissetmiş oda bakalım sabırsızlıkla bekliyorum küçük beyin tekmesini:):):)
Bunun tefsiri ömrünüzün uzun olduğuna işaretBen 2 gecedir görüyorum. Saçma sapan kabuslar gece bir kalkıyorum bi daha zor uyuyorum.insan etkileniyor da. Bir arkadaşım da rüyasın da benim öldüğümü görmüş bana anlatıyor bi de. Kaç gündür aklıma geldikçe ağlıyorum çocuğumu görmeden ölmek istemiyorum diye yani hamile kadına böyle bir rüya görsen bile anlatılır mi.. psikolojim bozuldu..
aynısı bende de var oğlum 27 aylık 3 yaşa yakın olacak ama çok zor olur mu ikisiyle şimdiden çok endişeliyim nasıl yetişecem diye hayırlısı artıkBenimde ikinci bebek
Sürpriz olunca bende oğlum için üzülmüştüm 2 yaşında daha şimdi de acaba nasıl olacak sevgi durumu diyorum yani ilkine haksızlık olacak mı kendini kötü hissedecek mi
Bence bu kaygılar normal daha küçük olduğu için ilkler çok ciddi bir durum değil bende arada esen düşünceler
Ama ciddi bi istememe durumun varsa istersen bi uzmana danış bebek negatif etkilenmesin
Kizlar acil yanit verebilirseniz sevinirim. Ankara Liv Hospital Basak hocada devam edenleriniz var mi? Dogum sigortasi yaptirmak istiyorum ama kendi drumda cok iyi bir dr. Daha sonra eyvah demek bi ise yaramayacak
Evet canim kendi dr um medicana ile anlasmali ve ben daha onceki dogumumu orda yaptim ve paranla rezil olmak deyimi sanirim medicana icin gecerli.. bebegim erken dogumlu olunca sirf bebegi yogun bakimdan cikarip ucretli hasta sifatina sokabilmek icin 12 sarilikla taburcu edip 2 gun sonra kontrole gel dediklerinde 650 tl oda ucreti diyerek fototerapi verilmek istendi oysaki yenidogan bakimi ucretsizdir tabi biz bunu daha sonra ogrendik saskin anne baba olarak o ucreti verip odaya aldirdik kuzuyu. Zaten o anda dusunemiyorsunuz giden maddiyati ama sadece bu degil bircok seyde ucretlere ek bindirme yapiliyor. Bu sebeple sigorta yaptirmak istedim.Ben Başak hocaya gidiyorum canım tavsiye ederim sadece biraz yoğun çok hastası var ama ilgili birisi kendi doktorunda iyiyse neden değiştiriyorsun hastane için mi
Evet canim kendi dr um medicana ile anlasmali ve ben daha onceki dogumumu orda yaptim ve paranla rezil olmak deyimi sanirim medicana icin gecerli.. bebegim erken dogumlu olunca sirf bebegi yogun bakimdan cikarip ucretli hasta sifatina sokabilmek icin 12 sarilikla taburcu edip 2 gun sonra kontrole gel dediklerinde 650 tl oda ucreti diyerek fototerapi verilmek istendi oysaki yenidogan bakimi ucretsizdir tabi biz bunu daha sonra ogrendik saskin anne baba olarak o ucreti verip odaya aldirdik kuzuyu. Zaten o anda dusunemiyorsunuz giden maddiyati ama sadece bu degil bircok seyde ucretlere ek bindirme yapiliyor. Bu sebeple sigorta yaptirmak istedim.
Hastanenin anlasmali sigortasinda 8 muaynene ve sinirsiz tetkik kan tahlili nst vs. sezaryende 2 gun konaklama ama epidural ucreti bize ait ayrintili usg bu fiyata dahil bebek hemsiresi kontrolleri (eve geliyor) 5900 %15 vergi indirimli 5000 filan iste hastaneye odenecek rakam.Anladım canım doktor olarak çok iyi birisi benim hastaneden Sigortam yok nasıl olur bilmiyorum ama burda bi sıkıntı yaşamazsın inşallah önceki gibi
Hastanenin anlasmali sigortasinda 8 muaynene ve sinirsiz tetkik kan tahlili nst vs. sezaryende 2 gun konaklama ama epidural ucreti bize ait ayrintili usg bu fiyata dahil bebek hemsiresi kontrolleri (eve geliyor) 5900 %15 vergi indirimli 5000 filan iste hastaneye odenecek rakam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?