2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Altı
İlk zamanlarda bende kabızlık yaşadım. Daha sonrasında her aksam kefir içmeye başladım ve bu sorun tamamen ortadan kalktı. Kefir hem kalsiyum deposu hem de sağlıklı probiyotik. Doktoruma en başında sormuştum. Kefir iç yararlı demişti.

Slm eylül anneleri
Herkesin ortak sorunu bebisleri hissedememe bende hergun olmasada ara ara hissediyorum kilolar ne durumda ben 4 kg almışım
Benim nedense hafta atlamadan 1 gün önce sakinleşiyor az hareket ediyor haftayı atladık mı güçleniyor. Bugun tekmelerini gözlerimle de görmeye başladım çok şükür yarın organ taramam var heyecanlıyım. İnş herşey yolundadır. Bugun itibariyle +2 kg olmuşum

Her gun kefir icsek baya kilo aldırır gibime geliyo ya,ama ise yariyorsa sıkıntı yok.sen hangi demir ilacini kullaniyosun canim?

Her gun kefir icsek baya kilo aldırır gibime geliyo ya,ama ise yariyorsa sıkıntı yok.sen hangi demir ilacini kullaniyosun canim?
Gyno ferno sanol. Kullanıyorum. Kefir sade Light kefir içiyorum hamilelik öncesinde de içiyordum kilonun aksine kilo verdirijor zaten çok zayıf hamile kaldım.

kizlar doktora sormadan kullansam magnezyumu sorun olur mu? Hic haberim yoktu boyle bi ilactan ogrendigim iyi oldu.kabizligi onleyecekse kullanayim.sizin kullandiginiz ilacin adi ne
Maden suyu da içebilirsiniz magnezyum var içinde bol miktarda.Bende demir hapi kullanıyorum ama hergün 1 maden suyu içiyorum kabiz olmadım hiç : )

Canım bu arada senin demir kac cıktıda hap verdi??benm doktorun demir vermedi elevitide ben kendm aldm iciyorum benm doktora kalsa sadece omega ve magnezyum iceyim..demire bakmadı bile sonra ben kendm baktrdm saglık ocagında 134 cktı iyi dye almadm ben

Canim doktor tahlilleri doktorun bilgisayarina çıktığı icin değerin kac olduğunu bilmiyorum.ama demire ihtiyacim olduğunu mutlaka kullanmam gerektiğini söyledi.düşük dedi.zaten saçlarım aşırı dökülüyordu belliydi.omega dışında normal vitamin hapi kullanmıyor musun?? Bana doktor regenesis max verdi.icinde extra omega 3 te var.bence al onu kullan.hem vitamin alırsın hem omega.en iyisi o imiş

Niye değiştirmiş farki neymis canim.sende mi kabizlik icin kullaniyon
Benim bacaklarımda kramp oluyordu. Ondan verdi. Neden değiştirdiğini bende anlamadım eczaneye gidince değiştirdiğini öğrendim. Bir dahaki gidişimde sorucam. Sıvı şeyler tüketmeye çalış ekstradan kabızlık için. Ben ne zaman akşam yemeklerini pide lahmacun falan geçiştiren ertesi gün kabızlık çekiyorum bir de muz da kabızlık yapıyor bende.

Evet bende pide lahmacun tost falan cok severim ama olmuyo hemen kabiz yapiyo.ekmeksiz de doymuyorum.en iyisi tam bugday ekmegi galiba canim :)) arkadas maden suyu demiş,işe yarayacağını düşünüyorum.gunde 1 sise iceyim bende

Cann benm hamilelik öncesi asırı demir eksikliğim vardı 20 ydi degerim alt sınır 60,ama adet olmamaya baslayınca yukseldi asırı kanamalıydı adetim,simdi almıyorum o yuzden ama zaten doktor demire bakmadan vermedi,vitamin icinde ihtiyac olursa verym dedi ama kan tahlili yapmadan 1 bucuk ay sonraya randevu vererek nasıl anlayacak ihtyacım olup olmadıgını bilmiyorum,Allahtan kuzenm kadın dogum doktoru baska sehirde oda takip ediyo sonuclarımı o elevit kullan dedi onu iciyorum ama düzenli degil unutuyorum icmeyi bide biri vermeyince aklıma takıldı kontrolde sorucam hos daha 20 gün var ama

Ne istiyor isim?kaçırdım ben
Ben bu hafta 3.kez boyatıcsm lorealin organicboyası ile hiç koku yok. Kuaförde amonyak kokusuna maruz kalma yeter en sakıncalısı o havayı solumak boya değil.
[
QUOTE="Gamsizbaykus, post: 55820363, member: 819038"]Ay benim esim de babasinin ismini koymak istiyor ben de yanina isim uyduramiyorum. Esimin ailesi yurtdisinda yasiyor cok sik gorusemiyoruz esim de vefali hissediyor sanirim o yuzden karismak istemiyorum ama babasinin adi Cemal, eski bi isim yanina hic bisey yakismiyor [/QUOTE]
Neyse Cemal da abes değil pek ama eşine söyle yani baban sağ daha modern istediğimiz bir isim mi koysak diyeBenimki öyle bi teklifte bulunsa abartmıyorum boşanma sebebi olur hem isim acayip kötü hemde hoşlanmadığım bi insan maalesef. İlk oğlumda öyle bişeyler saçmalamıştı hastane odası başıma yıkılıyor sandım tövbe ya yine hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…