- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.461
Allah tüm darda olanların yardımcısı olsun inşallah. Umarım en kısa sürede yoluna girer her şey canım, bol dua bol sabırAmin canım, Allah ailene de sağlık sıhhat versin inşallah
Sağol canım inşallah. Unutma dualarında bizi.Tahmin ediyorum canım rabbim inşaallah bu süreci atlatmayı nasip etsin o kadar zor bir durum ki ama inşaallah geçecek kapılar kapanır ama yenileri açılır merak etme
Acılar sıkıntılar inş aile bağlarınızı güçlendirir ve sevginiz muhabbetiniz daha da artar
Oğlun hayırlı olsun tuna ve Nil çok severim manevi anlamlarından Sakarya şiirinden dualarım seninle
Çok sağol canım aminnMinikPiranha canımm çok özlendin mutlaka ki seni çok etkileyen şeyler olmuş kolay kolay bizden kopmazdın yoksa ama konu her neyse inşallah feraha kavuşursunuz herşey yoluna girer bebeğinin sağlığı iyiymiş çok şükür ismiyle yaşasın inşallah
Ay hoşgeldin canim geldigine cok sevindim.sen geldiysen devralmaya gerek kalmadi artik.sen duzenlersin yine listeyi olmaz mi ?beni de ekleyiver zahmet olmazsa :))) sen niye gitmistin?merak ettik baya birden bire gidince.kötü birsey yoktur umarimCanım ben gitmeden sayfayı devretmek istediğimi iletmiştim kazene ama isteyen olmayınca o da bişey yapamamış sanırım. Senin sık girdiğini görüyorum istersen sen devral sayfayı ben anlatırım düzenlemeleri nasıl yapacağını. Yaparken çok zorlanmıştım ben çünkü, sana yardım edeyim.
Yok canım ben çok sık giremem evimde değilim internetim kısıtlı. Şimdi de telefondan giriyorum zaten sen kendin eklersin kendini olur mu? Yazalım mı kazeneAy hoşgeldin canim geldigine cok sevindim.sen geldiysen devralmaya gerek kalmadi artik.sen duzenlersin yine listeyi olmaz mi ?beni de ekleyiver zahmet olmazsa :))) sen niye gitmistin?merak ettik baya birden bire gidince.kötü birsey yoktur umarim
Ay ben beceremem hic kafam basmaz kuzum yaaaYok canım ben çok sık giremem evimde değilim internetim kısıtlı. Şimdi de telefondan giriyorum zaten sen kendin eklersin kendini olur mu? Yazalım mı kazene
Yazını şimdi gördüm canım dualarım seninle.. Rabbim bebeğinizi sağlıkla sizlere bağışlasın inşallah bir şey olmayacak inşallahSağolun arkadaşlar. Serum, 2 iğne ve fitil yapıldı. Kafamı dağıtmam lazım yoksa çıldırcam. Ağlayıp kendimi kasıp daha çok zarar vermek istemiyorum. Ama eşimi görünce tutamıyorum kendimi. Onu eve eşya almaya yolladım. Çok uzun bir süre kalabilirmişiz. Kese zarar gördümü telafisi yokmuş malesef. Bekliyoruz.
Soranlar olmuş. Bacaklarımdan aşağı aktı yere kadar bikaç damla. Çamaşıra rağmen. Bir de adet ağrısı gibi ağrı var. Kimse panik olmasın lütfen. Sizi üzmek istemezdim ama ne yapacağımı bilemedim. Nolur kızmayın buraya yazdım diye. Aileme bile söylemek istemiyorum sanki onlara söylersem gerçek olacakmış gibi. Hamile duası kabul olurmuş, dua edin nolur.
Tamam o zaman canım. Aslında çok zor değil ben her şeyi ayarlamıştım cinsiyeti kesinleşenlerin cinsiyeti yazılacak isimler yazılacak doğum tarihi yazılacak beelli oldukça o kadar. Buraya anlatayım almak isteyene kolaylık olsun.Ay ben beceremem hic kafam basmaz kuzum yaaakeske becerebilen biri devralsa.ben yapamam ki.ama dur buluruz belki gönüllü bi arkadas cikar :))
Suyum geldi, kesede sızıntı varmış. İlacı, tedavisi yokmuş. Yatış verdiler. Bekliyoruz çaresizce.
Dua edin lütfen.
Kızlar çatı ağrısı yaşayan var mı?
Kızımda hic boyle olmamistim son aya kadar.
Simdi ozellikle kizimi kaldirdigimda agirlik binince,merdiven cikarken,esya degistirirken mesela tek ayakla durup digerini giyemiyorum.Oturuyorum.
Bonocare adinda bi takviyem var (kalsiyum-magnezyum-cinko-vitamin d).
Beslenmem iyi yiyemedigim bisyde yok zaten evde ufaklik oldugundan duzenli herseyimiz.Takviye gun icindeki agrilarima iyi geldi ama durum devam :)
Hoşgeldin canım merakta bıraktın bizi sende bebeğinde iyiseniz önemli olan o rabbim sağlık versin öncelikle hayırlısıyla kavuşalım kuzularımızaBu arada kızlar merak etmişsiniz beni bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür ama hayatımızda köklü değişiklikler oldu, anca anca alışabiliyorum içinde bulunduğum duruma. Anlatmayı çok isterim ama yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu, ben paramparçayım duymak istemediklerimi söyleyen olur kırarım diye korkuyorum.
Tahmin ettiğiniz gibi uzaktan takip ediyorum sayfayı. Kuzumla ayrıntılıya girdik ama berbat bir hastanede 2 dakikayı doldurmayan bir ayrıntılıydı. Erkek olduğu kesinleşti Tuna koymayı düşünüyoruz ismini. 1 hafta önden gidiyor sağlığı da iyi çok şükür. Hepinizi öpüyoruz
Çatı bildigim kadarıyla iki bacak arasındaki kemikler dimi? Rabbim başka dert vermesin ama cidden benimde çok acıyor.Merdiven çıkarken, yataktan kalkarken, yatağa yatarken,eğilince kısaca tüm hareketlerimde ağrı var.Magnezyum yada kalsiyum eksikliği dediler burda...Ama hiç durmadan düzenli olarak süt, yoğurt , kaşar yiyorum soda içiyorum ek olarak decavit vitamin alıyorum geçmiyor.
Çok sağol canım aminn
Sana da çokça geçmiş olsun bugün daha iyisin inşallah bolca sıvı tüket, ishal ve kasık ağrısı yazınca korkmuştum açıkçası çünkü doğum sancısı da kasıkta oluyor ve ishal de eşlik ediyor bazen. Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?