- 5 Mayıs 2011
- 567
- 578
- 103
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.221
Hayırlı haberlerle gel canım. Olumsuz konuşan kimseye kulak asma bak benim 2. Gebeliğim 22.haftaya gireceğim arada minik minik hissetmeye yeni başladım. Ilk gebeligimdede 18. Haftada hissetmistim.
Her hamilelik bir olmuyor canını sıkma hiç. Allah bizede evkatlarimizada sağlık versin.
Az once aradim fiyat bilgilendirmeden 750 tl imis sezaryen epidural farki canim bilgi edinmek istersen diye yazayim dedim :))Evet yokmuş, hiç bilmiyorum maalesef
Dogru diyorsun her gebelik farkli oglanda 21 haftalikken kizda 15 haftanin ortasi bu kiz hala hareket gostermedi dr umuz 20+dan once hissetmemizin normal oldugunu illa dogum yaptik diye once hissetmemizin sart olmadigini soylemisti gecen kontrolde. Bugun 16.00 da kontrolumuz bakalim kiz ne alemde :)Hayırlı haberlerle gel canım. Olumsuz konuşan kimseye kulak asma bak benim 2. Gebeliğim 22.haftaya gireceğim arada minik minik hissetmeye yeni başladım. Ilk gebeligimdede 18. Haftada hissetmistim.
Her hamilelik bir olmuyor canını sıkma hiç. Allah bizede evkatlarimizada sağlık versin.
Ne mutlu size esim elini sürmez karnima korkuyor mudur nedir anlamadimKızlar biraz hareket edin öyle yatıp dinleyin.
Ben 2 gündür otururken de hissediyorum içimde mısır patlıyor sanki. Benim oğlum eriği çok seviyor galiba ne zaman erik yesem hemen hareketleniyor. Biraz önce ilk defa babamız elini koyunca tekme attı. Eşim nasıl zıplıyor hissettim diye. Oturdum ağladım. Bu nasıl bir mutluluktur. Çok duygulasalim cokk...Rabbim kucağımiza aldığımız günü de gösterir inşallah
Nedir şartları acaba avantajlı oluyor mu?Demir hayat ve halk sigortanin bu ayricaligi var. Size secim sunuyorlar belli hastaneleri bu hastanelerin paket fiyatlari mevcut 9 taksit ayricaligi ile paketleri satin alabiliyorsunuz. Benim de allianz ile sigortam var kapsam icine almadi simdi bu paketi satin alicak gibiyim.
Benim eşimde aynı. Çocukları sever akraba bebeklerini falan kucağından indirmez. mesela gel arada karnıma dokun veya konuş diyorum ama yok anca benim zorumla. Gerçi daha dışardan hissedilmiyor bebeğim ama bende biraz ilgi göstersin istiyorum. Bakalım belki biraz daha netleşince hareketler ilgilenir artık.Ne mutlu size esim elini sürmez karnima korkuyor mudur nedir anlamadimcocuklar doguncada kucagindan kimse alamaz o ayri ayri bi cins benimki
Ne mutlu size esim elini sürmez karnima korkuyor mudur nedir anlamadimcocuklar doguncada kucagindan kimse alamaz o ayri ayri bi cins benimki
Bana 1 gün banyoya girme demişti hemşire.Kızlar dün öğlen tetanoz aşımı vuruldum. Acaba bugün banyo yapmam sakıncalı olur mu? Dün sormayı unutmuşum:s
Ay öyle bişey mi vardıKızlar dün öğlen tetanoz aşımı vuruldum. Acaba bugün banyo yapmam sakıncalı olur mu? Dün sormayı unutmuşum:s
Maltofer günde 1kullanouprum.Günaydın arkadaşlar demir hapını günde kaç kere kullanıyorsunuz ? Bana dr günde 2 defa dedi maltofer fol tablet 2 defa çok değil mi ya aşırı kansızlığım da yok
Canım eşimle ikimiz inci ismine karar verdik ama görümcem eşimin tüm akrabalarının yanında ismini ben koyuyorum dedi şok oldum öyle bişi yok yani. Sonra ben buna sinir oldum artık inciyi istemiyorum oysa diretiyor illa inci olacak diye. Bende ilay koymak istiyorum bakalım savaş devam ediyorNeyse Cemal da abes değil pek ama eşine söyle yani baban sağ daha modern istediğimiz bir isim mi koysak diyeBenimki öyle bi teklifte bulunsa abartmıyorum boşanma sebebi olur hem isim acayip kötü hemde hoşlanmadığım bi insan maalesef. İlk oğlumda öyle bişeyler saçmalamıştı hastane odası başıma yıkılıyor sandım tövbe ya yine hatırladım
Bende 2/3günfür daha net hissetmeye başladım ama hala dışardan hissedilmiyor ki 1hafta önden gittiği halde. Elimi dokundurduğımda hissetmiyorum ki çok kilomda yoktu. 3.bi de yani:)Herkese selam
19+4 oldum bugün.
