2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bugün hamile bir arkadaştan duyduklarımı size yazmak istedim

Sabah iki yumurta , sut , peynir , kaşar , ceviz , pekmez ve tam buğday ekmeği... Bunları hergun kesin

Haftada iki kez balık , iki kez et bir kere tavuk yiyormuş

Öğlenleri sebze yemeği ve mutlaka yoğurt

Gece yatarken yarim lt süt içip yatıyormus .

Hergun porsiyon porsiyon meyve yiyormuş yemek aralarında koca tabak

Eksik bile yazmisimdir..

Ben bu kadar inceleyemiyorum yaa . Mesela balığı hamile kaldığımdan beri 10 kere yememisimdir

Maşallah dedirtti bana :)

Kızlar merhaba minikpiranha dan bir haber alan var mı çok merak ediyorum durumunu
konu sahibemiz MinikPiranha kendi gitti resmî kaldı :)
Şaka bir yana ben de merak ediyorum
Bak sana burdan şarkı yolluyorum Sezen Aksu'dan

Geri dön geri dön ne olur geri dön
Bak gizli gizli burayı okuyorsun yüksek ihtimal
Bekliyoruz ikinci üyelik al :)
inş herşey yolundadır eşinin durumundan dolayı bi sıkıntı yoktur

Biraz çok değil mi ya
Bana fazla geldi sonuçta çok yemekte bi yerden sonra bebeğe değil bize dönüyor

Yapılmaması yapılmasından daha tehlikeli canım,şeker cıkması halinde diyet yapmazsan bebeğini tehlikeye atarsın bu yuzden kesinlikle yapılmalı,arkadasımın ailesinde yada kendinde hicbirşey yoktu ama gebelik şekeri cıktı,zaten verilen şeker miktarı 1 bardak koladakinden fazla degil yani..doktorunu dinle bence

Maalesef karşılamıyor devlet canım.50 küsür lira bir fiyatı vardı sanırım.90 adet var içinde.3 aylık yani.

tesekkur ederim kızlar cok sagolun.bu iki ilacida alacagim :))

Kizlar merhaba tekrar :)))

Hamileliginiz boyunca hangi tuvaleti kullaniyorsunuz?alaturka mi klozet mi?ben klozet kullaniyorum.ama doğumu kendi memleketimde yapmak istedigim icin annemlerin evinde de alaturka var.karnımız buyudukten sonra comelip durmak bebege zarar verir ki acaba???

Maaşallah ne güzelmiş o. Maalesef her gün 12 saati iş yerinde geçen birine göre değil. Sabah kahvaltımı otel ne verdiyse yapıyorum, öğle yemeğimi o iğrenç yemeklerden hangisini yiyebilirsem, akşam yemeği de anneme gidersem iyi, gidemezsem geçiştirme. Yapacak bir şey yok. Hem çocuk hem kariyer yapmak zor.

Bende ilacı uyku içim mi alsam;hiç uykum yok artık sinirlerim bozuluyor.pasiflora şurup hiç fayda etmiyor.Uyku için alınır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…