2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canm magnezyum kabızlığı önlüyor bende onla rahat ettim sende destek al bence

Magnezyum eksikliğinde kasılma olabiliyor kaslarda doktor verince bunu iç hem rahim kaslarını rahatlatır bağırsakları gevşetir dedi
kizlar doktora sormadan kullansam magnezyumu sorun olur mu? Hic haberim yoktu boyle bi ilactan ogrendigim iyi oldu.kabizligi onleyecekse kullanayim.sizin kullandiginiz ilacin adi ne

kesinlikle bunla alakalı ilk aklıma bu geldi
Ama kızsada üzülme kız evlat bambaşka hayırlısı oymuş demekki

Ay yok canım ben vermek istemiyorum 50 kiloyla hamile kaldım boyum 163. 5 yıl sonra ilk defa böyle kilo aldım en fazla 52 olabilmistim benzim betim yerine geldi valla ben memnunum basenlerim çıktı ama tesettürlüyüm baya bol giyindigimden belli olmuyor zaten

kizlar doktora sormadan kullansam magnezyumu sorun olur mu? Hic haberim yoktu boyle bi ilactan ogrendigim iyi oldu.kabizligi onleyecekse kullanayim.sizin kullandiginiz ilacin adi ne
Benimki efermag suda eriyen canm bana doktor vermişti kasık agrılarım icin hem tuvalete cıkmanı kolaylastırır dedi günde 1 kere alıyorum ben

Canlar kaburgaları ağrıyan var mı ? Nefesimi kesti resmen çıktım dolaştım eşimle baya bı rahatladım karnım mı büyüyor acaba

Benimki efermag suda eriyen canm bana doktor vermişti kasık agrılarım icin hem tuvalete cıkmanı kolaylastırır dedi günde 1 kere alıyorum ben
Bende kullanmak istiyorum doktora da yeni gittim tekrar gidip soramam.zaten iyi birsey ki doktorlar vermis size.bende alayim saglik ocagina yazdirayim

Bende kullanmak istiyorum doktora da yeni gittim tekrar gidip soramam.zaten iyi birsey ki doktorlar vermis size.bende alayim saglik ocagina yazdirayim
Al canm bişe olmaz cok kullanan var zaten doktorlar öyle bi kan degerine falan bakıp vermiyo ki bunu,saglık ocagındaki doktora bi sorarsın yinede ama sorun olacagını sanmıyorum inşallah iyi gelir

Al canm bişe olmaz cok kullanan var zaten doktorlar öyle bi kan degerine falan bakıp vermiyo ki bunu,saglık ocagındaki doktora bi sorarsın yinede ama sorun olacagını sanmıyorum inşallah iyi gelir
Tamam canim tesekkur ederim.zaten surekli ilac atiyoz farketmez :)) sabahlari demir,öğlen coraspin,aksam regenesis,birde magnezyum kullaniriz nolmus yeter ki şu kabızlık gitsin ve demir ilaci kullanabileyim

Canım feramat diye bir ilaç kullanıyorum rahatum

Yazdırmana gerek yok canım doktora eczaneden direk alabilirsin. Magnorm şase diye bişi kullanıyorum bende suya atıp içiyorsun

Tamam canim tesekkur ederim.zaten surekli ilac atiyoz farketmez :)) sabahlari demir,öğlen coraspin,aksam regenesis,birde magnezyum kullaniriz nolmus yeter ki şu kabızlık gitsin ve demir ilaci kullanabileyim
Rica ederim canm şifa olsun inşallah:)

Yazdırmana gerek yok canım doktora eczaneden direk alabilirsin. Magnorm şase diye bişi kullanıyorum bende suya atıp içiyorsun
Tamam canim,sanirim bir sürü farkli ismi var magnezyumun.eczaneye sorarim hangisi varsa alirim.gunde 1 kez tok karnina mi?sende mi kabizlik icin kullaniyosun

Ben magvital kullanıyordum bu sefer efermag yazmış doktor ona daha yeni basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…