2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bebeklerimiz çok güçlü ve Allah'ın birer mucizesi..vucutları her an yeni birşeyler yapıyor ve sürekli gelişip büyüyor bu nedenle doğduktan sonra da olsa bu küçük kistler gidicek ve bebeklerimiz sağlıkla büyüyecekler inşallah
Bizim zamanımızda ultrason yoktu kim bilir bizde ne kistler oldu geçti bilinmiyor

Ayy ciddenmi... Epidural sezeryan istiyordum ben odamı zor olur ki?

İnşallah canım çok teşekkür ederim moral verdiğin için inşallah geçer yavrumun da

Benimkide erkek canım bende öyle okudum inşallah geçer çok moralim bozuldu ilerlicek diye korkuyorum

Cnm bende 19 haftapigim ama bende hissemiyorum herkes soruyor hissetmiyorum diyince bende korkmaya basladim acikcasi 2. Hamileligim kizimda ne zaan hissettim hatirlamiyorum bu da kiz ama simdilik bisey yok
Ben 1 haftadır net bi şekilde hissediyorum hatta eşimde hissetti 1 sefer. Genelde sabahları oluyor yattığımda göbek deliğimin altında sağ tarafa doğru elimi koydugumda pit pit minik hareketler var. Eşim 1 sefer yakaladı. Her gün yakalayamiyorum ama 2 günde 1 mutlaka oluyor. Hatta dun aksam sandalyede otururken one dogru egilip oturuyordum gobegim biraz sıkışıyordu otururken o arada bir kere daha vurdu. Oturusumdan rahatsiz oldugunu dusunuyorum. Bir kez daha denedim oyle oturmayi yine vurdu. Rahatina duskun olucak benim kizim. Daralmaya gelmiyor. Inşallah sizde kısa zamanda hissedersiniz.

Erkek bebek mi istiyordunuz canım
Onun etkisi olabilir mi

canım elini ve ayaklarını oynattiginda genelde hissediliyor yanlarda hissettiklerinde muhtemelen ayaklaridir

Allah icin yardim edin kizlar.kusura bakmayin cok soru soruyorum size de ama,napim soracak baska kimsem yok :) affiniza siginiyorum artık..

Simdi doktor bana gyno ferro sanol vermisti.cok bulanti yapmisti ve cok uzun bi kapsüldu icemedim.büyük haplar girtlagimdan gecmiyor bi türlü.sonrasinda burda arkadasin tavsiyesiyle ferplex fol icmeye basladim.gectigimiz sali kontrolum vardi.doktoruma gynoferroyu kullanamadigimi ve buna basladigimi soyledim.oda bana ferplex in cok düşük doz bi demir takviyesi oldugunu,benim vucudumda ki demir eksikligini karsilayamayacagini söyledi.etkisi az bi ilac dedi.ben sana farklı bi ilac yazayim onu dene dedi ve gynoferon diye bi ilac verdi.cok rahatlikla yutabildigim ve midemi bulandirmayan bi hap.ama gel gelelim kabizlik yaptı bende o kadar illet birsey ki kayisi da yesem,aci da tuketsem,kahve de icsem,yani naparsam yapiyim o kabizlik gitmiyor.Allah icin sizler hangi ilaci kullaniyorsunuz bi akil verin bana.kabiz olmak istemiyom berbat bisey ikinmaktan nefret geldi

canım bu ilaçlar bende mide bulantısı ve kabızlık yaptı dr reçete yazıyor ve çöpe atıp geliyorum iki cocugumdada içemedim beslendim güzelce degerlerimde sonuna kadar iyi gitti bu hamileliktede verdi yine aldım denedim sersem gibi oldum yine kullanmiyorum

Slm eylül anneleri
Herkesin ortak sorunu bebisleri hissedememe bende hergun olmasada ara ara hissediyorum kilolar ne durumda ben 4 kg almışım

Bende istemiyorum ama doktor değerlerime bakti kullanman lazim dedi napicam bilmiyorum.birdaha kabiz olmak istemiyorum.surekli ikinmak bebege de zararli.napicami sasirdim bu demir ilaçlarının hepsi mi kabizlik yapiyo ya

Magnezyum kullanıyor musun ben ona başlayınca bu sorun kalktı ortadan

Insallah canim

Merhaba anneler
Bebek arabası arayışına devam ediyorum yolda sokakta sürekli bebek arabalarına bakıyorum millet deli dicek sonunda :)))
Şimdi bi sorum var tecrübeli annelere yoyko luxury travel sistem bebek arabası kullanan var mı? Indirime girmiş tavsiye eder misiniz? Kullanan varsa ve yorum yaparsa çok çok mutlu olucam çünkü artık almam gerek kafamda çok yer kapladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…