- 23 Mart 2018
- 74
- 139
- 13
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.181
AltıEvet o hap,bende ekmek tuketiyorum ama 3 gündür tam bugday ekmegi yiyorum.sabahlari 2 dilim tb ekmegine kasarli tost yapiyorum.gun icinde de yiyorum 1 defa tost daha.sonrasinda ekmek kullanmiyorum ama kabiz oldumsinir oldum ya demir ilaci kullanmam gerek ama nasil kullancam bilmiyorum.bende bol su iciyorum ama fayda yok:/
Benim nedense hafta atlamadan 1 gün önce sakinleşiyor az hareket ediyor haftayı atladık mı güçleniyor. Bugun tekmelerini gözlerimle de görmeye başladım çok şükür yarın organ taramam var heyecanlıyım. İnş herşey yolundadır. Bugun itibariyle +2 kg olmuşumSlm eylül anneleri
Herkesin ortak sorunu bebisleri hissedememe bende hergun olmasada ara ara hissediyorum kilolar ne durumda ben 4 kg almışım
Her gun kefir icsek baya kilo aldırır gibime geliyo ya,ama ise yariyorsa sıkıntı yok.sen hangi demir ilacini kullaniyosun canim?Altı
İlk zamanlarda bende kabızlık yaşadım. Daha sonrasında her aksam kefir içmeye başladım ve bu sorun tamamen ortadan kalktı. Kefir hem kalsiyum deposu hem de sağlıklı probiyotik. Doktoruma en başında sormuştum. Kefir iç yararlı demişti.
Evet demir ilacı böyle yapıyorİyi akşamlar kızlar utanarak yazıyorum ama Demir hapı kullanmaya başladım 4-5 gün oldu ama dışkımın rengi siyah oldu bu durumla karşılaşan var mı başka
Gyno ferno sanol. Kullanıyorum. Kefir sade Light kefir içiyorum hamilelik öncesinde de içiyordum kilonun aksine kilo verdirijor zaten çok zayıf hamile kaldım.Her gun kefir icsek baya kilo aldırır gibime geliyo ya,ama ise yariyorsa sıkıntı yok.sen hangi demir ilacini kullaniyosun canim?
Maden suyu da içebilirsiniz magnezyum var içinde bol miktarda.Bende demir hapi kullanıyorum ama hergün 1 maden suyu içiyorum kabiz olmadım hiç : )kizlar doktora sormadan kullansam magnezyumu sorun olur mu? Hic haberim yoktu boyle bi ilactan ogrendigim iyi oldu.kabizligi onleyecekse kullanayim.sizin kullandiginiz ilacin adi ne
Canım bu arada senin demir kac cıktıda hap verdi??benm doktorun demir vermedi elevitide ben kendm aldm iciyorum benm doktora kalsa sadece omega ve magnezyum iceyim..demire bakmadı bile sonra ben kendm baktrdm saglık ocagında 134 cktı iyi dye almadm benHer gun kefir icsek baya kilo aldırır gibime geliyo ya,ama ise yariyorsa sıkıntı yok.sen hangi demir ilacini kullaniyosun canim?
Sagol canim onu da deniycem.insallah ise yararMaden suyu da içebilirsiniz magnezyum var içinde bol miktarda.Bende demir hapi kullanıyorum ama hergün 1 maden suyu içiyorum kabiz olmadım hiç : )
Canim doktor tahlilleri doktorun bilgisayarina çıktığı icin değerin kac olduğunu bilmiyorum.ama demire ihtiyacim olduğunu mutlaka kullanmam gerektiğini söyledi.düşük dedi.zaten saçlarım aşırı dökülüyordu belliydi.omega dışında normal vitamin hapi kullanmıyor musun?? Bana doktor regenesis max verdi.icinde extra omega 3 te var.bence al onu kullan.hem vitamin alırsın hem omega.en iyisi o imişCanım bu arada senin demir kac cıktıda hap verdi??benm doktorun demir vermedi elevitide ben kendm aldm iciyorum benm doktora kalsa sadece omega ve magnezyum iceyim..demire bakmadı bile sonra ben kendm baktrdm saglık ocagında 134 cktı iyi dye almadm ben
Her gun kefir icsek baya kilo aldırır gibime geliyo ya,ama ise yariyorsa sıkıntı yok.sen hangi demir ilacini kullaniyosun canim?
