2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ay çok sevindim canım ya içimi rahatlattın dün çok moralim bozuldu

günaydın herkese
ben bugün çok fena sağ kalçamda ağrı ile kalktım

Ay çok sevindim canım ya içimi rahatlattın dün çok moralim bozuldu
Günaydın benim ablanın kızınında 3 aylıkken kalbinde delik olduğu ortaya çıktı doktor 2 yaşına kadar düzelir dedi düzenli kontrollere götürdük 2 yaşına girmeden düzeldi çok şükür şimdi 5 yaşını geçti gayet sağlıklı bir çocuk. Üzme tatlı canını bu günleri sende bizim gibi bir ani olarak anlatacaksın ileride.

baba ismine kalıyosa iş bizimde babamız var agaz kavugundan cıkmadık ya
biz bartu istiyoruz kuzum kesin karar verdik

ayy gülsem mi üzülsem mi hadi bizim hormonlardan erkeklere noluyo

Kizlar ayak sismesi yasayan varmi
akşama dogru cok sisiyo akşam eşim bile farketi kocaman olmş bileklerin dedi

kötü gelin olunca böyle oluyor işte
bence gelin olmak yeteri kötüsüne gerek yok herkes cocuk dogurdu kendi cocuklarına koysaymşlar istedikleri isimleri

yok kuzum olmaz illa başkalarının hayatlarına o koca burunlarını sokacaklar

En sağlıklısı cnm,pakete giren herşeyde katlı var mecbur yoksa bozulur firma 6ay ile 3 senelik ambalaja koyuyor düşünsene
aynen canım
vücudumuza ne alıyoruz belli değil paketli gıdalarda
geçenlerde bi gıda mühendisinin bi yazısını okudum salçalarda bile ne kimyasallar varmış .imkanım olsa salçamı kendim yapacağım. o kadar kötü yani

Doğru canım gıda mühendisi arkadaşlarım sürekli test yapıyorda en iyi marka sucuklar bile o kadar rezilmişki bu nedenle sucuğumuzu kendimiz yapıyoruz.

Bir arkadaşım 24. haftada şeker yüklemesini yaptırmıştı ozaman bana ne kadar büyük hamile olarak gelmişti. Şimdi düşünüyorumda o haftalara ben yaklaştım sanki yolun başındayım oysaki yarın 21+ lara giriyoruz :)

kızlar günaydın,sabah inanılmaz bir boğaz ağrısıyla uyandım dünden belliydi zaten akşamda üstüne dondurma yedim tuz biber oldu dr.umu henüz aramadım sizin önerebileceğiniz bir şey varmı adaçayı yada ıhlamur iş yerindeki ablada zencefil kaynatacak içmemde sakınca olmaz dimi.bide IMUMAX 16+ SPRAY VAR ONU SIKIYORUM BOĞAZIMA

İnşallah canım, Çarşamba günü fetal eko çekildik kist orada da görüldü ama en iyi şey kalpte kist dışında hiç bir sorun görülmedi, gebelikteki hormonlardan büyürmüş kistler önemli olan kalbin kan akışına etkilemeden doğum yapmak. Umarım en az 36 haftaya kadar dayanırız. Haftaya muhtemelen amniyosentez olacağım, doktorum genetik hastalıkları da elemek istiyor. İnşallah allahım bir mucize yaratır sağlıkla yavrumu kucağıma alırım.

Kizlar ben ozellikle şunu yiyorum bebege daha cok yarayisli diyenleriniz var mi aranizda
Haftada en az 2-3 defa et, bir defa balik, günlük süt, yogurt, ceviz kesin tüketiyorum. Insallah bebege de yariyordur yani brn elimden geldigince saglikli besleniyorum. Abur cubur hic yemiyorum hatta hamurisi dogru düzgün yemiyorum ama 4-5 kilo aldim.

Ay benim esim de babasinin ismini koymak istiyor ben de yanina isim uyduramiyorum. Esimin ailesi yurtdisinda yasiyor cok sik gorusemiyoruz esim de vefali hissediyor sanirim o yuzden karismak istemiyorum ama babasinin adi Cemal, eski bi isim yanina hic bisey yakismiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…