2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sağol canım inşallah. Unutma dualarında bizi.

MinikPiranha canımm çok özlendin mutlaka ki seni çok etkileyen şeyler olmuş kolay kolay bizden kopmazdın yoksa ama konu her neyse inşallah feraha kavuşursunuz herşey yoluna girer bebeğinin sağlığı iyiymiş çok şükür ismiyle yaşasın inşallah

Çok sağol canım aminn
Sana da çokça geçmiş olsun bugün daha iyisin inşallah bolca sıvı tüket, ishal ve kasık ağrısı yazınca korkmuştum açıkçası çünkü doğum sancısı da kasıkta oluyor ve ishal de eşlik ediyor bazen. Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ay hoşgeldin canim geldigine cok sevindim.sen geldiysen devralmaya gerek kalmadi artik.sen duzenlersin yine listeyi olmaz mi ?beni de ekleyiver zahmet olmazsa :))) sen niye gitmistin?merak ettik baya birden bire gidince.kötü birsey yoktur umarim

Yok canım ben çok sık giremem evimde değilim internetim kısıtlı. Şimdi de telefondan giriyorum zaten sen kendin eklersin kendini olur mu? Yazalım mı kazene

Yok canım ben çok sık giremem evimde değilim internetim kısıtlı. Şimdi de telefondan giriyorum zaten sen kendin eklersin kendini olur mu? Yazalım mı kazene
Ay ben beceremem hic kafam basmaz kuzum yaaa keske becerebilen biri devralsa.ben yapamam ki.ama dur buluruz belki gönüllü bi arkadas cikar :))

Yazını şimdi gördüm canım dualarım seninle.. Rabbim bebeğinizi sağlıkla sizlere bağışlasın inşallah bir şey olmayacak inşallah

Ay ben beceremem hic kafam basmaz kuzum yaaa keske becerebilen biri devralsa.ben yapamam ki.ama dur buluruz belki gönüllü bi arkadas cikar :))
Tamam o zaman canım. Aslında çok zor değil ben her şeyi ayarlamıştım cinsiyeti kesinleşenlerin cinsiyeti yazılacak isimler yazılacak doğum tarihi yazılacak beelli oldukça o kadar. Buraya anlatayım almak isteyene kolaylık olsun.

td] MinikPiranha [/td]
[td]29[/td]
[td]İzmir[/td]
[t d]11 Aralık[/t d]
[T d ]-- [/t d ]
[T d ]Erkek [/t d ]
[T d ]2[/t d ]
[T d ]-- [/t d ]
Bu mesela @noumenon un satırı, o söyledikçe [td]- - [td] “ lerin araları doldurulacak.

İlk boşluk yaş
İkinci boşluk şehir
Üçüncü boşluk SAT
dördüncü boşluk doğum tarihi
Beşinci boşluk cinsiyet
Altıncı boşluk kaçıncı çocuk
Yedinci boşluk isim [/td][/td]
[td][td][/td][/

Sayfayı devralan arkadaş anlayacaktır ne demek istediğimi burada tablo gözükmediği için net olmadı[/td]

Son düzenleme:
Kızlar çatı ağrısı yaşayan var mı?
Kızımda hic boyle olmamistim son aya kadar.
Simdi ozellikle kizimi kaldirdigimda agirlik binince,merdiven cikarken,esya degistirirken mesela tek ayakla durup digerini giyemiyorum.Oturuyorum.
Bonocare adinda bi takviyem var (kalsiyum-magnezyum-cinko-vitamin d).
Beslenmem iyi yiyemedigim bisyde yok zaten evde ufaklik oldugundan duzenli herseyimiz.Takviye gun icindeki agrilarima iyi geldi ama durum devam :)

Çatı bildigim kadarıyla iki bacak arasındaki kemikler dimi? Rabbim başka dert vermesin ama cidden benimde çok acıyor.Merdiven çıkarken, yataktan kalkarken, yatağa yatarken,eğilince kısaca tüm hareketlerimde ağrı var.Magnezyum yada kalsiyum eksikliği dediler burda...Ama hiç durmadan düzenli olarak süt, yoğurt , kaşar yiyorum soda içiyorum ek olarak decavit vitamin alıyorum geçmiyor.

MinikPiranha cnmmm seni gordugume cokkkkk sevindimm... bizi cok korkuttun.. hepimizin hayatinda sorunlar bitmiyor..rabbim cocuklarimizi ve yuvamizi korusun insallah zamanla her sey yoluna girecektir.. ama burayi da ihmal etme hem sende kafa dagitmis olursun olurmu?? Kendine ve bebislere cok iyi bakkk

Hoşgeldin canım merakta bıraktın bizi sende bebeğinde iyiseniz önemli olan o rabbim sağlık versin öncelikle hayırlısıyla kavuşalım kuzularımıza

MinikPiranha ya canım çok merak ettik her girdigimde profiline baktm açmış mı acaba geri diye. Allah im tez zamanda sıkıntılardan arındırsn inşAllah sizi. Kaybolma bir yere bak gözlerimiz hep seni arıyor

Benimde degerlerimde iyi.Ama takviyeyi verdi yine doktor.Bide pek nazli biride degilimdir ama cidden yavaslatiyor ve acı duyuyorum.
Tam dedigin gb canim evet.Tam oramdaki kemikler resmen hissediyorum.
Gebelikte bi hormondan dolayi yumusarmis bu kemikler bildigim kadariyla.Kizimda son ayda olmustu.Bunda zaten yasamadigim hersey geldi basima sagolsun minik prenses :))))

Sağolun kızlar. Allah razı olsunsizlerin de ne derdiniz vvarsa feraha kavuştursun inşallah Rabbim. Net pakedim yettiği kadar buralardayım, ama yine de biri konuyu devralmalı. telefondan girdiğim için gerekli düzenlemeleri yapamıyorum.

Çok sağol canım en başta tek bende vardı çok endişelendim ama sonra annem ve eşimde de olujca aynısı ortak bişeyden dedik çok kasıklarıma karnıma vurdu sancı dün gittik dr iyiydi şükür akşam yine karnımda çok sancılar oldu rahimi de kasacak diye korktum bugün yok çok şükür arada yine ishal var ama sancı yok 1 kilo verdim bile iki günde Rabbim kimseye hastalık göstermesin hamileyken çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…