Benim bacaklarımda kramp oluyordu. Ondan verdi. Neden değiştirdiğini bende anlamadım eczaneye gidince değiştirdiğini öğrendim. Bir dahaki gidişimde sorucam. Sıvı şeyler tüketmeye çalış ekstradan kabızlık için. Ben ne zaman akşam yemeklerini pide lahmacun falan geçiştiren ertesi gün kabızlık çekiyorum bir de muz da kabızlık yapıyor bende.Niye değiştirmiş farki neymis canim.sende mi kabizlik icin kullaniyon
Ben internette fazla kefirin kilo aldırdığını okumustum.gunde 1 cay bardağı idealmis.fazlasi kilo yapiyormus.internetin yalancisiyimKefir aksine kilo verimine yrdımcıdır, diyetlerin baştacıdır, neden kilo aldırsın?
Tok karnına günde 1 tane içiyorsun. Benim kasılmalarım vardı onun için içiyorum canımTamam canim,sanirim bir sürü farkli ismi var magnezyumun.eczaneye sorarim hangisi varsa alirim.gunde 1 kez tok karnina mi?sende mi kabizlik icin kullaniyosun
Evet bende pide lahmacun tost falan cok severim ama olmuyo hemen kabiz yapiyo.ekmeksiz de doymuyorum.en iyisi tam bugday ekmegi galiba canim :)) arkadas maden suyu demiş,işe yarayacağını düşünüyorum.gunde 1 sise iceyim bendeBenim bacaklarımda kramp oluyordu. Ondan verdi. Neden değiştirdiğini bende anlamadım eczaneye gidince değiştirdiğini öğrendim. Bir dahaki gidişimde sorucam. Sıvı şeyler tüketmeye çalış ekstradan kabızlık için. Ben ne zaman akşam yemeklerini pide lahmacun falan geçiştiren ertesi gün kabızlık çekiyorum bir de muz da kabızlık yapıyor bende.
Kasilmayi nasil anliyorsunuz canim?erken degil mi kasilma icin?benimde ağrılarım var ama doktora her seferinde sormayi unutuyorum.ağrı kasilma demek mi oluyo?Tok karnına günde 1 tane içiyorsun. Benim kasılmalarım vardı onun için içiyorum canım
Magnorm suda eriyen bir tablet ben iki üç haftadır kullanıyorum bir zararı yok 19+1 oldukkizlar doktora sormadan kullansam magnezyumu sorun olur mu? Hic haberim yoktu boyle bi ilactan ogrendigim iyi oldu.kabizligi onleyecekse kullanayim.sizin kullandiginiz ilacin adi ne
Evet yokmuş, hiç bilmiyorum maalesefEvet ayni paket 5487 tl istediler bizden de ama epiduralli sezaryen yok icinde.. peki epiduralin kac para oldugunu biliyor musun canim?
Cann benm hamilelik öncesi asırı demir eksikliğim vardı 20 ydi degerim alt sınır 60,ama adet olmamaya baslayınca yukseldi asırı kanamalıydı adetim,simdi almıyorum o yuzden ama zaten doktor demire bakmadan vermedi,vitamin icinde ihtiyac olursa verym dedi ama kan tahlili yapmadan 1 bucuk ay sonraya randevu vererek nasıl anlayacak ihtyacım olup olmadıgını bilmiyorum,Allahtan kuzenm kadın dogum doktoru baska sehirde oda takip ediyo sonuclarımı o elevit kullan dedi onu iciyorum ama düzenli degil unutuyorum icmeyi bide biri vermeyince aklıma takıldı kontrolde sorucam hos daha 20 gün var amaCanim doktor tahlilleri doktorun bilgisayarina çıktığı icin değerin kac olduğunu bilmiyorum.ama demire ihtiyacim olduğunu mutlaka kullanmam gerektiğini söyledi.düşük dedi.zaten saçlarım aşırı dökülüyordu belliydi.omega dışında normal vitamin hapi kullanmıyor musun?? Bana doktor regenesis max verdi.icinde extra omega 3 te var.bence al onu kullan.hem vitamin alırsın hem omega.en iyisi o imiş
Ne istiyor isim?kaçırdım benKızlar eve geldik yine tartıştık isim için napsak kocayla gelmesekmi bir araya. Ama çok üzüldüm böyle davranacağını bilseydim kız kardeşimin bir lafına yapmazdım bu çocuğu dedi. Bende sen böyle konuş allah elinden alırsa görürsün dedim şimdi başka odadayım uyuyacam
Ben bu hafta 3.kez boyatıcsm lorealin organicboyası ile hiç koku yok. Kuaförde amonyak kokusuna maruz kalma yeterSaç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz desemorganik boya ile olacak şekilde boyatabilir miyiz acabaa, ne kadar organik tabi orası tartışılır tabi bugünlerde saçımı boyatasım vaar.... dip rengi farklı olunca kötü görünüyor gözüme
Nasıl yaptırılıyor ben sigortama kasımda Doğum teminatı eklettim Aralık’ta hamile kaldım diye kapsamadı maalesef 4senedir özel Sigortamız wardı ama Doğum teminatı yoktuHamileyken de yapilabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?