Az sonra doktora gideceğim ben de 11.45 :) bebeğimi hiç hissetmiyorum annem de kayınvalidem de hissetmem gerektiğini söyledi biraz gerildim.. umarım haberler iyidir..
O derece hissettiyse süper belki ben fazla yerimde durmuyorum günlerdir yatınca bende çok hissediyorum ama elimle hissedilecek kadar değil sanıyorunKızlar biraz hareket edin öyle yatıp dinleyin.
Ben 2 gündür otururken de hissediyorum içimde mısır patlıyor sanki. Benim oğlum eriği çok seviyor galiba ne zaman erik yesem hemen hareketleniyor. Biraz önce ilk defa babamız elini koyunca tekme attı. Eşim nasıl zıplıyor hissettim diye. Oturdum ağladım. Bu nasıl bir mutluluktur. Çok duygulasalim cokk...Rabbim kucağımiza aldığımız günü de gösterir inşallah
Bende bltek solgar kullanabiliyorum canim birde normal ilaarda kimyasal demir oluyomus ama solgar bitkisel dogal demir kullaniyomus ve hic yan etkisi yokCanım daha önce bahsetmiştim ama sen görmedin sanırım.benim doktorum doğum izninden yeni döndü.o da benim gibi ilaç içme özürlüymüş ve en son solgar gentle iron diye bir hapı içebilmiş bir sürü ilacı denedikten sonra.bana da onu tavsiye etti ve ben de 1 aydır rahatladım her açıdan.bi deneyebilirsin.herkeste aynı olur mu bilemiyorum tabi.
O derece hissettiyse süper belki ben fazla yerimde durmuyorum günlerdir yatınca bende çok hissediyorum ama elimle hissedilecek kadar değil sanıyorun
Sartlari yok hamileligin kacinci ayinda olursaniz olun paketleri alabiliyorsunuz. Sunduklari hizmetler kisaca 8 muayene hakki nst tahlil ve tektikler normal dogum epiduralli 1 gun yatisli sezaryen dogum 2 gun epidural farki bazi hastanelerde aliniyor bazilarinda alinmiyor ayrintili usg yine hastaneye gore degismekte ve bu odediginiz rakamin %15-30 arasindaki farki vergi indirimi olarak devlet size oduyor.. simdi gelelim hastaneye yattiginizdaki farka disaridan sigortasiz yatis yaparak sadece dogum yaptiginizda bu fiyatin 3 4bin fazlasini veriyorsunuz ayrica rutin tahlil tetkikler yine bu ucretin disinda kalip size oldukca pahaliya denk gelmekte. Sigorta sirketlerini arayarak size teklif cikarmalarini isteyebilirsiniz daha detayli bilgi icin :)Nedir şartları acaba avantajlı oluyor mu?
Çok tatlısınızzzBiz gezmeye gidiyoruz teyzeleri.
Bu arada millet benim göbeğim için aaaa hiç yok diyor ve ben sinir oluyorum
Canim ben kizimi epidural yaptirdim gayette guzel gecmisti tabi sonrasinda bi bas agrisini saymazsak ameliyat oldugu icin bide 7 kat kesiliyor aciyo dikisler ama olsun ya bebekleri kycagimiza akinca unutukur hersey saglikli olsunlardaAyy ciddenmi... Epidural sezeryan istiyordum ben odamı zor olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?