2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ben de gynoferon kullanıyorum ufak pembe bi hap. Aksine hamileliğimde hiç kabızlık yaşamadım. Bol su içiyorum kuruyemiş meyve düzenli yiyorum özellikle kuru kayısı.. ekmek çok az tüketiyorum. bu yüzden sanırım sorun yaşamadım . Belki başka bir şey tetiklemiştir kabızlığı?

Evet o hap,bende ekmek tuketiyorum ama 3 gündür tam bugday ekmegi yiyorum.sabahlari 2 dilim tb ekmegine kasarli tost yapiyorum.gun icinde de yiyorum 1 defa tost daha.sonrasinda ekmek kullanmiyorum ama kabiz oldum sinir oldum ya demir ilaci kullanmam gerek ama nasil kullancam bilmiyorum.bende bol su iciyorum ama fayda yok:/

Evet ayni paket 5487 tl istediler bizden de ama epiduralli sezaryen yok icinde.. peki epiduralin kac para oldugunu biliyor musun canim?

Geçen kurtlu meyve yiyen bi arkadaş vardı bugün aynısı bana oldu aklımda olduğu İçin iyice yıkadım ama baktım tabakta gene var ben de çok canım istediği için bi iki tane yedim bıraktım hep böyle oluyor galiba

İyi akşamlar kızlar utanarak yazıyorum ama Demir hapı kullanmaya başladım 4-5 gün oldu ama dışkımın rengi siyah oldu bu durumla karşılaşan var mı başka

Erkek bebek mi istiyordunuz canım
Onun etkisi olabilir mi
Erkek bebek istiyorduk evet.ama onun degil de doktorlarin kac haftadir bebek erkek deyip iki hafta oncesinde vazgeçip kiz demesi de beni sinir etti. Bebegimin kiz olmasindan ziyade erkek diye kendimizi alistirmis olmamiz kötü olan. Rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı olsun insallah. Ama evet bununla da alakali olabilir

Hadi bakalım şimdi de yoykodan vazgeçtim her saat yeni bir fikir üretiyorum oysa ki kararsız da bir insan değilim bu benimki ne yapacağını bilmemek ))) acemilik zor iş
K kvyasmin benim de oldu o normalmiş
Elizay Ben de artı 5 dim en son doktordan fırça yedim bu hafta kontrol var bakalım napıcaz:))) doğumdan sonra veririz ya hu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…