2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ağlamaktan içim dışıma çıktı. Bu nasıl bi bacak ağrısı, dayanamıyorum artık. Tuvaletimi yaparken kasıklarımda da hafif ağrı olmaya başladı. Yarın doktora gidicem devlet hastanesine. Sizce kadın doğuma mı gideyim yoksa ürolojiye

Evet canim Allah korusun birsey olsa tek basima napicam korkusu oluyor surekli.birde gurbetteyim kimse yok cevremde.Allaha emanetiz. Evham cok oliyo bende de
O evham bende de var. mesela haftasonu çok yürüdüm kasık ağrısı oldu. Şimdi de sanki bebeği daha aşağıda hissediyor gibiyim tuhaf tuhaf kötü şeyler geliyor aklıma. Pazartesi gün kontrolüm var. Gün sayıyorum yine

Bende aynen oyleyim iste,bunlar hep cocuga birsey olcak korkusu.Allahim hepimizin yavrularını korusun.bende cok yürüyorum o ağrı bende de oluyor.kasigim duscek gibi oluyor ama sonra geciyor canim

Hamilelik baslangicinda benim de oldu bacagimi oynattigim an kan beynime sicriyordu resmen siyatik oldugumu ogrendim b12 b6 degerlerim surunuyordu k.dogum uzmanina gorun once o seni yonlendirecektir.

Ayy canim yaa çok üzüldüm.Rabbim bir an önce şifa versin benimde 1 hafta once sende ki gibi bi ağrı oldu ayakta bile duramıyodum.Çok şiddetliydi senin gibi ağrıdan dayanamayıp çok ağladım şükür benim geçti senin de geçer inşallah.İlaç olarak ne kullanıyosun hormon ilaçlarının yan etkisi olabiliyo.Ben pruloton depot iğne yaptırıyorum ben mesela onun yan etkisi olduğunu düşünüyorum.Bence ürolojiye git benim kadın doğum uzmanım hiç bişey yapmadı sadece dinledi

Hamilelik baslangicinda benim de oldu bacagimi oynattigim an kan beynime sicriyordu resmen siyatik oldugumu ogrendim b12 b6 degerlerim surunuyordu k.dogum uzmanina gorun once o seni yonlendirecektir.
Resmen topallıyorum ya, adım atamıyorum. B12 değerim çok iyi, hatta sınırın bile üstünde. Kendi doktorum başka ilçede. Cumartesi randevum var. Yrn burda devletteki doktora gideyim bari

İlk kez 9.haftada böyle olmuştu canım, magnezyum vermişti doktor. Sabah kan ilacı akşam multivitamin içiyorum bir de d3 damla başka bir şey yok. 2 gündür magnezyuma da başladım

Resmen topallıyorum ya, adım atamıyorum. B12 değerim çok iyi, hatta sınırın bile üstünde. Kendi doktorum başka ilçede. Cumartesi randevum var. Yrn burda devletteki doktora gideyim bari
Kadın doğuma git bence canım o yönlendirir gerekirse acil diye gönderir. Allah şifa verain kısa vadeli birşeydir inşallah çabucak gecer

Kadın doğuma git bence canım o yönlendirir gerekirse acil diye gönderir. Allah şifa verain kısa vadeli birşeydir inşallah çabucak gecer
Amin canım saol inşallah geçer. Kadın doğuma giderim muhtemelen idrar tahlili ister zaten. Allah başka türlü şeylerle sınamasın inşallah anneleri. Gelip geçici olsun

Canım kadın doğuma git öncelikle duruma göre ürolojiye gönderir o. Ama bu kadar çok bacak ağrısı neden olur bilemedim

Valla ben de fazla kilo istemiyorum doktor bana da 13 kilo alabilirsin en fazla dedi ama 9 unu aldım bile nolacak me yapıcam bilemiyorum. Çok dert olursa diyetisyene gideşrm artık

İlk kez 9.haftada böyle olmuştu canım, magnezyum vermişti doktor. Sabah kan ilacı akşam multivitamin içiyorum bir de d3 damla başka bir şey yok. 2 gündür magnezyuma da başladım
D3 damla da kullanıyomuşsun.D vitamini eksikliğinde de oluyo ağrı.İnşallah önemli bişey yoktur.

Hoşbuldum canım, Allah razı olsun ben sürekli takipteydim sizi. Geçen zaman sadece ilacım Allah'tan çabuk geçiyor günler.

Hoşbuldum canım sağol. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum iyi olmaya çalışıyorum pinkin suyum geldi mesajını okuyunca girmek istedim ondan da hala mesaj yok
Canımmsormuyorum ama derdin her neyse dermanı da vardır en kısa zamanda çözülür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…