2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Aman hatırlama boşver sevmeyince bide ismi her an karşında gibi olur, ben kendim istedim koymak başta bi ara tereddüde düştüm
Eşim benim babama ayıp olmasın gönlünü alalım diye müsaade istedi iki tarafta sağolsunlar siz nasıl isterseniz diyor benim de tek isim son dakika Doğuma kadar değişmezse fikrim
Hamilelikte insan dengesi kalmıyor malum
Ama Emin'im çok alışacağım bu ise de bazen tereddüd ettiğim şeylere sonra genelde iyiki de olmuş derim

Günaydın arkadaşlar demir hapını günde kaç kere kullanıyorsunuz ? Bana dr günde 2 defa dedi maltofer fol tablet 2 defa çok değil mi ya aşırı kansızlığım da yok

Günaydın arkadaşlar demir hapını günde kaç kere kullanıyorsunuz ? Bana dr günde 2 defa dedi maltofer fol tablet 2 defa çok değil mi ya aşırı kansızlığım da yok
Günaydın canim benim doktorum günde 3 e çıkardı demir ilacını haftada 1 gün tam doz D vitamini haftada 2 defa iğne şeklinde B12 vitamini verdi canım doktorum öyle uygun gördüyse kullan ihmal etme bebeğin gelişimi için önemli.

Kasilmayi nasil anliyorsunuz canim?erken degil mi kasilma icin?benimde ağrılarım var ama doktora her seferinde sormayi unutuyorum.ağrı kasilma demek mi oluyo?
Canım karnım taş gibi kesiliyordu eğilemiyordum bile ve canım yanıyordu kasıklarımda ağrı vardı yani doktorumda dediki bu doğuma yakın olması gereken bişi hemen magnezyum kullan kullandım ve geçti

Neyse Cemal da abes değil pek ama eşine söyle yani baban sağ daha modern istediğimiz bir isim mi koysak diyeBenimki öyle bi teklifte bulunsa abartmıyorum boşanma sebebi olur hem isim acayip kötü hemde hoşlanmadığım bi insan maalesef. İlk oğlumda öyle bişeyler saçmalamıştı hastane odası başıma yıkılıyor sandım tövbe ya yine hatırladım[/QUOTE]
Canım eşimle ikimiz inci ismine karar verdik ama görümcem eşimin tüm akrabalarının yanında ismini ben koyuyorum dedi şok oldum öyle bişi yok yani. Sonra ben buna sinir oldum artık inciyi istemiyorum oysa diretiyor illa inci olacak diye. Bende ilay koymak istiyorum bakalım savaş devam ediyor

Herkese selam
19+4 oldum bugün.
Az sonra doktora gideceğim ben de 11.45 :) bebeğimi hiç hissetmiyorum annem de kayınvalidem de hissetmem gerektiğini söyledi biraz gerildim.. umarım haberler iyidir..
Hayırlı haberlerle gel canım. Olumsuz konuşan kimseye kulak asma bak benim 2. Gebeliğim 22.haftaya gireceğim arada minik minik hissetmeye yeni başladım. Ilk gebeligimdede 18. Haftada hissetmistim.
Her hamilelik bir olmuyor canını sıkma hiç. Allah bizede evkatlarimizada sağlık versin.

İnşallah canım

Benimkide erkek canım bende öyle okudum inşallah geçer çok moralim bozuldu ilerlicek diye korkuyorum
Seni çok iyi anlıyorum benim bebeğiminde kalbinde kistler var. Pazartesi amniyosentez olacağım adını bile anmak istemediğim bir hastalıktan şüpheleniliyor. Ama iyi düşünmek ve dua etmekten başka çaremiz yok, Allah’a emanetler.

Canım daha önce bahsetmiştim ama sen görmedin sanırım.benim doktorum doğum izninden yeni döndü.o da benim gibi ilaç içme özürlüymüş ve en son solgar gentle iron diye bir hapı içebilmiş bir sürü ilacı denedikten sonra.bana da onu tavsiye etti ve ben de 1 aydır rahatladım her açıdan.bi deneyebilirsin.herkeste aynı olur mu bilemiyorum tabi.

Nasıl yaptırılıyor ben sigortama kasımda Doğum teminatı eklettim Aralık’ta hamile kaldım diye kapsamadı maalesef 4senedir özel Sigortamız wardı ama Doğum teminatı yoktu
Demir hayat ve halk sigortanin bu ayricaligi var. Size secim sunuyorlar belli hastaneleri bu hastanelerin paket fiyatlari mevcut 9 taksit ayricaligi ile paketleri satin alabiliyorsunuz. Benim de allianz ile sigortam var kapsam icine almadi simdi bu paketi satin alicak gibiyim.

Günaydın kızlar
Bu magnezyumu her gün düzenli olarak içiyormusunuz? Ben bacak ağrılarım olduğunda içiyorum, ağrım geçince bırakıyorum. Sonra başlayınca ağrı yine içiyorum. Acaba her gün düzenli devam mı etsem bilemedim

Günaydın canım evet her akşam yatmadan içiyorum hatta dr um doğum yapalı 10 yıl olmuş arada hala içerim ben adetlerim sancılı geçmiyor içince dedi..zararı yok faydası var düzenli devamlı iç doğuma kadar dedi benimde bacak kramplarım geçti zaten 5-6 gün içtikten sonra geçer ama kesme devam et demişti Dr.

Anladım cnm her gün içeyim ben de bari. Valla ilaçtan nefret ederim her gün ilaç içiyoruz, bebiş için gerekli ama valla sıkıldım. Kan ilacı, vitamin ilacı, d3 damla, magnezyum off off. Allah başka dert vermesin. Hastalık için bir sürü ilaç içen insanları düşününce

Benim doktorum düzenli önerdi hatta iki doktorum var biri günde iki tane iç dedi ben tek içiyorum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…