2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim ben kizimi epidural yaptirdim gayette guzel gecmisti tabi sonrasinda bi bas agrisini saymazsak ameliyat oldugu icin bide 7 kat kesiliyor aciyo dikisler ama olsun ya bebekleri kycagimiza akinca unutukur hersey saglikli olsunlarda

Canım kac dakika sürdü epidural sezeryanın. Birde islem sirasında doğumhanede doktorun yaptığı şeyleri hissettin mi?

Kızlarr baya döktürmüşsünüz bende arada hissediyorum akşam özellikle ama daha net olsun istiyorum. Bu sabah kahvaltıya gittik oradan bebek mobilyası baktık annem varken artık bir tanesinde karar verdik anne yanı beşiği de oradan alıcam. Ayrıca isimlik hediye.Birde duvar kağıdı yapmışlardı dekor çok beğendim satmıyorlarmış ama onlara yapan fabrikayla konuşacaklar getirtecekler tabi daha ayrıntılıya falan gireyimde

Bende anlık batmalar oluyordu bazende baskı gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı canım

Evet bende hıssedıyorum aynı şeyi, komık bir duygu. İçerden alt tarafa doğru vuruyor demek ki ...

Canım kac dakika sürdü epidural sezeryanın. Birde islem sirasında doğumhanede doktorun yaptığı şeyleri hissettin mi?

20-25 dakikaydı... Hiçbirşey hissetmiyorsun. Zaten o kadar heyecanlı bir duygu ki aklına bebeğinden başka hiçbir şey gelmiyor.

Biz gezmeye gidiyoruz teyzeleri.
Bu arada millet benim göbeğim için aaaa hiç yok diyor ve ben sinir oluyorum
Var canim karnin belli... aman sen bkma onlara bana da soyluyorlar bende diyorum gec ciksin yazin sicakta cok zorlamasinnnn

Merhaba bayanlar bugun oğluşumla organ taramamız vardı çok şükür herşey yolundaymış oğluma alışveriş yaptıktan sonra hadi yanıldıysak diye organ taramasıyla da kesinleştirmiş olduk cinsiyeti alışverişe devam :) 21+3 ken 21+5 çıktık. Kilomuz 430 boyumuz 24.5 olmuş.

Masallah canim darisi bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…