2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Var canim karnin belli... aman sen bkma onlara bana da soyluyorlar bende diyorum gec ciksin yazin sicakta cok zorlamasinnnn

Valla çıksa çok çıkmış, cikmasa az çıkmış hep millete bir dert nedense valla ben Aydın'da yaşıyorum şimdiden sıcaktan kavruluyorum.

Defactodan aldim canim beli lastikli ve lateks oldugu icin oturur kalkarken cok rahat ediyorum
Bende aldm bitane defactodan ama asırı esnedi canm ya hic memnun kalmadım muhtemelen bunun kuması biraz daha farklı

Bende aldm bitane defactodan ama asırı esnedi canm ya hic memnun kalmadım muhtemelen bunun kuması biraz daha farklı
Evet jean ama likrasi az ve ince bir jean kumasi var tam yazlik ben ozellikle bedeni 1 beden kucuk aliyorum likrali kumaslarda bollaşma olsada cok bisey farketmiyor

O bende de oldu 1.2kere diğerlerinde de hissetmiştim yabancı olmadığım için önemsemedim Çarşamba kontrole gidersem sorarım unutmayayımda
Bu da bizdennn :))
Maşallahın var kız
Bu benim gobisim.. kontrolden geldik 21cm boy 230 gr olmus
Bi koca göbüşte burda maşşalh

Valla çıksa çok çıkmış, cikmasa az çıkmış hep millete bir dert nedense valla ben Aydın'da yaşıyorum şimdiden sıcaktan kavruluyorum.
Aynen hep bir sorun zaten.. bende adanada yim yazin nasil yapicam bilmiyorum simdiden yatamiyorum daha

İyi akşamlar kızlar 10 gündür bakamadım yoğunluktan gruba. 20+1deyim bugün. Konuştunuzmu bilmiyorum ama şeker yüklemesi yaptıracak veya yaptırmayacak olanlar sebeplerini yazabilir mi. Bu konuda çok bilgi kirliliği var ve kafam çok karışık benim doktorum kesinlikle yaptırmamı istiyor. Sizler ne diyorsunuz

Ben kızımda yaptırdım şekerle ilgili bir sıkıntım yok şimdiki doktorum şeker geçmişi olmayan birine sadece açlık ve tokluk şekerine baktırıyormuş şeker yüklemesi yapmıyormuş benimde şeker sıkıntım olmadığı için yükleme istemiyorum ama sıkıntısı olan şeker hstalığı yada şeker değerleri sınırdan yüksek olanlar mutlaka yaptırmalı

Canım karnım taş gibi kesiliyordu eğilemiyordum bile ve canım yanıyordu kasıklarımda ağrı vardı yani doktorumda dediki bu doğuma yakın olması gereken bişi hemen magnezyum kullan kullandım ve geçti
ay arada bende de oluyo o canim ya korktum simdi.hemen pazartesi bende alicam magnezyum.bazen makatima bile kramp giriyo

Ben de kabızlık yasayinca hemen magnezyum içiyorum hemen normale dönüyor. Hatta aç karna içmeyin ishsl yapar yazıyor
bende pazartesi alicam basliycam canim cok sagol.ilacin adi ne

bunu doktoruma bi sorayim canim.diğer ilaclar gibi etkili midir acaba?? Öyleyse hemen alirim sorun yok.sanırım devlet karsilamiyor degilmi

Evet jean ama likrasi az ve ince bir jean kumasi var tam yazlik ben ozellikle bedeni 1 beden kucuk aliyorum likrali kumaslarda bollaşma olsada cok bisey farketmiyor
Ben 36 aldm normaldede 36 giyiyorum ama suan resmen 40 oldu üstümde:)

Benim şeker hastalığım yok ailemde de şekeri olan yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…