2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım kadın doğuma git öncelikle duruma göre ürolojiye gönderir o. Ama bu kadar çok bacak ağrısı neden olur bilemedim

D3 damla da kullanıyomuşsun.D vitamini eksikliğinde de oluyo ağrı.İnşallah önemli bişey yoktur.
Saolun Kızlar yrn gideceğim inşallah önemli bir şey değildir. Annem de acaba siyatik mi diyor ama bilemedim. Şifa allahtan inşallah

B
Benim de hedefim 20 kilo valla 20 alsam sevşnicem
En kizimdayken 22 kilo almistim ama tabiki o zaman daha zayiftim o yuzden bunda 15 almak istiyorum... aman ya bebislerimiz saglikli olsunlarda napalim dogumdan sonra zayiflariz insallah hep beraber zayiflama gruplarinda bulusuruz artik

MinikPiranha hoş geldin :) Valla insan topik sahibini arıyo.Rabbim yardimcın olsun sorun neyse inşallah bir an once çözülür.Bence devretme topiği kafanı dagıtırsin buraya gelip ama yine de sen bilirsin

Hepinizden Allah razı olsun kızlar, tek tek dönemedim.

Durumda değişiklik yok. Enfeksiyon değeri 5 çıktı dün antibiyotik iğneye de başlandı. Yarın tekrar tahlil ve ultrason olacak. Su gelmeye devam ediyor, ek olarak vajinal ultrasondan kaynaklı pembe akıntı.

Doktor haftası küçük diye pek umutlu değil ama bekliyoruz biz ümitle.

Çok geçmiş olsun canım, ümidini kaybetme, rabbim size bağışlasın yavrunuzu inşallah. Nedenini söyledi mi doktor

Allah yardımcınız olsun sizlere sabır minige sağlıkli uzun ömür nasip etsin beklesin inşallah biraz daha içeride moralini yüksek tut canım Allah herşeye Kadir
Yardim

Çok geçmiş olsun canım, ümidini kaybetme, rabbim size bağışlasın yavrunuzu inşallah. Nedenini söyledi mi doktor

Herşey olabilir dedi, bebeğin bir hareketi, benim ters bir hareketim, enfeksiyon, yada durup dururken bile. Ayrıca enfeksiton yokken kese açıldı diye de enfeksiyon olabiliyormuş . Nedeni belli değil yani

Yürüyüşüm bol hatta biraz fazlaca bile benim.yoğurtta düzenli yiyordum peynirde ama bu ara onlarda azalmıştı zinc çinko içerikli benimkide öyle aynıymış inş faydasını görürüm
Bende hiç olmuyor ibşallah sende faydasını görürsün canım
Walla öyle oldu canım bi de sokaktan eve girmiyorum bu sıra ondan da oldu tabi:))
Selam canım bende 10kilo aldım herkes aaa ne zaman kilo alacaksın diyor hala acaba kinaye mi yapıyorlar diye düşünmeden edemiyorum orantılı aldım onsan çok belli olmuyor sanırım

Rabbim yardimciniz olsun.Bebeginizi size bağışlasin canım.Heralde idrar yolu enfeksiyonu var sanirım dimi yanlış anlamadiysam.Daha önceden bakilmadı mı enfeksiyon var mi yok mu diye biraz erken mudahale edilseydi hiç bunlar olmazdı belki de

MinikPiranha hoş geldin :) Valla insan topik sahibini arıyo.Rabbim yardimcın olsun sorun neyse inşallah bir an once çözülür.Bence devretme topiği kafanı dagıtırsin buraya gelip ama yine de sen bilirsin
Sağol canim inşallah çözülür kısa zamanda. Evimde değilim canim ne kadar süre gidemeyeceğim de belli değil internetim yok pek telefondan düzenlemeler de zor oluyor o yüzden devretmek istiyorum

Allah yardımcınız olsun sizlere sabır minige sağlıkli uzun ömür nasip etsin beklesin inşallah biraz daha içeride moralini yüksek tut canım Allah herşeye Kadir

Yardim
Sağol cnm bnm. Tek umudumuz o bizim de. 4-5 hafta daha kalabilse o bile yetecekti belki. Ama şimdi imkansız. Tek duam birazcık daha durması içerde.

Enfeksiyon yoktu cnm. Hatta hiçbişey yoktu. Kese sızıntı yaptığı için enfeksiyon çıkmış olabilir dedi dr. Düşük bir değerde zaten 5,1

Sağol canim inşallah çözülür kısa zamanda. Evimde değilim canim ne kadar süre gidemeyeceğim de belli değil internetim yok pek telefondan düzenlemeler de zor oluyor o yüzden devretmek istiyorum
Anladim canım.Ben telefondan girmesem sen eve dönene kadar alabilirdim aslında topiği ama bilgisayarla girmiyorum ben

Tatil fırsatıyla mangal yaptık çamlıkta çocuklar top oynadı falan şimdi eve geldik oğlumun dersini yapıyoruz kızımıda babası yıkıyor yukarda uyusunlarda eşkiya var izleyek kocamla uzanıp öpüyorum hepinizi
Ya bi de ben eve yardımcı alacağım yatılı şimdi mi alsam Doğumdan sonra mı karar veremedim bi kaç kişiyle görüşeceğim bu hafta ama acele mi ediyorum bilemedim. Benle yazlığa da gelir orda elim kolum olur diye düşünüyorum orda ev üç katlı ve gelen giden daha çok yoruluyorum

Enfeksiyon yoktu cnm. Hatta hiçbişey yoktu. Kese sızıntı yaptığı için enfeksiyon çıkmış olabilir dedi dr. Düşük bir değerde zaten 5,1
Anladım canim dualarim seninle insallah bi mucize olur Rabbim istedikten sonra zor deil.Bebeğin senle kalır inşallah

Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin de sağlıkla al kucağına inşallah

Resmen topallıyorum ya, adım atamıyorum. B12 değerim çok iyi, hatta sınırın bile üstünde. Kendi doktorum başka ilçede. Cumartesi randevum var. Yrn burda devletteki doktora gideyim bari
Bel fitigi ve siyatigin ne
Saolun Kızlar yrn gideceğim inşallah önemli bir şey değildir. Annem de acaba siyatik mi diyor ama bilemedim. Şifa allahtan inşallah
Siyatik kasik arasi ve belde ozellikle zonklamali agri seklinde baslayip bacaga vuruyor.. inanin 1 hafta boyunca tuvalete aglayarak gittim. Hatta psikolojik olarak etkilenip soz gelimi 3 cikiyorsam 1 cikmaya basladim. Ayni curuk dişin sinirine basinca beyninize kan sicrar o sekilde bi sinir sıçramasi yasiyorsunuz.. rabbim kimseye vermesin bu aciyi.. simdiden gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…