2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar 3 gündür firinda kizartmayla bol sarimsakli yogurt yiyorum.bu sarimsakli yogurgun bebege zarari olur mu acaba?hafif karin sancim var birde baş donmesi.bununla mi alakalidir acaba??
Canım sarımsağın tansiyon düşürdüğünü biliyorum. Yetmedi mi üç gündür firin kızartma:)

Bence kesede üstte bir açılma varsa Allah korusun,sızıntı öyle olabilir
Bu durum çok pozitif bir durum değil maalesef
inş farklı birşeydir

ay korktum ya bebege birsey olmaz dimi tansiyon düşse
Net bi bilgim yok artırıcı bişeyler ye olmadı
Çok şirinsin ya :)mesajlarını görünce gülümseme geliyor gene bişeye panik oldun diyorum:) ve de öyle oluyor:) tek te olunca normal aslında
korkma bişey olmaz inş

Alla
Bence kesede üstte bir açılma varsa Allah korusun,sızıntı öyle olabilir
Bu durum çok pozitif bir durum değil maalesef
inş farklı birşeydir
H büyük ne olmazlar oluyor farklı birşeydir inşallah. Çok zor çünkü 20. Haftada daha. 24. Haftada kucGina almıştı bir arkadaşımız Allah bağışladı evladını ama neler geçirdiler iste

Ay insallah canim benim cok sagol.haklısın 9 ay nasil gecicek artik bilmiyorum:)))

Aynen canim bende yastikla yatiyorum ve cok rahat oluyor. Kizimda benden liskandi artik o da bacaginin arasina yastik aliyor

Kizlar napiyosunuz.. bizim yarin kontrolumuz var. Gecen ay doktor %90 kiz demisti bakalim simdi ne dicek..aksam ruyamda gordum "bence kiz ama sen yine de kendini cok kaptirma kiyafetleri filan turuncu al" diyordu bilemiyorum artik degisir mi ki yaaaa

Sal gitsin bende kilo almak istiyorum zayıfım biraz şimdilik 3-4 kilo arası gibi görünüyor

Hep boyleyim ne yazikki babam bana felaket tellali der

Tabi birde daha önce bi kaybım oldugu icin ister istemez korkuyorum.yalnız kalmaninda cok etkisi var tabi
Kesinlikle yalnız kalmak hep bir senaryo kurduruyor kafada bende şimdi evde vakit geçiyorum sürekli evham yapıyorum çocuğa birşey olacak diye

Kesinlikle yalnız kalmak hep bir senaryo kurduruyor kafada bende şimdi evde vakit geçiyorum sürekli evham yapıyorum çocuğa birşey olacak diye
Evet canim Allah korusun birsey olsa tek basima napicam korkusu oluyor surekli.birde gurbetteyim kimse yok cevremde.Allaha emanetiz. Evham cok oliyo bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…