- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.201
Ne istiyor isim?kaçırdım ben
Ben bu hafta 3.kez boyatıcsm lorealin organicboyası ile hiç koku yok. Kuaförde amonyak kokusuna maruz kalma yeteren sakıncalısı o havayı solumak boya değil.
[QUOTE="Gamsizbaykus, post: 55820363, member: 819038"]Ay benim esim de babasinin ismini koymak istiyor ben de yanina isim uyduramiyorum. Esimin ailesi yurtdisinda yasiyor cok sik gorusemiyoruz esim de vefali
Günaydın canim benim doktorum günde 3 e çıkardı demir ilacını haftada 1 gün tam doz D vitamini haftada 2 defa iğne şeklinde B12 vitamini verdi canım doktorum öyle uygun gördüyse kullan ihmal etme bebeğin gelişimi için önemli.Günaydın arkadaşlar demir hapını günde kaç kere kullanıyorsunuz ? Bana dr günde 2 defa dedi maltofer fol tablet 2 defa çok değil mi ya aşırı kansızlığım da yok
Bende maltofer fol kullaniyorum günde 1 kez ama.Günaydın arkadaşlar demir hapını günde kaç kere kullanıyorsunuz ? Bana dr günde 2 defa dedi maltofer fol tablet 2 defa çok değil mi ya aşırı kansızlığım da yok
Canım karnım taş gibi kesiliyordu eğilemiyordum bile ve canım yanıyordu kasıklarımda ağrı vardı yani doktorumda dediki bu doğuma yakın olması gereken bişi hemen magnezyum kullan kullandım ve geçtiKasilmayi nasil anliyorsunuz canim?erken degil mi kasilma icin?benimde ağrılarım var ama doktora her seferinde sormayi unutuyorum.ağrı kasilma demek mi oluyo?
Neyse Cemal da abes değil pek ama eşine söyle yani baban sağ daha modern istediğimiz bir isim mi koysak diyeNe istiyor isim?kaçırdım ben
Ben bu hafta 3.kez boyatıcsm lorealin organicboyası ile hiç koku yok. Kuaförde amonyak kokusuna maruz kalma yeteren sakıncalısı o havayı solumak boya değil.
[QUOTE="Gamsizbaykus, post: 55820363, member: 819038"]Ay benim esim de babasinin ismini koymak istiyor ben de yanina isim uyduramiyorum. Esimin ailesi yurtdisinda yasiyor cok sik gorusemiyoruz esim de vefali hissediyor sanirim o yuzden karismak istemiyorum ama babasinin adi Cemal, eski bi isim yanina hic bisey yakismiyor
Ben de kabızlık yasayinca hemen magnezyum içiyorum hemen normale dönüyor. Hatta aç karna içmeyin ishsl yapar yazıyorHayir canim kullanmiyorum doktor hic bahsetmedi vermedi de.o ilacın faydasi ne?
Hayırlı haberlerle gel canım. Olumsuz konuşan kimseye kulak asma bak benim 2. Gebeliğim 22.haftaya gireceğim arada minik minik hissetmeye yeni başladım. Ilk gebeligimdede 18. Haftada hissetmistim.Herkese selam
19+4 oldum bugün.
Az sonra doktora gideceğim ben de 11.45 :) bebeğimi hiç hissetmiyorum annem de kayınvalidem de hissetmem gerektiğini söyledi biraz gerildim.. umarım haberler iyidir..
İnşallah canımBebeklerimiz çok güçlü ve Allah'ın birer mucizesi..vucutları her an yeni birşeyler yapıyor ve sürekli gelişip büyüyor bu nedenle doğduktan sonra da olsa bu küçük kistler gidicek ve bebeklerimiz sağlıkla büyüyecekler inşallah
Bizim zamanımızda ultrason yoktu kim bilir bizde ne kistler oldu geçti bilinmiyor
Seni çok iyi anlıyorum benim bebeğiminde kalbinde kistler var. Pazartesi amniyosentez olacağım adını bile anmak istemediğim bir hastalıktan şüpheleniliyor. Ama iyi düşünmek ve dua etmekten başka çaremiz yok, Allah’a emanetler.Benimkide erkek canım bende öyle okudum inşallah geçer çok moralim bozuldu ilerlicek diye korkuyorum
Canım daha önce bahsetmiştim ama sen görmedin sanırım.benim doktorum doğum izninden yeni döndü.o da benim gibi ilaç içme özürlüymüş ve en son solgar gentle iron diye bir hapı içebilmiş bir sürü ilacı denedikten sonra.bana da onu tavsiye etti ve ben de 1 aydır rahatladım her açıdan.bi deneyebilirsin.herkeste aynı olur mu bilemiyorum tabi.Allah icin yardim edin kizlar.kusura bakmayin cok soru soruyorum size de ama,napim soracak baska kimsem yok :) affiniza siginiyorum artık..
