2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aaa anneler kabus rüya görebilir diyor dün gördüm ben ya huzurlu bir uyku haram herhalde
Ben 2 gecedir görüyorum. Saçma sapan kabuslar gece bir kalkıyorum bi daha zor uyuyorum. insan etkileniyor da. Bir arkadaşım da rüyasın da benim öldüğümü görmüş bana anlatıyor bi de. Kaç gündür aklıma geldikçe ağlıyorum çocuğumu görmeden ölmek istemiyorum diye yani hamile kadına böyle bir rüya görsen bile anlatılır mi.. psikolojim bozuldu..

Umarım zararı yoktur ben uyurken bile sırt üstü uyuyabiliyorum

Yurt dışındakiler cidden aşırı kahveci demek bir türk olarak onları çaycı yaptın helal sana valla bende tam çaycıyım erzincanlılar koca koca semaver bitirir e bi tarafında laz olduğu için demek çaydan hamileliğimin başından beri asla vazgeçmedim azaltmadım da ne yalan söyliyim ama kahve tüketmiyorum çok sevdiğim halde çünkü çay içtiğim için dengeliyorum kendimce

Erkekler erken hareket eder derler yalan valla erkek benimki ama ben de bi kaç gündür hissediyorum oda hissetme değilde bi yere toplanıyo karnımda orası sert oluyo sanki oynuyo gibi karnımda yamuk duruyo elleyince de gidiyo ama vurma olmadı bu dediğim 2 kere oldu 2 gündür olmadı tekrar 20+4 haftalığım şuan canım

canım benim de erkek.ilk gebeliğim. 16. haftanın başında hissetmeye başladım. ama bu kişiden kişiye değişen bir durum. kimseyle kıyaslama bence kendini. sağlıklı olsunlar yeter. 22. haftaya kadar zamanın var hissetmek için. birazcıcık daha sabret :)

Yani arkadaşlık yapınca ister istemez kültürünü de tanıtmış oluyorsun çok samimi olduğum arkadaşlarım var davet ederim ee kadar ikram çaysız olur mu tabi içecekte alıyorum böyle böyle çaycı oldular işyerinde de çaycı vardı yapardım onlarda hazır olunca alışıp sevdiler

bende kahvaltılarda içiyorum ara sıra eşlik ediccek birileri varsa içiyorum aa gün içinde iş yerinde ne cay ne kahve tüketmiyorum bu bile bi basarı cünkü ben sürekli çay içen biriydim

kardeşimde aynı şeyi söyledi onunda erkekti 22.haftasında hissetmiş oda bakalım sabırsızlıkla bekliyorum küçük beyin tekmesini:):):)

o toplanma durumu bendede var sanki bir tarafa toplanıyo sertleşiyo orası bide akşama doğru karnım inanılmaz geriliyo

Ben de çok ilginç rüyalaram görüyorum kabus falan
Bu gece Rüyamda uzaktan bi akrabamız beraber büyüdük ,bana aşkını ilan ediyordu:)
Ağlıyordu falan ne olur bir şans diye
Ben de hiç yüz vermiyordum
çok komikti ya

Ben hala hissedemiyorum cnm. 19+2 yim. Ama ilk gebelik. 20. haftadan sonra net hissedilirmiş. Arada bir kımıldanma oluyor sadece onda çok nadir. Ama kızım tembel biraz, ultrasonda bile uyuyor doktor zorla uyandırıyor
:):) bizimkide tembel sanırım her ultrasonda doğum pozisyonunda kafa aşağı yatıyo dr. ölçüm yaparken kaç kere uyandırmak için uğraştı:):) annesi babasıda okadar tembel değiller ama bilemedim:):)

kardeşimde aynı şeyi söyledi onunda erkekti 22.haftasında hissetmiş oda bakalım sabırsızlıkla bekliyorum küçük beyin tekmesini:):):)

belki de genellikle içe dönük duruyordur. ondan bile hissetmiyor olabilirsin :) hiç üzülme bence çok şükür sağlıklı ya bebeğin o yeter :)

Bunun tefsiri ömrünüzün uzun olduğuna işaret

aynısı bende de var oğlum 27 aylık 3 yaşa yakın olacak ama çok zor olur mu ikisiyle şimdiden çok endişeliyim nasıl yetişecem diye hayırlısı artık

Kizlar acil yanit verebilirseniz sevinirim. Ankara Liv Hospital Basak hocada devam edenleriniz var mi? Dogum sigortasi yaptirmak istiyorum ama kendi drumda cok iyi bir dr. Daha sonra eyvah demek bi ise yaramayacak

Ben Başak hocaya gidiyorum canım tavsiye ederim sadece biraz yoğun çok hastası var ama ilgili birisi kendi doktorunda iyiyse neden değiştiriyorsun hastane için mi

Ben Başak hocaya gidiyorum canım tavsiye ederim sadece biraz yoğun çok hastası var ama ilgili birisi kendi doktorunda iyiyse neden değiştiriyorsun hastane için mi
Evet canim kendi dr um medicana ile anlasmali ve ben daha onceki dogumumu orda yaptim ve paranla rezil olmak deyimi sanirim medicana icin gecerli.. bebegim erken dogumlu olunca sirf bebegi yogun bakimdan cikarip ucretli hasta sifatina sokabilmek icin 12 sarilikla taburcu edip 2 gun sonra kontrole gel dediklerinde 650 tl oda ucreti diyerek fototerapi verilmek istendi oysaki yenidogan bakimi ucretsizdir tabi biz bunu daha sonra ogrendik saskin anne baba olarak o ucreti verip odaya aldirdik kuzuyu. Zaten o anda dusunemiyorsunuz giden maddiyati ama sadece bu degil bircok seyde ucretlere ek bindirme yapiliyor. Bu sebeple sigorta yaptirmak istedim.

Anladım canım doktor olarak çok iyi birisi benim hastaneden Sigortam yok nasıl olur bilmiyorum ama burda bi sıkıntı yaşamazsın inşallah önceki gibi

Anladım canım doktor olarak çok iyi birisi benim hastaneden Sigortam yok nasıl olur bilmiyorum ama burda bi sıkıntı yaşamazsın inşallah önceki gibi
Hastanenin anlasmali sigortasinda 8 muaynene ve sinirsiz tetkik kan tahlili nst vs. sezaryende 2 gun konaklama ama epidural ucreti bize ait ayrintili usg bu fiyata dahil bebek hemsiresi kontrolleri (eve geliyor) 5900 %15 vergi indirimli 5000 filan iste hastaneye odenecek rakam.

İstersen bir sefer dene doktoru hastaneyi gör ona göre karar ver canım gruptan bi arkadaş daha var Başak hanıma giden o da memnun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…