2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İstersen bir sefer dene doktoru hastaneyi gör ona göre karar ver canım gruptan bi arkadaş daha var Başak hanıma giden o da memnun :)
2behappyden bahsediyorsun sanirim ozelden mesajlasmistik memnundu evet o da basak hanimdan simdi hatirladim. Ilgilendigin icin cok tesekkur ederim canim

Saol cnm. Benim kızım da cok istiyor sabirsizlaniyor kardesi için. Bence erkenden kardes gelmesi surpriz olmasi iyi olmus. Arası fazla açılınca da iyi değil. Arkadas arkadas buyurler insallah cnm. Allah hayirli uğurlu etsin şimdiden senin bebisi de

2behappyden bahsediyorsun sanirim ozelden mesajlasmistik memnundu evet o da basak hanimdan simdi hatirladim. Ilgilendigin icin cok tesekkur ederim canim
evet canım ben de yaptırdım demir hayat sigortadan. 5.591 tl, %20 lik de vergi indirimi olunca 4.470 civarı oluyor. 8 muayene, 2li 3lü taramalar, kan tahlilleri, epidural normal doğum 2 gece yatış, doğum sonrası eve hemşire, yıllık 2 kere diş-psikolog-diyetisyen muayenesi dahil. hocadan da çok memnunum. hastane de çok güzel, memnun kalacağını düşünüyorum.

kızlar geçen bahsetmiştim ya 19. haftamda tsh yüksek çıkmıştı. 3.48 sonra dahiliyeden randevu aldım 22. haftamda dün yine kan verdim 2.14 çıktı. doktor normal dedi. bir andan yükselip hiç birşey kullanmadan kendiliğinden düşer mi yoksa başka hastanelerdi hastane arasında fark mı bu ?

Kendiliğinde düşebilir

Doğum sigortası nasıl yaptirdiniz kızlar hamile kalmadan önce mi yaptirmak gerekiyor ya da hamileyKen yaptiriliyor mu?

Hamilelikte yükselip düşebilen bi değer ama bu kişinin bünyesine göre değişiyor. Bazıları ömür boyu ilaç kullanabiliyor. Benim ilk 3 tü ilaçla 1.66 olmuştu. İlacı bıraktıktan 10 gün sonra kan verdim 2.6 çıktı. İlk 3 ay 2.5 in altı istiyorlarmış doktor öyle demişti

plasentaninin konumuna göre hissetme zamani degisebiliyormus. Ben 5 gündür günde bikac kere kipirti hissediyorum. Ama doktorum plasentan arkaya dogru yani sirtima dogru o yüzden bebek direk karnina yakin cabuk hissedersin demisti. Cok sükür simdi uzaninca yemekten sonra falan tik tik bisiler oluyor

Cnm bende 19 haftapigim ama bende hissemiyorum herkes soruyor hissetmiyorum diyince bende korkmaya basladim acikcasi 2. Hamileligim kizimda ne zaan hissettim hatirlamiyorum bu da kiz ama simdilik bisey yok

Ben aynı gün, 1 saat arayla yaptırmıştım. Sağlık ocağındaki 3,8 çıkarken hastanedeki 1,9 çıkmıştı

Yani farklı çıkabiliyor. Ama seninkinin arası çok, düşmüş de olabilir.

Canım bebeğin durduğu yerden olabilir bazen işte otururken alt tarafıma vuruyor birden tuvaletimi yapacak gibi oluyorum sinirim bozuluyor.

Ay o arkadaş neymiş öyle denirmi öyle şey . Ağlama canım hiç ömrün uzadı demekki

deliricem bi türlü hissedemiyorum şu çocuğu. sürekli kendimi dinlemekten bıktım :S
Canım sakin ol daha hissedememen normal 21. Haftaya kadar hissedilmemesi normalmiş

Canlar epidural yada spinal sezeryan düşünen varmı yada bilgisi olan? kaç dakika sürüyor?
Kızımı epidural anestezi alarak normal dogum yaptim. Halk tabiriyle prenses doğum. Ama hicbir prensesligi yoktu. Inleye inleye doğurdum malesec. Doktorum ıkınmama riskime karşı, dozunu az verdirtti hemsirelere. Ve anesteziyi sırtıma boş yere aldığımla kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…