Simdi doktor bana gyno ferro sanol vermisti.cok bulanti yapmisti ve cok uzun bi kapsüldu icemedim.büyük haplar girtlagimdan gecmiyor bi türlü.sonrasinda burda arkadasin tavsiyesiyle ferplex fol icmeye basladim.gectigimiz sali kontrolum vardi.doktoruma gynoferroyu kullanamadigimi ve buna basladigimi soyledim.oda bana ferplex in cok düşük doz bi demir takviyesi oldugunu,benim vucudumda ki demir eksikligini karsilayamayacagini söyledi.etkisi az bi ilac dedi.ben sana farklı bi ilac yazayim onu dene dedi ve gynoferon diye bi ilac verdi.cok rahatlikla yutabildigim ve midemi bulandirmayan bi hap.ama gel gelelim kabizlik yaptı bendeo kadar illet birsey ki kayisi da yesem,aci da tuketsem,kahve de icsem,yani naparsam yapiyim o kabizlik gitmiyor.Allah icin sizler hangi ilaci kullaniyorsunuz bi akil verin bana.kabiz olmak istemiyom berbat bisey ikinmaktan nefret geldi
Demir hayat ve halk sigortanin bu ayricaligi var. Size secim sunuyorlar belli hastaneleri bu hastanelerin paket fiyatlari mevcut 9 taksit ayricaligi ile paketleri satin alabiliyorsunuz. Benim de allianz ile sigortam var kapsam icine almadi simdi bu paketi satin alicak gibiyim.Nasıl yaptırılıyor ben sigortama kasımda Doğum teminatı eklettim Aralık’ta hamile kaldım diye kapsamadı maalesef 4senedir özel Sigortamız wardı ama Doğum teminatı yoktu
Anladim canim tesekkur ederim hastaneyi arayip ogrenmek gerekli bu durumda.Evet yokmuş, hiç bilmiyorum maalesef
Sizin hemoglabin değeriniz kaç acaba biliyor musunuzBende maltofer fol kullaniyorum günde 1 kez ama.
Günaydın canım evet her akşam yatmadan içiyorum hatta dr um doğum yapalı 10 yıl olmuş arada hala içerim ben adetlerim sancılı geçmiyor içince dedi..zararı yok faydası var düzenli devamlı iç doğuma kadar dedi benimde bacak kramplarım geçti zaten 5-6 gün içtikten sonra geçer ama kesme devam et demişti Dr.Günaydın kızlar
Bu magnezyumu her gün düzenli olarak içiyormusunuz? Ben bacak ağrılarım olduğunda içiyorum, ağrım geçince bırakıyorum. Sonra başlayınca ağrı yine içiyorum. Acaba her gün düzenli devam mı etsem bilemedim
Anladım cnm her gün içeyim ben de bari. Valla ilaçtan nefret ederim her gün ilaç içiyoruz, bebiş için gerekli ama valla sıkıldım. Kan ilacı, vitamin ilacı, d3 damla, magnezyum off off. Allah başka dert vermesin. Hastalık için bir sürü ilaç içen insanları düşününceGünaydın canım evet her akşam yatmadan içiyorum hatta dr um doğum yapalı 10 yıl olmuş arada hala içerim ben adetlerim sancılı geçmiyor içince dedi..zararı yok faydası var düzenli devamlı iç doğuma kadar dedi benimde bacak kramplarım geçti zaten 5-6 gün içtikten sonra geçer ama kesme devam et demişti Dr.
Benim doktorum düzenli önerdi hatta iki doktorum var biri günde iki tane iç dedi ben tek içiyorum şu andaGünaydın kızlar
Bu magnezyumu her gün düzenli olarak içiyormusunuz? Ben bacak ağrılarım olduğunda içiyorum, ağrım geçince bırakıyorum. Sonra başlayınca ağrı yine içiyorum. Acaba her gün düzenli devam mı etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?