2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar doktor bana özelliklr soluna yat diyor ilki birşey demiyordu ama bu değiştirdiğim doktor iki kere gittim ikisinde de söyledi coraspini.ihmal etme dedi tüp olduğu için kullanıyorum o an sormadım ama kan akışında mı sorun var ki.demeye başladım gerçi rahime giden kana da baktı aynı kalp atışı gibi ekranda gördüm iyi dedi. Ben sola yatamıyordum kalçam bacaklarım çok acıyordu yatarken iki gündür bacaklarımın arasına yastık koyuyorum bir ayağımı üzerine atıyorum falan çok iyi geldi nerdeyse hiç ağrım olmadı

Hamile destek korsesi kullaniyorum yoksa ayni durumu ben de yasiyorum. Doktorum plesantayi yukari kaldirdigini ve bu sebeple daha rahat edicegimi belirtti.. hem belime hem gobuse buyuk bi rahatlik..

Canim bende ağrı cekiyodum bacak arasi kemiklerim vajina kemiklerinin oldugu yerler falan.korkmustum hatta.doktor o agrinin bu kadar erken baslamasinin mümkün olmadigini söyledi.ultrasonda baktik meğer çocuğun bacakları rahim agzindayms tekmeledikce agri kramp yaparmis.oyle dedi doktor bana

Ne çok sevenin varmış yahu ben üç gün yazmasam kimse farketmez
gerçi sık yazanlar yazmayınca farkediliyor mesela
Ysmdfn güneş kum tatil unuttu bizi hasret0587 yeni eve taşımdı buralara az uğrar oldu bizden kaçmaz

Sen de Türkiye'de son galiba gözün aydın :)
Alışverişini tamamladın mi. Benim oğlusun daha bir çöpü yok, gidebilirsen eğer erzuruma gidip kızımın puseti emzirme minderi kendi geceliğim gibi şeyleri alacağım.

Minik piranha hoş geldinnnn nerelerdeydin yaa çok merak ettik seni her şey yoludna mı

Canım allah yardımcın olsun, bebeğini sana bağışlasın. Lütfen iyi düşün iyi olsun çok zor biliyorum ama başka çaremiz yok. Dualarım seninle .

Arkadaşlar bir sorum olacaktı, gebelik başında sütten tiksindim bu zamana kadar içememiştim, az önce soğuk uht süt denedim rahatsız etmedi fakat uht sütlerin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, günlük şişe süt alsam onu tüketmeden önce pişirmem gerekir mi? Sizler nasıl süt tüketiyorsunuz?

Yok o diğer orkide :)
Ben galiba bu sene tr ye gelemeyeceğim Doğuma annem ya da ablam gelir bide tan Ağustos Temmuz İstanbul da ailem
Ev büyük ama çok zor olur sıcaklarda
eşimin ailesinde rahatımız yerimde kendimize ait odamız var banyolu falan ama artık biz milleti davet ederiz
Benim oğlumdan kalanlar var bol miktarda bişey almayacağım zaten birde hediye gelir gerek kalmaz
Git al al en azından büyük eşyaların var geriye bir kıyafet kalıyor
inş herşey gönlüne göre olur yeni düzenin yeni hayatın yeni düzenin
Bebek geliyor ne güzel mis kokusunu çekince herşeyi unutuyor insan

Bende 8.5 aldm canım bana da kimse inanmıyor bol giyiniyorum biraz o yüzden galiba

Hoşbuldum canım sağol. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum iyi olmaya çalışıyorum pinkin suyum geldi mesajını okuyunca girmek istedim ondan da hala mesaj yok
Ya inş korktuğumuz olmamıştır
sızıntı derken kese mi açıldı yoksa kese inceldi de bir yerden mi akıyor anlamadım ama kritik bir durum inş bir mucize olur

Ben 5 kilo almışım ama iki gündür ishal karın ağrısı çok birşey yiyemeyince 1 kiloya yakın verdim.Doktorum toplamda 11 kilo alabileceğimi söyledi doktorumu değiştirdim bu yeni doktorum dedi yani bacaklarımı da elledi şişlik var mı diye fazla kilo asla istemiyorum dedi bakalım nasıl olacak normalde iştahım açık

Ayy kusura bakma iki orkide de yurt dışında olunca karışmış onun Gözaydın darısı size inşallah :)

Doğru senin ilk de oluştu, ben de üç beş kıyafet alırım inşallah çabuk büyüyor lar zaten:)

Kizlar 3 gündür firinda kizartmayla bol sarimsakli yogurt yiyorum.bu sarimsakli yogurgun bebege zarari olur mu acaba?hafif karin sancim var birde baş donmesi.bununla mi alakalidir acaba??

İnşallah canım. İyiyiz mesajını aliriz inşallah. Suyu azalabilir duymuştum havuç suyuyla armutları artmıştı eski topic arkadaşımın suyu ama sızıntı şeklinde olani ilk duyuyorum şifa bulsun insallah
Ya inş korktuğumuz olmamıştır
sızıntı derken kese mi açıldı yoksa kese inceldi de bir yerden mi akıyor anlamadım ama kritik bir durum inş bir mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…