- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.541
Benim de hedefim 20 kiloCnm ben de toplam 5 kilo almisim hedefim doguma kdar 15 almak insallah daha fazla almam
İnsallah canım çok sagollCanımmsormuyorum ama derdin her neyse dermanı da vardır en kısa zamanda çözülür inşallah
Canım kadın doğuma git öncelikle duruma göre ürolojiye gönderir o. Ama bu kadar çok bacak ağrısı neden olur bilemedim
Saolun Kızlar yrn gideceğim inşallah önemli bir şey değildir. Annem de acaba siyatik mi diyor ama bilemedim. Şifa allahtan inşallahD3 damla da kullanıyomuşsun.D vitamini eksikliğinde de oluyo ağrı.İnşallah önemli bişey yoktur.
En kizimdayken 22 kilo almistim ama tabiki o zaman daha zayiftim o yuzden bunda 15 almak istiyorum... aman ya bebislerimiz saglikli olsunlarda napalim dogumdan sonra zayiflariz insallah hep beraber zayiflama gruplarinda bulusuruz artikBenim de hedefim 20 kilovalla 20 alsam sevşnicem
Çok geçmiş olsun canım, ümidini kaybetme, rabbim size bağışlasın yavrunuzu inşallah. Nedenini söyledi mi doktorHepinizden Allah razı olsun kızlar, tek tek dönemedim.
Durumda değişiklik yok. Enfeksiyon değeri 5 çıktı dün antibiyotik iğneye de başlandı. Yarın tekrar tahlil ve ultrason olacak. Su gelmeye devam ediyor, ek olarak vajinal ultrasondan kaynaklı pembe akıntı.
Doktor haftası küçük diye pek umutlu değil ama bekliyoruz biz ümitle.
YardimHepinizden Allah razı olsun kızlar, tek tek dönemedim.
Durumda değişiklik yok. Enfeksiyon değeri 5 çıktı dün antibiyotik iğneye de başlandı. Yarın tekrar tahlil ve ultrason olacak. Su gelmeye devam ediyor, ek olarak vajinal ultrasondan kaynaklı pembe akıntı.
Çok geçmiş olsun canım, ümidini kaybetme, rabbim size bağışlasın yavrunuzu inşallah. Nedenini söyledi mi doktor
Bende hiç olmuyor ibşallah sende faydasını görürsün canımYürüyüşüm bol hatta biraz fazlaca bile benim.yoğurtta düzenli yiyordum peynirde ama bu ara onlarda azalmıştızinc çinko içerikli benimkide öyle aynıymış inş faydasını görürüm
Walla öyle oldu canım bi de sokaktan eve girmiyorum bu sıra ondan da oldu tabi:))Ne çok sevenin varmış yahuben üç gün yazmasam kimse farketmez
gerçi sık yazanlar yazmayınca farkediliyor mesela
@Ysmdfn güneş kum tatil unuttu bizihasret0587 yeni eve taşımdı buralara az uğrar oldu bizden kaçmaz
Selam canım bende 10kilo aldımKızlarrr naber?kilolar ne alemde bakalım ben 9 kilo aldım an itibariyle. Ama hiç kimse inanmıyor sadece göbeğin çıkmış hiç almamışsın ne güzdl diyorlar öyle olunca da tam dikkat edecekken bir yeme geliyor
Rabbim yardimciniz olsun.Bebeginizi size bağışlasin canım.Heralde idrar yolu enfeksiyonu var sanirım dimi yanlış anlamadiysam.Daha önceden bakilmadı mı enfeksiyon var mi yok mu diye biraz erken mudahale edilseydi hiç bunlar olmazdı belki deHepinizden Allah razı olsun kızlar, tek tek dönemedim.
Sağol canim inşallah çözülür kısa zamanda. Evimde değilim canim ne kadar süre gidemeyeceğim de belli değil internetim yok pek telefondan düzenlemeler de zor oluyor o yüzden devretmek istiyorumMinikPiranha hoş geldin :) Valla insan topik sahibini arıyo.Rabbim yardimcın olsun sorun neyse inşallah bir an once çözülür.Bence devretme topiği kafanı dagıtırsin buraya gelip ama yine de sen bilirsin
Sağol cnm bnm. Tek umudumuz o bizim de. 4-5 hafta daha kalabilse o bile yetecekti belki. Ama şimdi imkansız. Tek duam birazcık daha durması içerde.Allah yardımcınız olsun sizlere sabır minige sağlıkli uzun ömür nasip etsin beklesin inşallah biraz daha içeride moralini yüksek tut canım Allah herşeye Kadir
Yardim
İnşallah bir an önce düzelir canım, allah yardımcınız olsunHerşey olabilir dedi, bebeğin bir hareketi, benim ters bir hareketim, enfeksiyon, yada durup dururken bile. Ayrıca enfeksiton yokken kese açıldı diye de enfeksiyon olabiliyormuş . Nedeni belli değil yani
Rabbim yardimciniz olsun.Bebeginizi size bağışlasin canım.Heralde idrar yolu enfeksiyonu var sanirım dimi yanlış anlamadiysam.Daha önceden bakilmadı mı enfeksiyon var mi yok mu diye biraz erken mudahale edilseydi hiç bunlar olmazdı belki de
Anladim canım.Ben telefondan girmesem sen eve dönene kadar alabilirdim aslında topiği ama bilgisayarla girmiyorum benSağol canim inşallah çözülür kısa zamanda. Evimde değilim canim ne kadar süre gidemeyeceğim de belli değil internetim yok pek telefondan düzenlemeler de zor oluyor o yüzden devretmek istiyorum
Anladım canim dualarim seninle insallah bi mucize olur Rabbim istedikten sonra zor deil.Bebeğin senle kalır inşallahEnfeksiyon yoktu cnm. Hatta hiçbişey yoktu. Kese sızıntı yaptığı için enfeksiyon çıkmış olabilir dedi dr. Düşük bir değerde zaten 5,1
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin de sağlıkla al kucağına inşallahHepinizden Allah razı olsun kızlar, tek tek dönemedim.
Bel fitigi ve siyatigin neResmen topallıyorum ya, adım atamıyorum. B12 değerim çok iyi, hatta sınırın bile üstünde. Kendi doktorum başka ilçede. Cumartesi randevum var. Yrn burda devletteki doktora gideyim bari
Siyatik kasik arasi ve belde ozellikle zonklamali agri seklinde baslayip bacaga vuruyor.. inanin 1 hafta boyunca tuvalete aglayarak gittim. Hatta psikolojik olarak etkilenip soz gelimi 3 cikiyorsam 1 cikmaya basladim. Ayni curuk dişin sinirine basinca beyninize kan sicrar o sekilde bi sinir sıçramasi yasiyorsunuz.. rabbim kimseye vermesin bu aciyi.. simdiden gecmis olsun..Saolun Kızlar yrn gideceğim inşallah önemli bir şey değildir. Annem de acaba siyatik mi diyor ama bilemedim. Şifa allahtan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?